Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázz, mert az ilyen ígéreteket behajtom ám!
Hát azon már rég túlvagyok! Imádom!
Erik!
Olvasom odaát, hogy már a sétafikánál tartasz. Csak így tovább! Ha ebben az ütemben javulsz, decemberre kell valami gurulást szervezni neked.
Ez alól mentesülsz, mert CSAK utas.
o óóóóóóóóóóóó..........................
Hoppá! Ennyit a próbakörröl!
Blue!
Miért lett az AKMT chat és nőügyek rovatában hirtelen január 1.?
Benne vót....

rosszat mondtam?
Én nem,nem is tervezem!Az Ancsának válaszoltam!Én itt már "régi" vagyok!Már nyáron irogattam a Dorinának!
...meg nem is akarja a jóapja levakarni,mert minden apa a lányának a legjobbat akarja!ÉN meg aztán tudom!
mi van veled vazze? átvetted a gs500 topikot?
Ő ki is próbálhatja!És én ülök mögötte persze nem átkarolom,csak a tankra támaszkodom!
esSO,semmi tapi,igérem!Közben tapsolok és fütyülök!
És tudja ,és tudja ,és tudja! .....,hogy mi a jó!
Na ezért két kör jár a négyszögletű kerekerdőn át,a fantasztikus 4essel,3asban,mi ketten!
ŐŐŐŐ a GSRt imádja!
Mutatja a ketyere,hogy hol jársz,az ilyen esetekre!
Még egy személyel mindig lassan megyek!Ahogy az utasnak bejön!De tényleg!Nem szeretném a faszságom miatt,ha valakinek baja esne!Azt is magam miatt csinálom,mert függöségem alakult ki a kerekezéstől!B-Kingel giniszt döntök,ha egyszer meglesz!
De most úgy sem menne
éééééén?egykerekezni?Hol láttad?
Dorcsi!

Annnnnyira kényelmes az a mocc, hogy az vmi hihetetlen! Jóapád le sem fog tudni vakarni a hátsó üléséről!
Amúgy mizujs?
Hi!

én idén a májusban voltam. paráztam nagyon, de a féken kívül semmit sem néztek. Szerintem, ha csak a vázat viszem oda, az is megkapja a jó minősítést. (szigetszentmiklósi kpm.9

üdv
Talán elöször jó lesz R nélkül is nem?
Szia!

Köszönöm a lehetőséget! De én asszem maradok a GSRnél! Legalábbis előszörre, mert az az álmom! De persze azért egyszer megejthetjük, mert az SV sem csúnya...

Majd én viszem, Kykee és Ricky is odaadta már a vasát,szerintem máskor is odaadják, de ha Dorina IGAZI motoron akar ülni, akkor elviszem az enyémmel!
Blue! Megjött a cuccos, mégegyszer köcce! Már 19-dikén itt volt, de csak ma találtam meg az értesítőt.
A postakőccség benne volt, vagy azzal még tartozom?
Amikor meghúztam a Gsr-ed fülét,akkor kapcsoltam...kapcsoltam....3-ig Nem kapcsoltam tovább, nem akartam elveszteni a fonalat...öööö...az erőt!
Na, ennyit még megengedek!
Úgyis az a vágya, hogy egyszer valamelyiktek vigye egy kört a GSR-en .
Mondjuk ne Sipiapi a hatalmas rutinjával. Meg csukottszemmel veszi a kanyart!
De Te meg egykeréken elhagyod!