Háááát....! Van nekünk egy debreceni volt GS-es kollégánk, aki szintén nagyon megjárt az ottani szervízzel. Egy nagy nyugat-európai túra előtt bevitte a mocit lánccserére, biztos ami biztos. Aztán felraktak neki egy sima láncot, ráadásul a hátsó kereket is rosszul rakták vissza. Az egész utat végigszerelték! Széttört a csapágy a kerékben, szétnyúlt a lánc,..........! Ha jól tévedek, a helyi Yamaha volt a tettes. De mi van ott Debrecenben? Nincs az egész nagyvárosban egy rendes márkaszervíz?
Miskolc kicsit odébb van, de én megpróbálkoznék ott.
Én biztos megprobálnám a másik márkaszervizt is. Végül is az + pénzbe nem kerül (csak időbe+benzinedbe). Ha ott se csinálják meg jól, akkor, akár az ismerősőddel is megcsináltatnám, ha a beavatkozásnak egyáltalán lenne is nyoma, akkor ráfogod valamelyik márkaszervizre. (Persze ha rajta is kifog a hiba- dehát csak nem)
GSTeddy! A márkakereskedés nevét nem tudom, de Debrecenben, a Mikepércsi úton van. A következő márkaszerviz nyíregyházán van ha jóltudom. És ha nem márkaszervizbe vinném? Láttam egy auto-motor tuning szervizt debrecenbe. Most vigyem be oda? De akkor elvész a garancia. A mocit Pesten vettem, de az még messzebb van. Most odáig télen nem fogok elmenni, mer" így is lefagyok a városba közlekedve. A tavaszt meg csak nem várom meg, hol van az még. Ki tudja, milyen lesz a tél és meddig tart. Még ebben az évben meg akarom csináltatni. Egyébként sok ismerősöm van aki meg tudná csinálni (persze motorszerelők csak nem szervizbe hanem otthon), de egyikre sem bízom rá a garancia miatt. Majd írok még, ha van valami fejlemény.
Miskolc kicsit odébb van, de én megpróbálkoznék ott.
Szííyasztok
Pedofil megy befelé az erdőbe a kislánnyal.
Bácsi! Félek, mondja a kislány.
A pedofil: Te félsz?! Hisz én jövök egyedül vissza ebben a sötétben.
Köszönöm!Nem semmi az az ellenfél,aki elismeri a másikat a párbajban!Tiszteletreméltóan tudsz veszíteni!