Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mitől lett 0,9×0,9? Miért nem 1×1?
De ha szóltál volna, adtam volna iratlukasztót, és megkímélhetted volna magad. Igaz, h az karika.
Egyetértek Blue! Én mindkettővel mentem ma, igaz csak a városban, a lámpánál visszamelegedett kezem lábam, de biztos lefagytam volna ha egy órát folyamatosan mentem volna 80-100-al. pedig én is 3 nadrágban voltam (cica+ farmer+thermooveral)
Ezt beszéld már meg Erikkel! Csak 40-nel ment, és "béna" lett legalább 4 hónapra...

Mindenki saját elképzelése szerint... ez a lényeg ismét!
Igen, ez csak rám vonatkozott. És a "tatás" motorozásra, a normál technikával. Nem kiüléssel, és nem kanyarvadászattal, és GS-sel. Tehát átlagos futőművel, és középen kopott gumikkal. Jah, és biztonsági tartalékkal...

Nos, talán sohasem fog izgatni a majrécsík eltüntetése, viszont izgalommal nézem, ahogy mások koptatják.

Nyuszinak írtam példaként, hogy milyen tartalékok vannak még, amikor már úgy érzed, hogy nincs tovább.
no para. sose halunk meg.
Akkor ezzel próbálkozom:

A szőke nő szívátültetés után levelet ír:
"Kedves Donor!..."
10-15 fok?
Vagy az csak rád vonatkozott?
Nézd meg a vidimen kykee-t előttem.
Amugy itt is látszik, hogy az a túra kerül sokba, ahol nem motorozol.....
Hiszen eszel, iszol, vásárolgatsz......

Ha meg motorozol? csak a tankolásra kell fizetned:-))))
Ez gyenge volt....

Melyik ló nem eszik abrakot?

válasz: amelyik nem kap:-)

Hogyan megy ki a ló az istállóból?

válasz: a 4 lábán:-))))
Kikérem magamnak:-))))

2005 - 102.000ft (Pula, Rovinj) ( 5 nap)
2006 - 45000/fő - Magyarország kerülő túra ( 6 nap)
2007 - ~73.000ft (maradt 15 euróm) - A/SLO/I/SLO/A ( 6 nap)

Jövőre se tervezek drágábbat.......
de ugye a tervek már megvannak...... vagy tópart és hegyek
Vagy tenger....

részletek a weboldalamon
htp://akmtmedia.extra.hu
felül a túráknál....
Húúúúúúúúú, akkó" gyorsan egyet!

"Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?"

No, lélegzik még?
A sárkány kidőlt...... Mondj még ilyet, még mozog:-)))))
Tedy cimbi!

ringatóz......de Én most jöttem a garageból és 2 gatya, kabát....és lefagytam, pedig itt 4 fok van (elméletileg)........
Szóval nem akarlak elkeseríteni, de az hogy Micicca elmegy melózni Bp-n ahol a kocsik miatt eleve +3-5 fok van, az nem jelenti azt hogy te nem jégkockaként érkezel fel Bajáról......

Itt helyben nyomtam 1-1 kört ma robival és ez még elment......de igéáslóval se lehetne a Banditára kényszeríteni.....

Sajna megöregedet az ördögtest...... 5 éve ilyenkor még elmenetem Adony-Dunaföldvár-Kaposvár - BLelle - Fehérvár - Adony körre......
Akit esetleg még érdeklek
Kicsit pihentettem az agyam...... jól sikerült?
224db kis 0,9x0,9mm-es kocka
No, megjött a szöveggyáros kykee!
Szasssz!
Csigiri.csigiri,császtok 487esek!
Nagyon-nagyon ajánlanám a felelős Manónak, hogy intézkedjen!
Bár, Dawntez még mindig mosogat... tegnap óta!
Legyen ez egy városnéző guriga? Kávézóba beülős, beszélgetős, városban 50-100 km-t megtevős? Vagy legyen egy kis vidéki? Mondjuk a Dunakanyarba elmenős?
Ringatózok az álmok tengerén... de jó volna hétvégén tekerni még egyet!
globális felmelegedés rulez!
Illene hétvégén is sütnie!
Szia Ciccah!

Itt a Délvidéken szűnni nem akaró köd honol. Élvezzétek a napot, aki látja, szóljon neki, hogy jöjjön erre is... volna dolga!
Motorozos jónapot!
Én délelött már szállitottam, vásártlátogattam (zakó, nyakkendő) róbogóval
persze volt rajtam motoros overál is
Szia mindenkinek ! Vagy inkább napsugaras szép jó napot, tessék választani !
Azért az egymillió alatt az csak látszólagos. Az enyém kp-ben cakpak volt 999 e Ft.
888 e Ft-ért hirdetik, de az csak hitelre meg ugye hozzá jön 58 e Ft illeték+forgalomba helyezés (ennek nagyrésze a használt átírásánál is felmerül). És tudja blue hogy az hitelre összesen mennyire is jön ki? Gondolom valahol 1,5- 2 Milkó között.
esSO Api!

Megerősítésként közlöm, hogy a kereskedésekben fellehető K4-es GS500-ak árai kilométertől függően 780-850 e Ft körül alakulnak. Tehát, használtam maradtak az Eurotax árak. És a kereskedő nem fogja beszámítási ár alatt eldni a vasat... inkábbb "finanszírozza" készletként. Ez azt jelenti, hogy neked, mint magánembernek nem kell vacillálni. Annyi az ára, amennyi. Ameddig a kereskedők nem kezdenek "árleszállítani" (márpedig nem fognak), addig kár is gerjeszteni az árcsökkenést. Teljesen mindegy, hogy újonnan milyen akció keretében adják egy millió alatt.
Tehát várhatod a vevőd az áraddal.
há úgy egylevegővel. amúgy.. ilyen nagysebességű haladásnál elképesztően fogyasztanak ezek a mozdonyok.. multkor a balatonnál ahol az autópálya kezdődik telenyomtam a tankot fater 1100esén, és a velencei tónál porzott a tank.. durva. mondjuk sztem az fzr is fogyaszt ha kenem neki, csak spúr vagyok megmérni.