Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit teszteltetek?
A tesztnapon éna múlt héten voltam.
Haha!
Én/mi épp tegnap, meg ma voltam/tunk Szlovéniában, újfent. Előtte meg elmentünk a tesztnapra gyorsan!
Kirájjjjjjjjj volt!
Vagy fullos 18 nm, és megyünk egy hétre Blue-hoz és megnézzük a 2007-es vidiket!
Ja és adózhat utánna, nem lakás céljára szolgáló ingatlan után.Lehet hogy több mint egy Gs adója ?
Azé Bajára is lehet jönni egy hétre... hiszen kis költségvetéssel belefér a festék árába. Így marad natúr a 18 nm!
DE!
lenne egy saját 18nm-es helységem, ahol a PC asztal mögött állhatna a zord télben a motorom:-)))))

Szóval igencsak mérlegelek:-))))) és inkább lemegyek Bajára 1 hétre:-)))

Na idefigyejjé nagyfőnök!
A motorodnak elég a SZÁRAZ helyiiiiiiiség, a pc-d meg jól van ott, ahol van!
OPATIJÁT NE ADOM!
Ügyes vagy!
Kömives az nemvagy azt láttam multkor Kész a vakolás?
Én is szeretek fából barkácsolni már egy "asztalos"mühelyt csináltam, ágynemütaró ládát, dobozokat, nyugágyat, kissámlit, kerti padat , cicaházat (az láttátok ma), talicskát
Piet!

nem fura.....hisz mindenhol nem esik ilyenkor.....de ŐK szóltak!

Amugy Adonyban minden tiszta víz....Ercsitől felfelé pedig minden fehér......
Mikor jöttem haza Battán szakadt a hó.... Adonyban meg az eső se esett
Mé szerinted Én kőmíves vagyok?
kell 16db 18-as OSB lap....
Kell 3 zsák facsavar.....
kb. 30-40m üveggyapot szigetelés (vagy hungaroccel)
pár léc....
és egy 130x200-as üveg.....

ez kb 100 ropi........vagyis a nyári túrám....

DE!
lenne egy saját 18nm-es helységem, ahol a PC asztal mögött állhatna a zord télben a motorom:-)))))

Szóval igencsak mérlegelek:-))))) és inkább lemegyek Bajára 1 hétre:-)))
Na jó oktober végén volt
Tavaly is monták mégse volt hó.Ilyenkor a Mátrába motoroztam
Nekem elég is volt belőle ennyi.
Én meg a fedett kocsibeállómból elcsiptem egy részt, lesz 3,5 nm-es raktár, mühely, iroda, már csak egy oldala hiányzik. Kb 1 kg facsavarba került,fasza rétegeltlemezböl van.
Nem hiába..... a poklot mindenhonan jól láttni:-))))
Most mondták a hiradóban: AZ AUTÓSAK VÁRATLANUL ÉRTE A HÓ.....

AZ autósok menjenek a büdös.............gréawsrlsfkna-lfkjnsalfknmsdFÉlíjsadfálkínd
v-lKAH-BA
1 HETE FOLYAMATOSAN SZAJKÓZA A TV HOGY ESNI FOG A HÓ!
Ja és hpogy mennyire forog? Meg repülés?

Most vettem a neten egy RC helikoptert:-))) 4500ft-ért repülhetek a lakásba:-))))
enyenlőre.....
már rég magával rántott ez a hobbi, csak drágább mint a motorozás - ugyan ez csak elsőre.....hiszutána már csak az akkukat kel tölteni:-)
ha KUKÁra dobod akkor inkább tedd el nekem:-))))

Majd kiötlök azzal is valami okosságot..........és legfelejebb visszaadom neked ha kész.....

Itt a zord tél - ilyenkor forog az ördög ész 10000-rel......
Ma épp úgy jöttem haza hogy beépitem a teraszt - bár ha igy teszek akkor ágyő nyári túra......

Szóval ha nem kel senkinek akkor add nekem...........
nekem a kollégiumi szobatársam vitorlázó pilóta...egyszer elfújhatná a szél úgy elég messzire...
Az én apukám 60 éves,de még mindig szokott ugrani.Igaz évente max.kétszercsak,de azt ki nem hagyná.18 éves kora óta ez a szenvedélye.
Fantasztikus volt, hogy 80-100 km-re elláttam fentről!
Pl. Dunaújvárost és Paksot be tudtam azonosítani!
Jah, Kecskemét mellől szálltunk fel....
Blue! Láttam a házatokat!
Örülök hogy tetszett.
Csak a történet kerek mivoltához. Hogy nekem miért tetszik,,,,6 évig versenyszerűen Ejtőernyőztem
Tehát a párodnak üzenem,,,,Frankó emberanyag !
Én nem tudtam, hogy félek-e tőle...
De nem féltem, viszont halmozottan hátrányos helyzetből indultam a szél ellen. A kis Cessna, a másnaposság, és a reggelizőasztaltól felállástól számított 2 percen belüli felszállás megviselt. Mondom egy percig... aztán "menjünk még egy kört" Volt! Sikerült így közel 30 percet fent tölteni!