Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nekem kimaradt, hozzám közelebb álltak a régi Floyd-Purple-Stones féle cuccosok.
Hát igen most kell (használt vagy kifutó modelü) motort venni!
Jónak mondod vaze:-))))
Eriknek tudtommal van tetkója, piercingje is - és szerintem egy jointot is elszivott már:-)))))
No meg Jimmy Hendrix is kimaradt, az volt az egyetlen amit a szüleim nem tudtak végighalgatni , végig- 5 percig se!
Egyelőre az ő szexis esztétikuma a ZH, meg egyéb ilyen-olyan vizsgák. Majd, ha letett már valamit az asztalra, akkor vehet is onnan - képletesen szólva. Eddig úgyis csak azt csinálta - persze ez rendben is van, hisz gyerek volt.

Akkor gratula mindenhez - vezetés, séta, autóeladás - csak így tovább! Bár sztem felesleges biztatni téged, hisz tudod a dolgod. És akkor jön a nagybandi? Itt az apróban van egy eladó, szinte új, 3ezer km-rel. Egész tűrhető áron, a gazdája nagyon meg akar tőle szabadulni.
Még van 40 nap a rendőrség döntéséig. Ha nekem adnak igazat, akkor még jön a szakszervíz vagy az alkudozás, ha ellenem ítélnek, akkor én egy hét alatt összedobom. Engem még mindíg meg sem hallgattak, pedig már felkészültem fényképes döntő erejű bizonyítékokkal is!
A Pink Floyd és a Deep Purple kimaradt a felsorolásból, de a többi OK!
És a motorod is gyogyul, vagy majd ha te már mindenen túl vagy?
Hy mindenkinek !

Esso !

100 %.ig igazat adok neked ebben a víz kiver engem is mikor a rohadt tv (favorit címúű műsora ) állandóan azt nyomja,hogy pl. Zoltán Erika a szemöldökét varratta a feje tetejére meg,hogy ez meg az uj melleket kapott szopós szájat csináltatott magának. Némelyik úgy néz ki mint régen a megkarikázott disznó.Sajnos a média sem tud másról beszélni csak ilyen baromságokról.És ami a legrosszabb ebben az,hogy úgy ahogy azt te is mondtad ezek a büdös Qvák a gyerekeink példaképei és próálják is őket követni ebebben.Most kell őket megfogni amíg lehet,mert később már talán késő lesz.De sajnos az ellen nem tudsz tenni semmit sem amit az iskolában (koleszban) vagy más helyen csinálnak egy kitatlál valamit és a többi követi, van kivétel lesz is mindíg.Én sem voltam egy matyóbaba de azért ilyet és ehhez hasonlókat én sem csináltam,mert igazán megdicsértek volna érte.
Félreértés ne essék nem akarok megbántani senkit sem ezzel sőt van akinek kimondottan jól áll egy kis tetkó de olyan helyen ahol az nem mindíg látszik de aki úgy néz ki mint egy térkép azt már díjjaznám.
esSo!

Csak nyugi, biztos nem akarja magát fullra televarrni, lehet hogy csak egy kis szexis esztétikumra vágyik.
Bízhatsz a lányodban, hiszen elég okos és jóízlésű is!
Ma is megvolt az 500, egy sétapálcával, ezenkívül vezettem Kistarcsáig, meg vissza, mert eladták az autómat! Egy hét múlva emelem a kutyasétás távot, úgyhogy a elő és a pótszilveszter tőlem bárhol oké!
De volt! 2 kerekű, motorral hajtott és rohamos léptekkel szedi az áldozatait és függőséget okoz !
Igen,így volt, de Lőrincről átvergődni Pesten... Én pedig megyek az ecserire akkutöltőt guberálni, majd Eriklátogatni
És különben is: A tervek azért vannak h legyen mit megváltoztatni, és különben se mondta senki h a nyugat jó lesz
Van hááát!Nem hiszed?kérdezd meg a tarkát,mert ő fel is húzta az ágyra a lábát,mikor kiengedtem
Van,bizony!
Nagyon egyetértek a felháborodásoddal! Mi tini korunkban a hosszuhaj, pajesz, kopott farmer, nejlonsztyor , iskolatáska helyett, Doors, Led Zeppelin, Frank Zappa volt az öregeket meghökkentő dolgok, de ugya azok a korral eltüntethetők, de a tetko meg ajzószerek maradandó kárt okoznak. Ja meg a mesztelen derékmutogatás, na azon teljesen kibukok (Mondjuk 6 éves koromban nekem is mindig kinn volt, gyürtem is be folyamatosan az ingem )
Ez marhajó azt írtad nyugatra akarsz menni De ezek a helységek mind keletre vannak
Na, csak ne nagyon röhögj, mert ez tényleg betalált! És fel is nyomta az agyam!
Erikem!
Nem ez a fő-fő kérdés! Úgy akar kinézni, mint a niggerek, vagy némelyik tetves? Tetkó- piercing-kokó! 10 év múlva meg rájön, hogy mekkora hülye volt. Majd jól elbeszélgetek az édesanyjával is! Tele van a faxom a tv-kel is, ahol állandóan ilyen elmebeteg buzik, meg kurvák a példaképek a fiataloknak.

Inkább vidámíts fel: ma mennyit daráltál le -méterben?
hehehe
thx!
Holnap 11 körül meglátogatnálak! max fél 12-kor pedig elindulok a Gyál-Üllő-Gyömrő-Sülysáp-Kóka-Dány-Zsámbok-Vácszentlászló-Val
kó-Gödöllő-Szada-
Veresegyház-Csomád-Fót útvonalon. Megálló: ahol akarunk, bármelyik lángososnál. Tempó: gumibejáratós. Kit várunk: MINDENKIT, függetlenül a hengerek számától, és űrtartalmától.

Jó étvágyat
Nincs is valaga!
Aranyos kis fiatal popókája van!
Ja, és lehet hogy olyan helyen lesz a tetkója, ahol Apuci meg sem nézheti!
HI-hi!
Olyat rúgok abba a nagy valagadba, hogy beszarsz!
Podhorszky u 3b. jobbra 6.v.7.u.