Még itthon is van!Nem is dolgozom ilyenkor .Majd csak jövő csütörtökön.Mocim ma lett szétkapva,balfele megy fényezésre.Matricák összesen 70 ezerbe kerültek rá,de az is meglett.
No, penge projekt készül ismét a poklok bugyrában!
Főni! Csak ne folpack-kal vond be a tankot, ha rákerül a "bőr". Az ugyanis nehezen viseli a meleget és az esetlegesen kifolyó benzint... Én filccel béleném ki a bőrt.
Nagyot ötlöttél ki megint!
A legegyszerübb ötlet: rárakom a tanktáskát és kész, máris védve van a tank. Nekem még mindig csilivili a lakk (tudom nem Suzuki )
Egyébként van fekete autóhoz vaxom majd kapsz belőle, jó?
Látod-látod! Ha aGS-re csak fele ennyire vigyáztál volna, még mindig kinézne valahogy, nem lenne olyan leharcolt állapotban!
Szerintem a gumikra is tegyél ilyet - nem lesz sáros!
A bőrre rászegecseltetsz egy lekromozott fémdarabot....... pl egy ovális lapot, amiből ki van maratva hogy BANDIT.....
És máris van a mágnesnek értelme............
VAGY!
A bőrnél pár helyen csinálsz kis "zsebeket" ahova szintén mágnest teszel, csak negatív polussal.....
De jobb félni mint megijedni:-)))) Szóval a Bőrre is reszek majd Tankvédőt?
Amugy igen!
fél-fél centit rá kell hagyni, csak azt kell megnézni hogy melyik darabon és melyik oldalon! hiszen ezt nem tudod simán összevarni, mert akkor a 2 vart rész ugye kifelé áll..... (belülre nem férne el)....
szóval méricskélni kell az tény! De ugye csak az elsőnél:-)))
Csak arra kell figyelni, hogy felrakás előtt majd ismét le kell folpackozni a tankot, hogy ha NETÁN a bőr alá menne por, kavics, valami - akkor ne mattitsa ki a fényezést........
Te Blue!
Nekem erről szegény nagyanyám jut eszembe. Az asztalon volt egy réteg vászonterítő- hogy védje az asztallapot. A vászonterítőn volt egy réteg nylon terítő, hogy védje a terítőt. Na, az meg le volt takarva ujságpapírral. Nehogymá" sérüljön a "nyilony"!
Jótanács: a leszabott darabokra hagyj rá körben fél-fél centiket a varrásnak!
Egyébként meg egész ügyes gyerek vagy Te, ha kicsit megerőlteted magad!
De ne úgy varrd meg, mint a protiinged!
Na ezért jó ha igy veszed le a mintát! Hiszen ez már egyben van és olyan merev mint Katiba a gyerek....
Szóval ha igy van a minta akkor mm-re pontos!
Ezt a varrásnál tudod vagy nagyobbra rakni, vagy szükebbre - ezért agyalok hogy hogyan kellene valrni.....
Annyira azért nem csúszkálna szerintem igy se.....
Én ugy tervezem hogy az alját nagyobbra hagyom......ott visszahajtom és füzök bele egy gumit ami a tank alatt összehúzza......PLUSZ szijjakkal fogom felteni.....hiszen ez FIXEN a tankon marad ami le nem rohad róla:-)
másik gondoltaom, hogy viszonylag szorosrakell csinálni a begstert ugye, ne csúszkáljon nagyon, fenn maradjon...de egyáltalán mivel rögzíted a tankra? varrsz az aljára csatikat és a vázba vagy a tank aljára berakasztod?
És milyen szinűt tgyek bele? Vagy vegyek 16 színű akciós tescósat?
Bár a lányok ugyis elhasználják a rajzokra....nekem jó az üres is:-))))
Ha nem lenne szégyenteljes a vallomás csak arról olvahatnál egész nap:-)))))))
A gumira ZOKNIT kell varrni, hiszen ónós esőben is az a legjobb ha a cipődre zoknit húzol:-))))
Láttod még -20 fokban is van megoldás:-)
Főni! Csak ne folpack-kal vond be a tankot, ha rákerül a "bőr". Az ugyanis nehezen viseli a meleget és az esetlegesen kifolyó benzint... Én filccel béleném ki a bőrt.
Nagyot ötlöttél ki megint!
Érdekes , az én tanktáskám sem ette meg a GS fényezését! Igaz, én is pasztázom mosás után.
Egyébként van fekete autóhoz vaxom majd kapsz belőle, jó?
A gumiprofilba meg rakjon rágógumit , jó a tapadása és nem a gumi kopik
Szerintem a gumikra is tegyél ilyet - nem lesz sáros!
A bőrre rászegecseltetsz egy lekromozott fémdarabot....... pl egy ovális lapot, amiből ki van maratva hogy BANDIT.....
És máris van a mágnesnek értelme............
VAGY!
A bőrnél pár helyen csinálsz kis "zsebeket" ahova szintén mágnest teszel, csak negatív polussal.....
De jobb félni mint megijedni:-)))) Szóval a Bőrre is reszek majd Tankvédőt?
Amugy igen!
fél-fél centit rá kell hagyni, csak azt kell megnézni hogy melyik darabon és melyik oldalon! hiszen ezt nem tudod simán összevarni, mert akkor a 2 vart rész ugye kifelé áll..... (belülre nem férne el)....
szóval méricskélni kell az tény! De ugye csak az elsőnél:-)))
Utána meg árulni fogom 20.000-ért:-)
Én imádom!
Festésnél megfog mindent (anyag, papir, fém, fa.....) és utáne egyszerűen nyom nélkül leszedhető....
Páran - akik nem normálisak - ezzel teszik fel a tankra a kamerát is:-))))
PL a Mecseki csávónak is ezzel volt fent a kamerája.....
Te Blue!
Nekem erről szegény nagyanyám jut eszembe. Az asztalon volt egy réteg vászonterítő- hogy védje az asztallapot. A vászonterítőn volt egy réteg nylon terítő, hogy védje a terítőt. Na, az meg le volt takarva ujságpapírral. Nehogymá" sérüljön a "nyilony"!
Jótanács: a leszabott darabokra hagyj rá körben fél-fél centiket a varrásnak!
Egyébként meg egész ügyes gyerek vagy Te, ha kicsit megerőlteted magad!
De ne úgy varrd meg, mint a protiinged!
Szóval ha igy van a minta akkor mm-re pontos!
Ezt a varrásnál tudod vagy nagyobbra rakni, vagy szükebbre - ezért agyalok hogy hogyan kellene valrni.....
Annyira azért nem csúszkálna szerintem igy se.....
Én ugy tervezem hogy az alját nagyobbra hagyom......ott visszahajtom és füzök bele egy gumit ami a tank alatt összehúzza......PLUSZ szijjakkal fogom felteni.....hiszen ez FIXEN a tankon marad ami le nem rohad róla:-)
Bemész BÁRHOVA és kapsz! Tescó, OBI, Praktiker........vagy mint mondom festékbolt.....
Van valami 3M-es fajta is......csak az drágább