Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! 2 hónapja vettem zsíran GS 500f-emet. Amióta járok vele még nem volt semmi baja, de egyvalami baxa a csőrömet. 7,5 l zabál 100-on 5ezres fordulaton hosszútávon. Ha városba vagyok akkor 8,5-9l is megeszik. Szerintem ez sok egy "kicsit". A szervízben azt mondták, hogy nem létezik, ilyen nem is fordulhat elő. A benzin nem folyik sehol és nem is hajtom. Szerintetek mi a franc baja van?,
Szia!
Igen ilyesmire.
Működik? Hol eladó? Mennyiért?
Tetszetős!
Kistesók hol vagytok?
Rá van irva hogy bikázni is jó- nem is tudtam hogy ez oroszul van
Hali.Szép estét mindenkinek ilyenre gondolsz?
Ez nem lehet ,a tankon a pirost nem a fényvisszaverők világitják meg, tehát a 3. képen is látszani kéne- vagy ellopták a motort
Ezt jól megmondtad. ezesetben a kereslet és kinálat görbéje nem fog találkozni- szerintem
Miért nem így van . . . ?
A 3. kép a legjobb!
Viszont tényleg jó lett a 2-dikon.
:-)))))) Kör........

Na de kész......igy a végeredmény:
Nappal.......

azt éjjel.....nem kamu...ott a moci.......

És éjjel lámpával
Nem érti...szőke
ezt nemigazán értem. Nekem van egy haverom aki olcsón el akarja adni az övét, és nem nekem.
jaja. mondjuk főleg a sportmotoron érezhető hogy kicsit tartanak az embertől, és elengednek. biztos azt hiszik valami nagy kopasz állatnak lehet csak sportgépe..
MIt jelent hogy olcsó CBR 400 RR? Havernak van egy, ha neki sok ami neked olcsó, szerintem eladja
Köszi!
Az ülésfűtést még az idén nem raktam fel, majd hétvégén, ha megyek valamerre.
Amúgy jó, csak túl meleg, még a kisebb fokozaton is éget egy idő után. Lehet, hogy azért, mert duplán van.
Menetközben pedig nehéz kikapcsolni. Azt hiszem, most majd megpróbálom egy rétegben felszerelni.
Jó akkor most azonositod az offenziv vezetést a túl nagy rizikóbevállalással. Ha így nézed akkor igazad van. Éngem mindig akkor akarnak leszoritani, vagy más módon kicseszni velem, ha ovatosan defenziven vezetem a motort. Valahogy ugy gondolják az autosok ,hogy a motorost el lehet taposni, sicc innen.
Ha offenziven vezetek az autosok mindig engednek, valahogy ugy érzik az egy más kategoria, nem bosszantja öket hogy előrébb jutok (autoval én is igy gondolom). Ez olyan mint ahogy eszedbe nem jutna a kerteken keresztül leröviditeni az utadat, egy macska meg nem érzi ugy hogy öneki bármerre is tilos lenne mennie.
Hi!
Keresem "Pista" bácsi, régi, szgyéláno vészszr gyártású akkutöltőjét (aki azért adja el nekem olcsóért mert eladta a zsigát)! Ezeken még volt ampermérő, és volt egy forgó kapcsoló, ahol a max töltőáramot lehetett szabályozni. Már ezek is voltak anyira intelligensek h néhány mp után erőteljesen visszavettek az álatalad beállított max-ból.
Szal ha ilyet láttok a volt KGST piacok valamelyik utódján AZONNAL hívjatok, megyek érte, ha elég olcsó.

Más: tudok egy olcsó CBR400RR-t
Köszi
beljebb, a kapu előtt már gyűlnek a szurkolók!
merre lax? én most füredi-vezér környékén, régen meg róna thököly..
Üdv!
Én csak "betelepült" vagyok. Ez más a sokadik város/kerület ahol álomra hajtom fejem. De miután ide jöttem Talma lett a VB. Ez azért mégis jelent vmit
Hümm és ugye másik sávban haladtál mellettük? Mert ha nem, akkor miről beszélünk? Igazad van, én elkerülöma városokat, ha lehet... Ellenben ha oda kényszerülök, és egy autós mellémmászik, és úgy gondolja, hogy ott fog közlekedni, sikítok, bekopogok az autóa, dudálok, és elzavarom jó messzire! Ha motoros próbál mellettem menni, aztis! Szóval miről beszélünk?

Szerintem a biztonságos együtt közlekedés jelszava: türelmesen, és előzékenyen! Jobb fél órával később érkezni, mint sose.....
az értékelés: kíínos. de a rengeteg km amit városban mentem azt mutatja hogy nem eszetlenül de haladósan kell menni, az jobb.
Piet!

A dolgokat nem én keverem.

Ha deffenzíven vezetsz, az nagyon nem azt jelenti, hogy "balf@szkodsz" az úton.
Miért kevered? Ha deffenzív vagy, az azt jelenti, hogy a Te kezedben van a megoldás, hiszen van helyed, időd, hogy megoldd! Ha offenzív vagy, akkor minden sokkal gyorsabban történik... tehát szerencsjátékot játszol. Akkor most mikor is irányítod a sorsod? Mikor működik jobban a tudásod? Mikor is nem ösztönből oldasz meg valamit?
Mellesleg az nem létezik, hogy valaki csak deffenzív, vagy offenzív. A kettő egészséges egyensúly az igazság... mindenkinél más ez az elegy.
Én nagyon szeretnék sok ésszel ÉLŐ motorost látni, és nem eszetlenül (értelmetlenül) HALÓ-t.

Piet! Te magad is autózol. Mennyi oldaltávolságot hagysz egy autó mellett, amikor párhuzamos közlekedésre alakalmas úton előzöd mocival. Mekkora egy kátyú, amit az autós késön vesz észre, és mivel nem akarja szétszakítani a kocsiját, ki is kerüli. Mennyit fog a sávodba belelógni? Offenzíven éppen akkor érsz mellé, és még a tükörbe sincs ideje nézni... "a köcsög autós". Nos, ezt a helyzetet hogyan is értékeljük?
één is zuglói vagyok! Fööldim!