Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óbuda múlthét.
Semmi baj, jobb, ha tiszta, hogy a sámli az semmi .
Bocsi a magyarázatért, meg a magyarázkodásért, de már többször előfordult - más női motorossal -, hogy nem értették.
Jó, értem én, csak ilyen behelyettesítéssel még nem találkoztam, ezért vigyorgok .
sámli=semmi
Sámli ...
Köcc .
Amíg nem fázom és a gummmi nem csúsz addig miért is ne motorozzak ?
Csillaghegyről indultam (ott az otthon ) és a Népligetnél vagyok most (ott a dógozás). És ahogy elnézem, a jövő héten sem teszem el aluszni a vasat, aszongyák, melexik az idő, 7vgre már 10 fok lesz ...

Nem sámli egy buxa vagy! (ez most bók )
Kemény vagy, mint a havy metal!
Egyetértek! Ezért jó kis gép a GS, és ezért szeretjük.
Én sem akarnék tőle megválni, ha picit nagyobb lenne. 60-65 ló környékére gondolok.
Ha ma nem is kell mennem sehová, de holnap moccanok vele, egy csomó elintézni való akad.
Te mere vagy Budán? Én Pasaréten.
Nembaj nem fogom magam átkozni hogy huj de környezetszennyező vagyok. Egyébként is tök mindegy hogy hol szennyezik a levegőt EU-n belül vagy kivül.Mert ismered a kinai bölcsességet: a fák csak felfelé nőlnek, de a szél mindenfelé fujhat (Na ezt akár Teddy is mondhatta volna)
Egyébként szerintem az egyszerü a nagyszerü, ezen nincs ezer elktronikus kütyü ami elromolhat (kivéve Blujé da az más tészta). A Mercédes is lesülyedt a középszerüségbe mert elektronikusan messze nem olyan megbizhatóak mint voltak. Az én 18 éves 190D-ém valószinü még áram nélkül is müködne, ha nem kéne világitás.Szoval nincs sok elromló elektromos rajta.
Sziasztok ! No, most, hogy motorral jöttem dolgozni, nagyon remélem, hogy a pécsi tél nem ér ide, csak este 10 után... Itt, Budán ugyanis elviselhető az idő 5-6 fok, nagyon nem akartam a moccot otthon hagyni . Van még valaki egyébként aki 2 keréken közlekedik ma rajtam kívül? Idefele még csak 1 futárt sem láttam ...
Lehet, hogy fogják gyártani, mert biztos vannak országok, ahol még forgalomba hozható. De ezek közé Mo nem tartozik. Nekem az esztergomi kereskedő mondta, hogy már idén is csak haladékkal lehetett. Természetesen, a már forgalomban levőket a tilalom nem érinti. Tehát jan.1. után Mo-n nem kaphat újként rendszámot! Sok ilyen bevált típust érint a dolog, sztem a levegős bandi is ide tartozik. Meg az R5.
Nálunk is zuhog!
esSo! Téma volt hogy mi lesz a GS sorsa: nekem azt mondta a Suzukis hogy, továbbra is forgalomba lehet majd helyezni. Gyártani is fogják, csak hozzánk nem fogják már importálni.
Persze lehet hogy ez liberálisabb megfogalmazása annak, hogy ami még van ,azt engedik, de aztán kifulyt.
Itt Bp-n 200m-en nyoma sincs a hónak, 4 fok van. A Szabadsághegy szép fehér, a szánkósok jól lehidorták
tök jóóó! Itt az Alfőldön még a hó is kikerült minket.
JOOO reggelt.
Pécsen IGAZI tél van.
Ne viccelj! Jó éjt!
Hát én azért szeretném megcsinálni, mert ha nem is ebben a szakmában helyezkedem el akkor hobby szinten szerelgetek!
Jó éjt!
Bocs hogy csak igy,hirtelen,de alig látok az álmosságtól
Na megyek aludni,jó éjt.
Bátyámnak is van motorszerelői.Az annak jó aki rögtön tud is mit kezdeni vele.
Azt terveztem, h még elvégzek egy motorszerelöit is!
Ha sikerül még valahova elmeni fösulira akkor még azt is beválalom, de ez majd még kiderül!
De tanulj csak amig lehet!