Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót a műszakival kapcsolatban.

És mi ebből a tanulság?
Drága lesz,
szal idén sem kap senki karácsonyi ajándékot, csak a GS
Remélem mikor kipróbáltad a GSRemet akkor jól kapcsoltál!Nem így mint most
Dehát rajtad van ,nem?
Titteletem kedves Apuka!

Nos,én semmi rosszat nem akartam volna a kedves lányától!Csak kicsit gurulni,meg megmuattam volna neki a a,neki a GSRemet! Meg ha nagyon akarja akkor ki is próbálhatja!De tényleg csak ennyi
Fék +villágitás(duda) ennyi. Gumi 1,6mm minimum profilmélyég.
Lámpák(kipuff) E-s legyen.
Nekem volt hogy a motort serkellett beinditanom.
Apropó miaz hogy 80%-os gumi? Ezt soha nem értettem, miért nem mondják hány mm a profilmélység? az egyértelmü.
Szevasztok!

Jövőre kell műszakiztatni a mocimat, de nem tudom, mire készítsem fel... pölö az utolsó állásba feszített lánccal meg 80%-os gumival le lehet majd vizsgáztatni?
Mi mindent néznek egyáltalán át rajta?

Ha láncot + gumit kell cserélnem, inkább még most beszerzem, gondolom jövőre nem lesz olcsóbb
Jobban jártam volna, ha elolvasom Dorina adatlapját...
Akkor úgy gondoljátok ideje felíratni egy szemüveget?
Kedves apuka, elnézését kérem!
Ja igen! Tangerine nyert!
Hááááát.......! Valamilyen szinten a párja, de sajnos nem úgy. Azért sajnos, mert akkor vagy 25 évvel fiatalabb lennék. Kicsit szorosabb a rokoni kötelék.
Nem jól kapcsoltál
Párja?
Szerintem az apukája.
Jaj Kykee , hát nem látod? Esso-val ! Valószinüleg Ő a párja!
Majd én kapcsolok helyetted!
Aloha pepole!
MIkor, kivel és hol?
Megvan! Az az volt, amikor hazafelé megáztunk, és én leteszteltem a padkát, hogy fel van-e ázva. Nem volt! Aztán szép lassan elkopott a társaság, csak hbali - hol van? - meg ti maradtunk. Sztem az a halnap volt.
De én akkor sem mentem gyorsan! Valszeg még nem voltál összeszokva a géppel, azért tűnt soknak.
Én ugyanígy éreztem, mikor egyszer Bajáról hazafelé már csak 3-an voltunk és te mentél elöl!

Ilyenre én nem emlékszem, viszont olyasmire igen, amikor az unoka megszületett, és elkísértelek egy darabon hazafelé. Mit mondjak: néha vethettem egy pillantást a hátadra.
Ja-ja lemaradni egy kis lábtartókoptatásra!
Kivéve, ha leghátul mész!
Ehh és szerinted itt nincs korom? Hááát hidd el, hogy van... Ha nem is olyan olajos trutyi, mint az MZ-n
Kicsit, de alakzatban nem is szabad vigéckedni!
Egyébként volt már hogy te is siettél, alig bírtam menni utánad!
Attól függ, melyik motor! A koromról meg csak annyit: ez nem MZ, hanem 4 ütemű!