faterék cruiserekkel egy levegőre hazajöttek horvátból. nna az nem gyenge. autópálíán multkor többször mentünk 170eket is.. (és ilyen harley, shadow, volusia társaság)
Nos, az biza akkor volt, amikor Budék eljegyzési szalonnasütésére mentünk Piliscsabára. Talán Május végén...
Még Zs Corsajával jöttetek... tehát nem most vóóót. Így emlékezik maciesze...
Egy Hayabusával ez nem téma. Őrült Ratesz Cimbink letekert egy tizenpár óra alatt valami 1300 km-t Németországba. Egy GS-sel! Ami nem is mai gyerek volt már, de annál szebb!
Én három napra tervezném az utam... és Svájcban megállnék éjszakázni, és "élvezkedni" az Alpokban! Majd harmadnap letekerném a maradékot...
Bár, ez attól is függ, hogy Franciaország melyik részére készülsz.
Ez mind tetszik,az ottalvós többnaposak a kedvenceim. Nyáron Franciaországot veszem célba mocival,csak még nincs jelentkező társaság.Egyedül meg nem merek olyan messzire menni
Általában igen. Ám, Blue-nak minden évben van egy 100.000 pengős külföldi útja is!
Jó sokan vagyunk, és jó nehéz összeegyeztetni néha az időpontot. A nagyon beválós dolgok az idén az ottalvós kétnapos túrák voltak.. ritka esetben (kis létszámmal) 3 napos hosszú hétvége. És ezen felül népeszrűek még az "egytankos-egynaposok".
Dőlök ám én is mint állat, bár ez enyhébb ívű kanyar!
Még Zs Corsajával jöttetek... tehát nem most vóóót. Így emlékezik maciesze...
Én három napra tervezném az utam... és Svájcban megállnék éjszakázni, és "élvezkedni" az Alpokban! Majd harmadnap letekerném a maradékot...
Bár, ez attól is függ, hogy Franciaország melyik részére készülsz.
Koma: ne kamuzz, neked is megvannak, ezek a fotók, nem?
Girl: egyenlőre nagyrészt Magyarországon megyünk, de a többiek idén pölö csináltak egy apróbb horvát kört is.
Jó sokan vagyunk, és jó nehéz összeegyeztetni néha az időpontot. A nagyon beválós dolgok az idén az ottalvós kétnapos túrák voltak.. ritka esetben (kis létszámmal) 3 napos hosszú hétvége. És ezen felül népeszrűek még az "egytankos-egynaposok".
Majd jössz túrázni jövőre... oszt csinálunk rólad is!