ez a kutyi 10 éve volt......jelenleg csak a szörny van odakint......
És a CÉL pont egy hasoló méretű kutyi most, mert a csajok is ugye beszorulnak a 4 fal közé.
A szörnyet meg csak nem hozhatom be......szerintem kb. 20 percig lehetne a falak közt áló teret LAKÁSNAK nevezni:-)
Mint irom MA 8 éves a jány.... és biza 8 éve ugyan igy szakadt a hó...és kemény tél volt....
Remélem ez csak hülye babona ismét - amibe nem hiszek:-)))) Mert nem poénból nincs még letéliesítve a fekete csődőr
Hát gratulálok! Kigondolsz valamit aztán már meg is valósitottd Miért nem lottózol?
Te mond ennek a kutyusnak Ősz a szakála vagy mikulásszakált öltött?
Ördögre írtam, hogy nekem nem új, 2éves, 17e km, mégis csinálja. Az enyém idomos, a tied látom nem, én erre gyanakodtam, azaz az olaj/léghűtésre, ráadásul nem is látok be rendesen az idom miatt. Megpróbálok valamit megtudni a régi tulajtól. Egyébként nagyon jól pontosítottad, én is talán hidegebb időkben kezdtem érzezni.
Lóerő legyen veletek: Nego
Ja most már nálunk is (sőt a Szabadsághegy már reggel is fehér volt -azt látom az ablakból)
A pesszimisták az utcában már lapátolnak- azt hiszik soha nem olvad el
Nálunk már minden fehér!
Olyan "igazi", nagypelyhes, sűrű hóesés van, csodálatos! Ilyenkor kár, hogy nincs itt nálam a fényképezőgép!
20 perce raktam fel a téligumit!
hát sajnos drágák a kutyuk...én sajnos csak olyan tenyésztőt ismerek aki németjuhászokkal foglalkozik az picit nagy meg hát igen dorcora is amit kell költeni simán kijött volna belőle egy rossi replicás agv és nem kszériás .
A rücskös gumit - amit írtál, hogy neked van -, mivel úgysem használod, add a mocira!
Esetleg endúró-mintás?
Pesten már láttam motorokon.
ez a kutyi 10 éve volt......jelenleg csak a szörny van odakint......
És a CÉL pont egy hasoló méretű kutyi most, mert a csajok is ugye beszorulnak a 4 fal közé.
A szörnyet meg csak nem hozhatom be......szerintem kb. 20 percig lehetne a falak közt áló teret LAKÁSNAK nevezni:-)
És ez is egy nagy genyóság....
Autóra, buszra, kamionra van téli gumi......
nekünk van sima, röcskös, gyürüs, érdes, alakos, kicsi-nagy, eperizű...stb gumi....
Szegény motornak meg csak az az egy
IGAZSÁGTALANSÁG
Mint irom MA 8 éves a jány.... és biza 8 éve ugyan igy szakadt a hó...és kemény tél volt....
Remélem ez csak hülye babona ismét - amibe nem hiszek:-)))) Mert nem poénból nincs még letéliesítve a fekete csődőr
Ilyen a jelenlegi is
Te mond ennek a kutyusnak Ősz a szakála vagy mikulásszakált öltött?
Ördögre írtam, hogy nekem nem új, 2éves, 17e km, mégis csinálja. Az enyém idomos, a tied látom nem, én erre gyanakodtam, azaz az olaj/léghűtésre, ráadásul nem is látok be rendesen az idom miatt. Megpróbálok valamit megtudni a régi tulajtól. Egyébként nagyon jól pontosítottad, én is talán hidegebb időkben kezdtem érzezni.
Lóerő legyen veletek: Nego
Azt elfejtettem írni, hogy használtan vettem, 2 éves, szóval nem vadiúj motorszag.
azért köszi.
Nego
A pesszimisták az utcában már lapátolnak- azt hiszik soha nem olvad el
Ha szánkózol, akkor a -20 nem -20?
Olyan "igazi", nagypelyhes, sűrű hóesés van, csodálatos! Ilyenkor kár, hogy nincs itt nálam a fényképezőgép!
20 perce raktam fel a téligumit!