Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez:
- Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most
lemegyünk a
konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok
valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe
lesz
egy "bazmeg".
A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen
reggelit
készít. A 6 éves lép be először és így szól:
- A bödös francba, én müzlit kérek.
Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a
fenekére
húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsőn és
megkérdi a 4 évest:
- Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire?
- Hát, bazmeg, műzlit biztos nem.
Eriknagyapúúúúú!
Tudom h a vasútnál kell balra menni , de hol jobbra? C, K, vagy O val kezdődik a zutcátok neve? Lehet h megjelennék én (is) holnap délelőtt.
motoroztam maaaaaaaaa
sziasztok! no?
Üdv Mindenki!

1., én egész héten robogoztam. Tudom nem motor de 2 KERÉK!

2., Holnapra Pestre csak borult időt jósolnak. Ma sütött a nap. (met.hu)

3., Én már kétszer kérdeztem Teddyt h Mikortól, és Hol ér rá!?

4., Ma körbenéztem, beindítottam, megsimogattam. Holnap RÁÜLÖK!

5., Szal szerintem Teddytől függő időpontban, helyen, 10-12 körül kéne találkozni vhol pesten. Aztán ha nem esik irány nyugat! (egyedül is megyek, de hogy hol találkozom magammal ezt még nem tudom)

6., "..menjünk gyerekek ne álljunk, legalább vmit csináljunk..."

7., u.i. választ várok, reggel nyolcig
Van, a derekamon. Nem láttad még? Csak picik. Nem hiszem el...

És sajnos igaz, hogy akinek egy van, az többet is akar. Én is meghülyültem teljesen! De ez titok, Apu nehogy meghallja!
Okés, örülök, hogy mész! De aztán télleg elmenni! Nem becsapni a kis naiv Dorinát!

Az a baj, hogy szerintem is túúúúl nagy a csönd a szilvivel kapcsolatban. Pedig igazán jó lenne, ha valami kis banzáj lenne közösen is valamikor!

A koli elég érdekes. Amilyen egy koli lenni szokott, ugye. Nem a saját itthoni helyem, de már úgy érzem, megszoktam valamennyire! Pasi-szempontból nem jó suliba járok. Alig vannak, akik meg mégis... hááát... izé... Szóval érted?
van tetkód?
Parancs értettem! Jövő héten megyek.

Erről a szilveszteri banzájról is lemaradtam. Asszem Teddy vetette fel, de semmi több nem rémlik! Mindenestre a nyúlfogra való program!

Milyen a koli? milyenek a pasik?

ITINER? Nélküled nem történik semmi
BIBI? Én is gurultam tegnap is ma is Már több mint 100 km van a gépembe
Faszikáim, csajszikáim!

Jó lenne ha lassan beavatnátok a népet hogy holnap MIKOR és HOL lesz a tali, mert még ha mennék se világos hogy akkor mikor és hova kellene befutnom!
És ugye sosem lehet tudni, hogy a FEKETE DÉMON mikor és hova megy (ma pl Adonyba kóricáltam, hazavittem a csajt a suliból....szóva MOTOROZTAM:-) BIBIBI:-)))))))

Szóval?
MI AZ ITINER?

Teddy!
Te is akkor bejösz vagy nembejösz a matricáért? Mert ugye a pokolba teendőim vannak vagyis nem egész nap vagyok elérhető...... ha estig megálmodod akkor intézek neked valamit - max kiteszem a teraszra, oszt bemész érte:-)
Tegnap itt láttam is a képet.Hát inkább nem...nincs vele semmi bajom,de jobb a békesség
Amúgy ezzel én is igy vagyok.Én nem megyek máséval,de nem is adom senkinek a mocim.Meg is bolondulnék ha valaki összetörné a szemem láttára.
Kérjél Tarisznyarákot az van neki-állitólag
Nem is tudom mit kérjek.Nagy ára van.
Ezért igy utolag, felesleges volt az oltás
Viszont ha lett volna, valószinü nem ért volna semmit az oltás, hisz nyilván ujfajta virus tombolt volna.
Tavaly nem is volt járvány!
Csitt! Az volt a dolog lényege, hogy meg legyen szúrva - fájjon neki!
Életemben nem voltam még influs, szóval valszeg télleg nem lettem volna beteg! De az én Apukám kötelezővé tette számomra ezt a kínzást. Utálom a szurikat, gonoszok és nagyon fájnak nekem, ha megszúrnak! (De persze csak az injekcióstű fáj, az tetoválás az más tészta! )
Ja ovodásnak öreg vagy
A lényeg nagy eséllyel akkor se lettél volna influenzás ha nem kapsz oltást. (mint pl én)
Hát igazán köszönöm Doktor Úr... De már késő! lehet, hogy meghalok májusig? Egy védőoltástól?
Cserébe mit kérsz?
ilyet nem adnak csak úgy inygen!
A jóidő látszolagos, most jöttem meg egy kis gs-ezésből, szoval hüsi van, naon
Pedig majdnem 10 fok van.