Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyen olyan mint ami nekem van - és szívesen adok hozzá mindent......

ez egy 10-el drágább - de müködik! és nincs vele gondom

Airis T920
Hát adtam már oda a kutyulimat egy hölgynek, egy nagyobb karika erejéig, póráz nélkül! ha ügyes, akkor odaadom neki úgy is.(mindenféle hátsó szándék nélkűl,mielött még megkiabáltok! )
Ők meg a 650ükkel mögöttünk jönnek és ránk vigyáznak majd jóól!
Ha venni akar akor valami komolyabbat amihez JÓ szoftver is van....PL IGO, Tomtom
Nem ajánlom - csak ha van plusz 30.000-re egy szoftverre is - ami majd frissithető...

Bexi járt így.............2006-os szoftvere van - ami csak a GÉPHEZ telepithető.
A gond, hogy ingyenes frissités NINCS hozzá......vagyis kell vennie egy progit..........
Milyen GS-ek? Lassan csak a topicnak lesz ez a neve - és senkinek nem lesz GS-e:-)))))))

Amugy!
Ha olyat látsz hogy BLUE TERVEZI A TÚRÁT - akkor a szerény engedélyem nélkül megjelenhetsz....feltéve ha elfogadod a SZABÁLYZATOM - vagyis ezt
http://akmtmedia.extra.hu/szab...

Itt is le van írva hogy nem vagyok kanyarvadász..........majd ha lejebb mész akkor ott áll, hogy ilyen helyeken ekőre kell menni aki tépni akar - de érte NEM VÁLLALOK semilyen felelőséget
meg a többi, vagyis....
sor, hisztimentesség....stb - semmi olyan ami be nem tartható.
Na, őrá gondoltam, egy próbakör erejéig. Úgyis felerőszakolná magát a GSR-re!
A 650-esek hol fognak menni?
Én is szivesen mennék...
Akkor mehetek?És a barátaim?Ők normálisak
Akkor lesz egy jó nagy csapat,fele 500as,fele pedig 600as!elöl a 500asok hátúl meg védelemnek a 600asok!Jöhet velem a Dorina,ha akar és ha akkor épp szingli leszek!
Kicsit több...csak 800-zal.Mi az?semmiség
Már megnyugodtam és most átmentálisizálódtam nézelődős túrázós srácba és a pályán fog megmutatkozni belőlem a fenevad,nem a közúton!
Köszi az infókat! Ha mégse, majd a túrán leverem rajtad.
De SZIA !
Kis ravasz,,,,nem is vagy 500 as
Szííyasztok 500 as ok
Nagyon és jó minőség,én is ilyet kérek majd a télapótól szülinapomra karácsonykor!
Alpha Navigo GPS: Samsung processzor 2400ARM core; SDRAM 64MB; Memória NAND flash: 64MB; Operációs rendszer: Windiws CE5.0 Pontosság 10méter; Beépítettt antenna és külső antenna satoló; Lejátszható hang: MP3,WMA,WAW; Lejátszható videó:MPEG-2,MPEG-4; Kompatibilitás: JPEG,BMP,GIF,PNG; 3,5" képernyő; Felbontás: QVGA 320x240 pixel, 65,536 szín; Digitális TFT LCD touch panel; Beépített hangszóró; Sztereó fejhallgató kimenet.
Tehát? Jó vétel? Megéri az árát?
Megvédem én magam,de nem kerítek rá sort!
A motorom ellenére én inkább túrázni szeretek.Egykerekezni még nem próbáltam.Vagyis direkt nem.
Kössz! Ettől többre vágyom!
Alpha Navigo GPS: Samsung processzor 2400ARM core; SDRAM 64MB; Memória NAND flash: 64MB; Operációs rendszer: Windiws CE5.0 Pontosság
Igen van és annyi!
Ez túrázós banda, neked lassú lesz! Vagy jössz végig egykerón. Bár, sztem lesz utasod is!
Majd megvédelek ha nyuszifiú vagy