Hát igen talán jobb olyannak adni akit nem ismerünk, és ugy legalább remélyűk, hogy jo hejen van.
//És nem látjuk, hogy bánik vele.//
Lásd a szomszédod.
Büntetést neki.
"Ja és ha tehetném lenne vagy tíz motorom,és akkor nem sajnálnám a régit,mert nem kéne eladnom!"
Énis minimum 2-öt tartanék, a GS500f-et és a YZFR1-lenne a másik.
Igazából csak addig volt rossz,amíg ott voltam és láttam,így hogy már itthon van az "Új" már nem annyira sajnálom,mert tudom hogy jobbra cseréltem,nem eladtam és elb...sztam az árát!
Hát ez biztos így van,majd ha összeszokunk,amúgy nagyon jó vele menni,szeretni fogom azt már most biztosan tudom!
Ja és ha tehetném lenne vagy tíz motorom,és akkor nem sajnálnám a régit,mert nem kéne eladnom!
Sziasztok!
Ma hazahoztam új lovamat (SV 650S K5).Menetem vele egy laza kört,hát más mint a Gs.
Gs 500-as gyönyörűszép parípámat otthagytam a kereskedőnél,majd megszakadt a szívem,de remélem az SV kárpotol!Egyből berakták az eladó motorok közé,odamentem megsimogattam,elköszöntem tőle,dehát fejlődni kell!
Én már felajánlottam neki hogy mivel a haya bejött a nappaliba télre,megüresedett egy hely a garázsban....de nem,neki jó hogy ott kinn van.Akkor nincs mit tennem...
hayabusagirl-Blue.
Ez nektek is talán teszik majd, fekete-Blue-nak
vőrős-hayabusagirl-nek
Igy nekem is tetszik, de csak feketét én nem vennék mert nagyon érzékeny.
Én nem is akarok.Tudok én száguldozni is ha elkap a mehetnék,de én inkább túrázós vagyok.Régen(tavaly)még nem igy volt.De szerencsére megjött az eszem.
A búkócső saját készités a GS-en vagy gyári volt?
//És nem látjuk, hogy bánik vele.//
Lásd a szomszédod.
Büntetést neki.
"Ja és ha tehetném lenne vagy tíz motorom,és akkor nem sajnálnám a régit,mert nem kéne eladnom!"
Énis minimum 2-öt tartanék, a GS500f-et és a YZFR1-lenne a másik.
Hát ez biztos így van,majd ha összeszokunk,amúgy nagyon jó vele menni,szeretni fogom azt már most biztosan tudom!
Ja és ha tehetném lenne vagy tíz motorom,és akkor nem sajnálnám a régit,mert nem kéne eladnom!
Ma hazahoztam új lovamat (SV 650S K5).Menetem vele egy laza kört,hát más mint a Gs.
Gs 500-as gyönyörűszép parípámat otthagytam a kereskedőnél,majd megszakadt a szívem,de remélem az SV kárpotol!Egyből berakták az eladó motorok közé,odamentem megsimogattam,elköszöntem tőle,dehát fejlődni kell!
Új parípám:
Én tudnám hova tenni a garázsba.
Ez nektek is talán teszik majd, fekete-Blue-nak
vőrős-hayabusagirl-nek
Igy nekem is tetszik, de csak feketét én nem vennék mert nagyon érzékeny.
Már nekemsincs, pedig a szerelmem. . . .
Ügyse lehet 300-al mindig menni. .