Húúúú de megízzadtam, de: Kész a mosogatás! sőt már a vasalásra is RÁKÉSZÜLTEM!(elméletben).
Szombaton NEM lesz hideg, SEM eső! Punktum!
De még mindíg nem jött javaslat!
Én aztatot mondanám (vagy írom) h nem kéne ebben a ... városban pöfékelni. elég büdös ez így is. 40-50km távolságot (oda-vissza ugye majdnem100) ki lehet bírni (pl egy lángosos megállóval), mert se nem fog esni, se nem lesz hideg!
Vagy ahogy mások: "...Menjünk gyerekek ne álljunk, legalább valamit csináljunk!..."
Teddy: Mikortól, és HOL? megint.
mégegy Teddys:
A vasútállomás az, ahol a vonat áll.
A taxiállomás az, ahol a taxi áll.
Az asztalomon van egy gép, az van ráírva: MUNKAÁLLOMÁS!
Kevered a dolgokat: igazad van bármi előfordulhat, multkor egy hatalmas szarvas keresztezte egy méterre elöttem az utamat. Hogy én defenziv vagyok vagy nem tök mindegy.
Tény ha defenziven vezetsz kisebb a rizikó, de mások hoznak veszélybe (és azt nem szeretem ha leszoritanak stb)
Ha offenzivan mész több a rizikó, de a te kezedbe van sok megoldás (pl otthagyod a kekeckedő autosokat)
Kicsit szerényebben, életem... De megfordítva a dolgot: itt pl. mit keresel? Kényszeresen írsz mindenhova... (...oda nem illő témákban)
Na léptem, sziasztok all, és bocs a zavarásért...
Offenzíven! Te tudod...
Ezzel van egy kis baj:(magánvélemény)
Nem fog tetszeni az offenzíva a többi közlekedőnek. És na rajtad fog bosszút állni, hanem a robeszos futin, akivel először találkozik az offenzíva után. Ha offenzíven közlekedsz, akkor szerencsejátékot játszol. Ha sokszor van szerencséd, akkor már el is hiszed, hogy ez így jó... majd a végén a szerencséd úgy képeződik le az agyadban, hogy milyen jó vagy. És így tovább, aztán egyszer offenzíven túlvállalod magad...
Ugyanis a kátyúk is offenzívek, és a kavicsok is, és a sár, nem is beszélve a vadállatokról, akik rettentő offenzíven tudnak eléd tekerni. Offenzíven nem tudsz tiszta fejjel menni... és csak egy dolgot ne vegyél észre. Csattttttt!
Ismét mondom, Te tudod!
Majd csillapodik ez benned, ha belegondolsz egy két dologba...
Addig meg hiába is papol bárki. Minden esetre én nyugdíjas koromban is szeretnék motoron pöfögni... ami még lehet, hogy így is csak álom, hiszen a statisztikák szerint aki közlekedik, az 7 (hét) kilométerenként kockára teszi az életét. PONT.
Ez egy necces szitu kezelése, én is jártam így, máshogy nem nagyon lehet megoldani, de ez nem egyenlő az általános kijelentéssel, miszerint "agresszíven haladni kell"... a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Mindegy, nem akarok belebonyolódni, meg itt zavarni... Pá!
pedig nekem is többször húzták rám a kormányt véletlenül mikor az autók tempójában mellettük haladtam, mint mikor elhúzok köztük.. nakkor mire bármit is csinálna már nem vagyok ott, és kéc.
amúgy most mit mondjak én? én csak edzés után ugrottam párat a műugróban a sportusziban, és nyílt kettős lábszártörésem lett. pedig motor közelében sem voltam..
a legtöbb isminek akkor lett balesete mikor "visszavett" éppen... sajna agresszíven haladni kell.. míg futárkodtam motoroztam eleget városban meg most is. okosan de offenzíven.
Húúúú de megízzadtam, de: Kész a mosogatás! sőt már a vasalásra is RÁKÉSZÜLTEM!(elméletben).
Szombaton NEM lesz hideg, SEM eső! Punktum!
De még mindíg nem jött javaslat!
Én aztatot mondanám (vagy írom) h nem kéne ebben a ... városban pöfékelni. elég büdös ez így is. 40-50km távolságot (oda-vissza ugye majdnem100) ki lehet bírni (pl egy lángosos megállóval), mert se nem fog esni, se nem lesz hideg!
Vagy ahogy mások: "...Menjünk gyerekek ne álljunk, legalább valamit csináljunk!..."
Teddy: Mikortól, és HOL? megint.
mégegy Teddys:
A vasútállomás az, ahol a vonat áll.
A taxiállomás az, ahol a taxi áll.
Az asztalomon van egy gép, az van ráírva: MUNKAÁLLOMÁS!