Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokkal rosszabb: a papa olvassa!
Szives tájékoztatásotokra közlöm hogy nem vagyok többet áruló .
1 kérdés?
A búkócső saját készités a GS-en vagy gyári volt?
Hát igen.Engem mindig kinevet hogy soha nem koszos a mocim,mindig vigyázok rá.Végülis a moci nálunk olyan mint egy családtag
Hát igen talán jobb olyannak adni akit nem ismerünk, és ugy legalább remélyűk, hogy jo hejen van.
//És nem látjuk, hogy bánik vele.//
Lásd a szomszédod.
Büntetést neki.
Na,ez a nap is jó neked!Csak óvatosan az új szerzeménnyel!
Roland neked is köszönöm!
Szint ugy gratulálók.

"Ja és ha tehetném lenne vagy tíz motorom,és akkor nem sajnálnám a régit,mert nem kéne eladnom!"
Énis minimum 2-öt tartanék, a GS500f-et és a YZFR1-lenne a másik.
Nekem meg azért rossz,mert a haya előtti TDM-et egy ismerősöm vette meg és szoktam látni hogy mit művel vele De sok beleszólásom már nincs
Igazából csak addig volt rossz,amíg ott voltam és láttam,így hogy már itthon van az "Új" már nem annyira sajnálom,mert tudom hogy jobbra cseréltem,nem eladtam és elb...sztam az árát!
Na ez az.Én sem szeretném eladni a mostanit,de szeretnék újat is.De kettőt fenntartani azért sok pénzbe kerül...
Köszönöm!

Hát ez biztos így van,majd ha összeszokunk,amúgy nagyon jó vele menni,szeretni fogom azt már most biztosan tudom!
Ja és ha tehetném lenne vagy tíz motorom,és akkor nem sajnálnám a régit,mert nem kéne eladnom!
Ja,gratula!
Majd ha összeszoktok,nem fogod sajnálni a régit!tapasztalat...
Sziasztok!
Ma hazahoztam új lovamat (SV 650S K5).Menetem vele egy laza kört,hát más mint a Gs.
Gs 500-as gyönyörűszép parípámat otthagytam a kereskedőnél,majd megszakadt a szívem,de remélem az SV kárpotol!Egyből berakták az eladó motorok közé,odamentem megsimogattam,elköszöntem tőle,dehát fejlődni kell!

Új parípám:
Szép kis darab.
Én már felajánlottam neki hogy mivel a haya bejött a nappaliba télre,megüresedett egy hely a garázsban....de nem,neki jó hogy ott kinn van.Akkor nincs mit tennem...
Esetleg nem akarja elajándékazni nekem.
Én tudnám hova tenni a garázsba.
hayabusagirl-Blue.
Ez nektek is talán teszik majd, fekete-Blue-nak
vőrős-hayabusagirl-nek
Igy nekem is tetszik, de csak feketét én nem vennék mert nagyon érzékeny.
A szembeszomszédomnak R6 van.Nagyon megy neki,de mindig összetöri.Most is kinn áll neki az udvar közepén,tiszta jég meg hó szegény gép.
. Ez lemaradt.
Az jó.
Én nem is akarok.Tudok én száguldozni is ha elkap a mehetnék,de én inkább túrázós vagyok.Régen(tavaly)még nem igy volt.De szerencsére megjött az eszem.
Nem kel nagyobb.
Már nekemsincs, pedig a szerelmem. . . .
Ügyse lehet 300-al mindig menni. .
Nekem az R1 is tetszett ugyanilyen bordóban mint a haya,de kicsinek találtam a hátsó ülést(hátha egyszer odakényszerülök)Amúgy a mai napig tetszik