Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát lehet nem hülyeség a zselés ülés. Vagy le kell cserélni a gépet egy túra-endurora.
Mar hazaertetek?
Majd hozzászoksz újra.
Brutális vo9lt a viharos oldalszél végig, de becsülettel lenyomtam a tervezett távot.

perik71: az én seggem is fáj, szétültem rendesen.
Baszki, elszoktam én már ettől a motorozástól, szétment a valagam.
A tank alatt kell levezetni ahogy elfér. Én amikor cseréltem, a régivel összekötve húztam át, nem szedtem le semmit. Neked így le kell szedned a tankot, vagy kicsit megemeled és elszórakozol vele...
Szia, engem érdekelne a kapaszkodó :)
Sziasztok!
S.O.S segítséget szeretnék kérni, elszakadt a kuplung bowdenem én meg idegből kihúztam a helyéről igy most nem tudom, hová kell befűznöm az újat.
Ma nem gurulok, holnapra tervezem. Nektek is jó gurit.
Bármibe bármit bele lehet hallani.
Jó gurulást nektek is!
Ez nagyon alázóan hangzott.
Megvárunk!
Lassan elindulok, Tokod felé megyek a kanyargóson, ha már lúd legyen kövér.
ha már fehérvár felé mész...ejtsd utba a fehérvárcsurgói viztározót,kincsesbánya. van a tóban egy érdekes kötorony szerü épitmény..nemtom micélt szolgál..

mi tegnap voltunk egy hasonlo kis 180km túrán...
csepelröl indulva tinnye üvegtigris, dobogókő, pomáz, szentendre lajosforrás, majd városon át csepel...
5óra alatt megvolt, nézelödve, kávézgatva. üvegtigrisnél finom a forrocsoki, dobogókőn meg a túróslepény...
Ha valaki szeret lassan, nézelődősen motorozni, akkor tőlem jöhet.
Ezt kár volt írnod, hátha vki véletlenül becsatlakozik.
Én is szeretnék menni ma egy nagyobb gurigát, de teljesen egyedül: http://goo.gl/maps/homi3hEZhQR2
10-11 körül indulok, ha már kicsit melegebb lesz.
Igen, ott.
jo, majd szólj.
Jaja, a Spar után, nem?

De még nem biztos, h megyek, majd reggel eldől. Ha nem megyek, küldök sms-t v. hívlak.
Persze!
Tudod hol a shell kút, ugye?
10-kor ott.
Áll még a program Ataaa?
.ehh..nem olyan egyszerű...Örülök,hogy szombatra bevállalták..
El kell őket zavarni. Vagy hagyni, hogy érvényesüljenek maguktól.
....pedig már három kiba vas áll a garázsban..
basszus....szombaton jönnek a festők