Egyetértek Blue! Én mindkettővel mentem ma, igaz csak a városban, a lámpánál visszamelegedett kezem lábam, de biztos lefagytam volna ha egy órát folyamatosan mentem volna 80-100-al. pedig én is 3 nadrágban voltam (cica+ farmer+thermooveral)
Igen, ez csak rám vonatkozott. És a "tatás" motorozásra, a normál technikával. Nem kiüléssel, és nem kanyarvadászattal, és GS-sel. Tehát átlagos futőművel, és középen kopott gumikkal. Jah, és biztonsági tartalékkal...
Nos, talán sohasem fog izgatni a majrécsík eltüntetése, viszont izgalommal nézem, ahogy mások koptatják.
Nyuszinak írtam példaként, hogy milyen tartalékok vannak még, amikor már úgy érzed, hogy nincs tovább.
ringatóz......de Én most jöttem a garageból és 2 gatya, kabát....és lefagytam, pedig itt 4 fok van (elméletileg)........
Szóval nem akarlak elkeseríteni, de az hogy Micicca elmegy melózni Bp-n ahol a kocsik miatt eleve +3-5 fok van, az nem jelenti azt hogy te nem jégkockaként érkezel fel Bajáról......
Itt helyben nyomtam 1-1 kört ma robival és ez még elment......de igéáslóval se lehetne a Banditára kényszeríteni.....
Sajna megöregedet az ördögtest...... 5 éve ilyenkor még elmenetem Adony-Dunaföldvár-Kaposvár - BLelle - Fehérvár - Adony körre......
Nagyon-nagyon ajánlanám a felelős Manónak, hogy intézkedjen!
Bár, Dawntez még mindig mosogat... tegnap óta!
Legyen ez egy városnéző guriga? Kávézóba beülős, beszélgetős, városban 50-100 km-t megtevős? Vagy legyen egy kis vidéki? Mondjuk a Dunakanyarba elmenős?
Ringatózok az álmok tengerén... de jó volna hétvégén tekerni még egyet!
Azért az egymillió alatt az csak látszólagos. Az enyém kp-ben cakpak volt 999 e Ft.
888 e Ft-ért hirdetik, de az csak hitelre meg ugye hozzá jön 58 e Ft illeték+forgalomba helyezés (ennek nagyrésze a használt átírásánál is felmerül). És tudja blue hogy az hitelre összesen mennyire is jön ki? Gondolom valahol 1,5- 2 Milkó között.
Megerősítésként közlöm, hogy a kereskedésekben fellehető K4-es GS500-ak árai kilométertől függően 780-850 e Ft körül alakulnak. Tehát, használtam maradtak az Eurotax árak. És a kereskedő nem fogja beszámítási ár alatt eldni a vasat... inkábbb "finanszírozza" készletként. Ez azt jelenti, hogy neked, mint magánembernek nem kell vacillálni. Annyi az ára, amennyi. Ameddig a kereskedők nem kezdenek "árleszállítani" (márpedig nem fognak), addig kár is gerjeszteni az árcsökkenést. Teljesen mindegy, hogy újonnan milyen akció keretében adják egy millió alatt.
Tehát várhatod a vevőd az áraddal.
há úgy egylevegővel. amúgy.. ilyen nagysebességű haladásnál elképesztően fogyasztanak ezek a mozdonyok.. multkor a balatonnál ahol az autópálya kezdődik telenyomtam a tankot fater 1100esén, és a velencei tónál porzott a tank.. durva. mondjuk sztem az fzr is fogyaszt ha kenem neki, csak spúr vagyok megmérni.
De ha szóltál volna, adtam volna iratlukasztót, és megkímélhetted volna magad. Igaz, h az karika.