GST,,,a közeljövőben, soha ne egyél sokat a repülés előtt. Pontosabban csak nagyon keveset"olyan nass féleképp"
Mikor túl leszel az 5-6 repülésen,már nem számít. De ha tévedek,,,sajna lerókázon a saslesőket
Egyik sem... most repültem életemben először. Olyan sportgéppel, ami 18 m/s-os szélig szállahtott fel. A szél pedig 17 m/s volt. Akkorákat élvezkedtem, mikor zuhantunk vagy 20 métert egy pillnat alatt... de biztos kezű volt a pilóta csákó! Penge volt, ám előtte jó lett volna lenyelni a reggelit... Volt bajom 1 percig.
Így történt. Szombat hajnal 6-ig tartó mulatság és wellnwss "áldozata" lettem. Aztán még bolond fejjel maásnap repültünk is majdnem orkán erejű szélben! Majdenm rámentem... de egy igazi hős vagyok!
Hi Népek!
Kicsit sűrű voltam hétvége ügyileg (és még ki is kellett józanodni ). Ezért csak olvasó voltam...
Érintettetek mindent, ami egy boldog családi élethez kell! ;) Papa, mama, gyerekek... kutya, macska és a Zanyós!
Sziasztok!
Van nálam egy több helyen horpadt fekete tank, meg egy kissé törött jobb oldali farokidom, K3-as GS500-hoz. Ha kell valakinek pl. biztosítós ügyintézéshez v. egyéb okból, ingyen elviheti. Állítólag javítható a tank, de nekem egyszerűbbnek tűnt venni egy bontottat. Ha nem lesz jelentkező hamarosan ellomtalanítom.
Üdv: Miki, Tolna megye, rebel56 kukac freemail pont hu
Mikor túl leszel az 5-6 repülésen,már nem számít. De ha tévedek,,,sajna lerókázon a saslesőket
Szendehely környékén vmi balhé van, nem mennek a buszok. Mi lesz télen?
Kicsit sűrű voltam hétvége ügyileg (és még ki is kellett józanodni
Érintettetek mindent, ami egy boldog családi élethez kell! ;) Papa, mama, gyerekek... kutya, macska és a Zanyós!
Rebel! Kérnék egy képet arról a tankról.
Van nálam egy több helyen horpadt fekete tank, meg egy kissé törött jobb oldali farokidom, K3-as GS500-hoz. Ha kell valakinek pl. biztosítós ügyintézéshez v. egyéb okból, ingyen elviheti. Állítólag javítható a tank, de nekem egyszerűbbnek tűnt venni egy bontottat. Ha nem lesz jelentkező hamarosan ellomtalanítom.
Üdv: Miki, Tolna megye, rebel56 kukac freemail pont hu