Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!A témához hozzászólva:utas nem leszek soha többé.Engem is lever a viz hátul.A kanyarokat meg imádom.Régebben nem volt igy,de volt egy ismerősöm aki nem hagyta annyiban és csak megtanitott igazán kanyarodni.Na azóta imádom dönteni a mocit és nem félek.Örök hála neki.Addig nem is volt ilyen élvezetes motorozni mint most.
PuszNyusz!

Mindenki, ahogy érzi... ez a lényeg!
Zárójelben jegyzem meg, hogy amikor "nagyon döntünk" a kanyarban, akkor is csak valami 10-15 fok a dőlés a merőlegeshez képest. Még a GS-sel is nyugodtan elmehetnénk akár 30 fokig is, és maradna elegnedő tartalék. Ahogy elnéztem egy 40 fokig biztonsággal irányítható a paci... de én is nagyon messze vagyok még tőle!

Szóval, mindenki, ahogy érzi!

A baj abból van, ha nagyon "követni" akarsz valakit... ilyenkor vállalod túl magad... és ilyenkor vagy utas a saját motorodon.
félig vicc, félig komoly. Egyszerűen nem szeretek dönteni, és attól kifejezetten ver a víz, ha utasként ülök, és nagyon bedöntenek egy kanyarban.
Nincs biztonságérzetem, nem érzem azt, hogy meg tudnám fogni egy a 200 kilós vasat. Ezért inkább úgy megyek, hogy be tudjam a kanyar, ha pölö egy kamion áll a másik felén, ami beláthatatlan. Már fordult elő ilyen... és jó volt, h nem száguldoztam.
ÉS amikor előzni kezdesz, vagy sávot váltasz, akkor forgatod a fejed?Vagy teszel rá, mész, aztán mindenki meneküljön?

Egyébként a rendőr megbüntethet, mivel nagymotoron két tükörnek kell lenni!
Komolyan? DE mi félelmetes a kanyarban? Az a legjobb! Jó, bevallom, egy icipicit egyszer énis féltem, mikor csak nem hagytam, hogy elöttem a GSX-R lelépjen, és már fekete csíkot húzott a hátsó gumiszéle, dede megmaradtam, és nem is lépett el Megjegyzem könnyen elképzelhető, hogy neki ez laza tempó volt, mindenesetre azért elég mélyen voltunk....

Én szemtanúja voltam egy balesetnek, ahol ismerős szállt el. annak ellenére, hogy majdnem sértetlenül megúszta (160km, 150m repülés, motor tk...) én ezen nem tudok nevetni. Na ja, az a hiányzó humorérzék...

kykee! ezt az önfeláldozást! lenyűgöz, hogy ennyire a szíveden viseled a gs-topik létét!

mornin"
Jó reggelt Népek!

Ma a globalizáció "remek" világából szemezgetek nektek:
"Van Tesco gazdaságos óvszer, csak előbb ki kell enni belőle a kempingsajtot."

De azért bölcselkedjünk is kicsit:
"Ha egy kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!"

Oszt jónapot!
jja, oylankor nagygázthúz, szembecsuk. én ezér is szereltem le a tükröt. megpróbálok minnél offenzívebben vezetni azt csá. ha van tükör állandóan azt nézegetem. (uggye pályán sem jóó..)
Az még haggyján,a Supermotorosoknál,vagy inkább Supermotosoknál,igen így írjuk helyesen!De milyen hülyén néz ki és ugyan ilyen hülyén hangzik is!
neeeee,mi csak azért vagyunk itt,hogy a többi GSes míg nem jön addig életben tartjuk a topicot!
Csapkodaj a kettőhúsz!
Ez pont olyan mint a Te motorod és pont úgy van megtörve és pont abban a kanyarban és 2szer?BAAMMMEEEEG!
Hidd el....nevetséges (most már). Meg is purcanhattam volna...

Jó éjt.
Hát ez nem olyan vicces asszem. vagy csak rossz a humorérzékem!
Na, én megyek, mert olyan csiga a net, hgy elalszom.

páááá
ez a legszolidabb kép a "betegről"...van rosszabb is....
nagy tempó,bal kanyar,kis sár....
szerencsésen történt minden,már én is tudom,hogy tud az őrangyalom 2 kilóval repülni...
azt hittem csak én vagyok ilyen láma. De mint kiderült Teddy-Koma is megijedt akkor. Lehet, hogy a mozdonyvezetők direkt csinálják?!

Mi történt?
én ilyen kanyaros megijedése gondoltam....
de hál"istennek ez már régen volt.
olyan nekem is volt,a 71-esen a balcsi körül.....
ők már csak tudják. megvallom őszintén nem szeretek ijedezni, főleg nem moccon... (amikor a 7esen mentünk Teddyvel, és a vonat dudált az út mellett... azt hittem beborulok az árokba )
Jobb félni,mint megijedni....mondják az okos öregek.

Ennek ellenére én megijedtem....egyszer....nagyon.
én is félek a kanyarokban! hijjjába volt az a mesterképzés pécsen....
Jó ! Akkor te vezetsz,,,én ugyis bacsukom a szemem kanyarokban

Ez nem én voltam, hanem az ikrem. Én darázsmintás bőrtangában járok ilyen helyekre!