A tank alatt kell levezetni ahogy elfér. Én amikor cseréltem, a régivel összekötve húztam át, nem szedtem le semmit. Neked így le kell szedned a tankot, vagy kicsit megemeled és elszórakozol vele...
Sziasztok!
S.O.S segítséget szeretnék kérni, elszakadt a kuplung bowdenem én meg idegből kihúztam a helyéről igy most nem tudom, hová kell befűznöm az újat.
ha már fehérvár felé mész...ejtsd utba a fehérvárcsurgói viztározót,kincsesbánya. van a tóban egy érdekes kötorony szerü épitmény..nemtom micélt szolgál..
mi tegnap voltunk egy hasonlo kis 180km túrán...
csepelröl indulva tinnye üvegtigris, dobogókő, pomáz, szentendre lajosforrás, majd városon át csepel...
5óra alatt megvolt, nézelödve, kávézgatva. üvegtigrisnél finom a forrocsoki, dobogókőn meg a túróslepény...
perik71: az én seggem is fáj, szétültem rendesen.
S.O.S segítséget szeretnék kérni, elszakadt a kuplung bowdenem én meg idegből kihúztam a helyéről igy most nem tudom, hová kell befűznöm az újat.
Jó gurulást nektek is!
mi tegnap voltunk egy hasonlo kis 180km túrán...
csepelröl indulva tinnye üvegtigris, dobogókő, pomáz, szentendre lajosforrás, majd városon át csepel...
5óra alatt megvolt, nézelödve, kávézgatva. üvegtigrisnél finom a forrocsoki, dobogókőn meg a túróslepény...
10-11 körül indulok, ha már kicsit melegebb lesz.
jo, majd szólj.
De még nem biztos, h megyek, majd reggel eldől. Ha nem megyek, küldök sms-t v. hívlak.
Tudod hol a shell kút, ugye?
10-kor ott.