Nos,én semmi rosszat nem akartam volna a kedves lányától!Csak kicsit gurulni,meg megmuattam volna neki a a,neki a GSRemet! Meg ha nagyon akarja akkor ki is próbálhatja!De tényleg csak ennyi
Fék +villágitás(duda) ennyi. Gumi 1,6mm minimum profilmélyég.
Lámpák(kipuff) E-s legyen.
Nekem volt hogy a motort serkellett beinditanom.
Apropó miaz hogy 80%-os gumi? Ezt soha nem értettem, miért nem mondják hány mm a profilmélység? az egyértelmü.
Jövőre kell műszakiztatni a mocimat, de nem tudom, mire készítsem fel... pölö az utolsó állásba feszített lánccal meg 80%-os gumival le lehet majd vizsgáztatni?
Mi mindent néznek egyáltalán át rajta?
Ha láncot + gumit kell cserélnem, inkább még most beszerzem, gondolom jövőre nem lesz olcsóbb
Hááááát.......! Valamilyen szinten a párja, de sajnos nem úgy. Azért sajnos, mert akkor vagy 25 évvel fiatalabb lennék. Kicsit szorosabb a rokoni kötelék.
Megvan! Az az volt, amikor hazafelé megáztunk, és én leteszteltem a padkát, hogy fel van-e ázva. Nem volt! Aztán szép lassan elkopott a társaság, csak hbali - hol van? - meg ti maradtunk. Sztem az a halnap volt.
De én akkor sem mentem gyorsan! Valszeg még nem voltál összeszokva a géppel, azért tűnt soknak.
Ilyenre én nem emlékszem, viszont olyasmire igen, amikor az unoka megszületett, és elkísértelek egy darabon hazafelé. Mit mondjak: néha vethettem egy pillantást a hátadra.
És mi ebből a tanulság?
Drága lesz,
szal idén sem kap senki karácsonyi ajándékot, csak a GS