Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is szeretnék kutyát,csak hogy hozzászóljak valamit.
Akkor már én is bedobom "az egy kutyát" a közösbe... Lám Vendel a gyilkos!
Blue!
A rücskös gumit - amit írtál, hogy neked van -, mivel úgysem használod, add a mocira!

Esetleg endúró-mintás?
Probáld meg a vizes gumit, amit páján is szoktak használni essőben. Ott nagyon be vált.
Pesten már láttam motorokon.
az én kutyusom a lexebb
Sziasztók.
Te piet!

ez a kutyi 10 éve volt......jelenleg csak a szörny van odakint......
És a CÉL pont egy hasoló méretű kutyi most, mert a csajok is ugye beszorulnak a 4 fal közé.
A szörnyet meg csak nem hozhatom be......szerintem kb. 20 percig lehetne a falak közt áló teret LAKÁSNAK nevezni:-)
no ja:-)

És ez is egy nagy genyóság....

Autóra, buszra, kamionra van téli gumi......
nekünk van sima, röcskös, gyürüs, érdes, alakos, kicsi-nagy, eperizű...stb gumi....

Szegény motornak meg csak az az egy

IGAZSÁGTALANSÁG
Hát nem tudom:-)))

Mint irom MA 8 éves a jány.... és biza 8 éve ugyan igy szakadt a hó...és kemény tél volt....
Remélem ez csak hülye babona ismét - amibe nem hiszek:-)))) Mert nem poénból nincs még letéliesítve a fekete csődőr
Doki kutya
Tudom:-)

Ilyen a jelenlegi is
télapókutya
Hát gratulálok! Kigondolsz valamit aztán már meg is valósitottd Miért nem lottózol?
Te mond ennek a kutyusnak Ősz a szakála vagy mikulásszakált öltött?
Szia!

Ördögre írtam, hogy nekem nem új, 2éves, 17e km, mégis csinálja. Az enyém idomos, a tied látom nem, én erre gyanakodtam, azaz az olaj/léghűtésre, ráadásul nem is látok be rendesen az idom miatt. Megpróbálok valamit megtudni a régi tulajtól. Egyébként nagyon jól pontosítottad, én is talán hidegebb időkben kezdtem érzezni.
Lóerő legyen veletek: Nego
Amit igértem:-)
Szia, Ördög!
Azt elfejtettem írni, hogy használtan vettem, 2 éves, szóval nem vadiúj motorszag.
azért köszi.

Nego
Ja most már nálunk is (sőt a Szabadsághegy már reggel is fehér volt -azt látom az ablakból)
A pesszimisták az utcában már lapátolnak- azt hiszik soha nem olvad el
Akkor nem számit,a szánkózás jöhet bármikor .Na de lelépek,én is felrakatom a téli gumijaimat.

Ha szánkózol, akkor a -20 nem -20?
Na én olyan hidegben ki sem dugom az orrom a házból,csak ha dolgozni megyek.Vagy ha szánkózni,azt imádjuk!
Hideg? Maximum - minimum - 0 fok környékén lehet! Majd, ha -20 lesz, akkor lesz hideg!
Nálunk is minden fehér,imádom.De elég hideg is van.Vagy csak nem vagyok hozzászokva?
Nálunk már minden fehér!
Olyan "igazi", nagypelyhes, sűrű hóesés van, csodálatos! Ilyenkor kár, hogy nincs itt nálam a fényképezőgép!
20 perce raktam fel a téligumit!
Nos gyerekek erre rendesen havazik, a füvön meg is marad! Ha Márton nap fehér akkor gyenge tél lesz. Akkor most már várhatjuk a motorozható telet
hát sajnos drágák a kutyuk...én sajnos csak olyan tenyésztőt ismerek aki németjuhászokkal foglalkozik az picit nagy meg hát igen dorcora is amit kell költeni simán kijött volna belőle egy rossi replicás agv és nem kszériás .