GSTeddy igazad van. Csak dolgoztam egész nap pénteken és szombaton is, egész nap qúrva jó volt az idő én meg a melóhelyen rohadtam sajnos. Ha kedden jó az idő lemegyek a nyíregyi szervizbe, csak nem tudom még merre van, de majd megszakértem aztán goooooooooooooooooo!
Ha nem reagálok az ajtónyitásra,. kutyaugatásra akkor egy papirhengerben kint lesz a teraszon az ajtó jobb oldalán ....... gyere be érte nyugodtan......
Az esélyek:
1., alszom - és biza ha felkeltesz kinyúvasztalak
2., gondoltam egyet és elmentem motorozni:-))))
3., itthon vagyok, ezesetben hozz egy nőt is:-)
Ezekről lehetne beszélni a végtelenségig de sajnos ez van .
A biztonsági emberkékről talán jobb en is beszélni némelyik el van szállva rendesen de ezt inkább hagyjuk mert ideg leszek.
Hát rendőrségi üggyel kapcs, nem tudok okosat mondani én tegnap voltam megint kihallgatáson az egy évvel ezelőtti balesettel kapcsolatban. Bár már van valami fejlemény!
De ilyen buta embereket.
Azért hívtak be hogy megkérdezzék mit jelent számomra az hogy láttam közlekedni a buszt?
- Azt hogy állt egy helyben és le-fel szálltak az utasok
- Vagy azt hogy gurult a kerekein...
Na ebből csakaz a fura hogy elmondtam már a legelső vallomásnál, hogy láttam az utasokat hogy épp leszállnak...
Ja a BMW 2autóbuszt és 6 autót előzött a 30-as vasúti átjáróban!
Szakértői vizsgálat alapján 120-al!
A holnapot nem tudom, mert osztálytalálkozóm van. meg elég sok dolgom. De elképzelhető hogy arra "szaladok"
Főleg ha éppen bőrben szállsz le a mociról és úgy mész be a hivatalba. Néha olyan szívesen mondanám a huszonéves biztonságinak, hogy: haver ne bosszancs mert pár éve ilyen kiscsákókat reggeliztem.
Valszeg most is megennélek de már ebédre!
Ma is megvolt az 500m, egy sétapálcával, ezenkívül vezettem Kistarcsáig, meg vissza, mert eladták az autómat! Egy hét múlva emelem a kutyasétás távot, úgyhogy a elő és a pótszilveszter tőlem bárhol oké!
Én 10 évet húztam le a Bm hivatásos állományában tudom mi az nekem is ebből lett elegem és nyugdij (igaz korkedvezményes ) lett a vége.Nekem nincs tetkóm nem drogozom cigit viszont szívtam én is de már 7 éve abba hagytam .Félreértés ne essék nem célzás volt amit korábban írtam csak úgy a nagy általánosság igaz ez.Tudom azt is,hogy akinek hosszú a haja (nekem is az ) és egy kicsit szörös és nem öltönyben és nyakkendőben jelenik meg azt elítélik és nem lehet rendes ember.
Még van 40 nap a rendőrség döntéséig. Ha nekem adnak igazat, akkor még jön a szakszervíz vagy az alkudozás, ha ellenem ítélnek, akkor én egy hét alatt összedobom. Engem még mindíg meg sem hallgattak, pedig már felkészültem fényképes döntő erejű bizonyítékokkal is!
Én is lépek sajna holnap mennem kell leltározás lesz a cégnél muszály mennem pedig holnapra jó időt mondtak az urulogusok és be volt tervezve egy kis guriga de sajna ez most elmarad.
Én 40 évesen lázadtam az előéletem miatt! Katonaként 17 évig voltam kopasz és állandóan frissenborotvált! Ezután hosszúhaj,tetkó, piercing és nem leszek öngyilkos, ha néhány napig borostás az arcom, ettől még ápolt vagyok és jóillatú. /Kivéve most a bal lábam/ Én így próbálom felejteni az addigi agyonszabályozott életem. Kárpótlásként viszont nyugdíjat kapok.
Ha nem reagálok az ajtónyitásra,. kutyaugatásra akkor egy papirhengerben kint lesz a teraszon az ajtó jobb oldalán ....... gyere be érte nyugodtan......
Az esélyek:
1., alszom - és biza ha felkeltesz kinyúvasztalak
2., gondoltam egyet és elmentem motorozni:-))))
3., itthon vagyok, ezesetben hozz egy nőt is:-)
Nyugi, Apu, nem leszek egy Annácska-szájú, agyonvarrt HP!
Dógoz vót, majd hatalmas bepunnyadás....
Blue!
11-re lennék nálad. Bocs a kélsői reagálásért.
Mindenki!
Holnap kocsival megyek... tehát a gurigát kihagyom. Ha találkozok ismerős GS-sel utána eredek, ha utolérem!
Jó éjt!
A biztonsági emberkékről talán jobb en is beszélni némelyik el van szállva rendesen de ezt inkább hagyjuk mert ideg leszek.
Most már tényleg megyek mert itt alszo el.
Jó éjszakát neked és mindenkinek.
Beköszönsz, azt eltűnsz?
Akkó kinek válaszolgatok itt?
De ilyen buta embereket.
Azért hívtak be hogy megkérdezzék mit jelent számomra az hogy láttam közlekedni a buszt?
- Azt hogy állt egy helyben és le-fel szálltak az utasok
- Vagy azt hogy gurult a kerekein...
Na ebből csakaz a fura hogy elmondtam már a legelső vallomásnál, hogy láttam az utasokat hogy épp leszállnak...
Ja a BMW 2autóbuszt és 6 autót előzött a 30-as vasúti átjáróban!
Szakértői vizsgálat alapján 120-al!
A holnapot nem tudom, mert osztálytalálkozóm van. meg elég sok dolgom. De elképzelhető hogy arra "szaladok"
Valszeg most is megennélek de már ebédre!
Holnap ráérsz? Látogass meg!
Hogy tetszik lenni Erik bácsi?
Régen találkoztunk.... Mik a hírek? Lábacskád?
Moci......már a mi a jövőt illeti?
Jó éjszakát mindenkinek.
Tornáztasd a lábad javuljon meg minél előbb !