Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg zsír új, nem is régi. Kompletten, kábelekkel, minden tartozékkal.
A dolog úgy néz ki, hogy rácuffanok. Ha már ennyivel olcsóbb, mint a bolti!
Mindenesetre köszönöm mindenkinek az infókat.

A tavaszi projekt lehet, hogy egy kameratartó lesz, ezügyben majd még érdeklődöm nálatok - már akinek van!
Ja, meg egy számítógépreátvivősDVDrekiírós továbbképzés!
Csatlakozom hozzád! nekem is kb. 4 hónapos a mocc 4e km van benne, és mostanában kezdtem én is ezt az égett gumi szagot észre venni. Időszakos a jelenség, és kb. most a hidegebb hetekben bukkant fel a dolog. Kerestem,hogy mit érhet el valami gumi ami menetközben kophat,de hát nem találtam semmit. A motor dinamikája, gyorsulása nem változott és mostanság a szag sem jelentkezi. (bár ez a szag akkor szünt meg igazán,amikor egy JÓ alapos mosást kapott a képezet.) Szóval ötletem nekem sincs,talán tényleg az "új motor" dolog lehet. Minden esetre,ha Te esetleg valami hibát vélsz fellelni kérlek jelezd,nehogy számomra is kibukkanjon valami bibi...
ÜDv:APS
Nem biza:-) Ha semmi nem használ akkor simán feldobom a levegőbe:-))))

Gergoe meg ugye kint van:-)))) Hadd fogalmazzak úgy: Eddig még semmi nem eset le a földre
Csak az a baj, hogy mi teljesen lámák vagyunk hozzá, de a héten kifaggatom a csop.társamat, hogy milyen!

Remélem gyógyulgatsz!
Alig várom!
Ezt megértem, de egy ilyen nokedlivel meg napi szinten van gond, ami pár nap mulva a Te nyakadba fog szakadni, ez tutti. Ezt nem csaphatod ki a farkaskutya mellé!
Bizony:-))) Majd tolok fel képet:-)
Mert a macskákat - ha több van mint 2 mellük - akkor UTÁLOM!
Anyáméknál volt 1-2-3-4....majd egyszercsak 16db........végül Én lettem a kivégzőosztag.........
szóval volt időm meggyülölni a fajtájukat egy életre.
20 fok alatt didereg
Figyuzz miért nem szerzel egy cicát adok hozzá egy cicaházat.
A Macsek se kisebb és nincs annyi gond vele és még kedvesebb is az emberhez
HA hibátlan, akkor nagyon megéri!
A bolti ára 70e!
Én 160-ért vettem 4 éve!
Cuki lehettél egy csivavával...
OK......de Te is fajtiszta vagy, akkor majd az anyósod is lenyúl téged, mikor "elveszed" az Ő lányát?

Nem! a gond az hogy az emberek iszonyat anyagiasak lettek.
Én specc SOHA nem fogok 20-nál többet fizetni egy élőlényért sem.
nem azért mert nincs rá (amugy nincs rá), de ugye főleg az élőlényeknél - mi a garantált?
100 ropi ée utána ki tudja még mennyi?
Anyámék csivaváját már müteni kellett......és nem 2000ft volt

Szóval ebből nem kell témát csinálni:-)
ha tudtok szerezni akkor jó - ha nem akkor nem.........
ezek fajtiszta kutyák ez az áruk...ez van
Amugy persze természetes!

De soha nem lehet tudni hogy valaki nem e olyan marha mint ÉN.....
mert biza Én elég gusztustalannak találom hogy valaki ebből él!

az hogy megszületik egy kutya.....féregtelenítés, oltás...és ezt az összeget elkéri - OK, persze......
De hogy születik 6 kutya és ezért benyel 600.000-ret ?

Szóval HA nekem lenne, akkor sem pénzért adnám el.
Olyasmi lenne, mint sokaknak a motor. NEM MINDEGY HOVA KERÜL......

Tehát ez van.......
Nekem volt egy Csivavám...... csirkecombbal, karajjal volt etettve (mert mást cseszet megenni a kis mocsok:-)
Még melózni is elhoztam magammal, hiszen elfért a zsebemben:-))))
Azt mikor leköltöztünk kiment dobni egy sárgát......oszt lenyúlták..............
Ezért mondom hogy nekem jó a génhibás is.

Anyámék csivaváját 5000-ért vettem - mert hosszabbak a lábai a szokásosnál.......vagyis génhibás
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen kuttyokat 15-ért nem fogsz kapni, mert 100 környékén vannak.

Inkább ilyen "kutyulit" vegyél, ezzel Te is játszhatsz!
Há" egyelőre még én sem láttam! amit tudok eddig róla:JVC,távirányítós,lcd kijelző,usb,fénykép,mini dv kazi,700 digitális zoom,25ezer,pár hetes.
Ilyen a favorit:-)
Ha 3 percet ment akkor milyen lehet az akkuja? Hiszen az a fő ......
Hiszen ha most megveszed 25-ért és utána vehetsz hozzá akkut akkor már nem 25-be vagy....

Milyen legyen?
Mivel DV kazis, igy vagy RCA aljazat legyen legalább rajta, vagy USB-s csati.

Ha RCA-s (compissite) akkor ugye összekötöd a videóddal és kész....
Vagy az asztali DVD recordereddel......

vagy ha PC - akkor egy tunerkártyával (így csinálom Én is. Van egy Pixelwiev kártyám)

Ha USB-s akkor kell hozzá egy kábel (kb 1500ft) és egy IEEXXXX kártya....ez kb 2000ft

DE! Az akku akkor is a kérdés! MENNYIT BÍR

A fényképező része ugye kit érdekel, hiszen ha kamerázol akkor minden fényképeni - illetve forditva.
Mindenre mást jó használni.
:-) a Beagle is jópofa, csak az már nem kis méretű:-(((

Amugy KIZÁRÓLAG otthoni célra - szóval nem motoroztatni akarom.-))))
Ja, meg kb milyen árban vannak az ehhez hasonlók?
Blue!
Ez egy "kamionról leesett" példány! Állítólag 3 percet ment, hogy müxik-e.
Arra lennék kíváncsi, hogy miket kell tudnia?!
Tehát amit dawntez is írt: firewire, sd kártya, stb-stb....usb, mittoménmimég!
Esetleg ilyenek?
Ilyesmire gondoltál
Kérdés!

Szeretném meglepni a Szamócámat egy:
Csivava, Westi, Yorki, tacsi.....szóval szobacirkáló méretű kutyával - vagy egy Buset Hunddal (Colombó kutya)
Erre a célra 15 ropim van max...Meg ha el is tudná az eladó hozni akkor a benzinköltség.

Aki tud, van neki, vagy ismer embert aki tud és van neki...stb az csörenjen rám (70/3734670) - mert ugye mára kellene:-)))))
(Most melózom és megyek haza tortán enni - Tehát a meglepi a mai NAPRA vonatkozik)

Törzskönyv nem kell! A lényeg a KIS méret, hiszen azt se akarom hogy a kertben 2 nagy dög rohangáljon.