Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha az a louisos nívópálca helyére betekerős hőmérőd van, akkor azon van szintjelző.
filc?? az lekopik a meleg olajban kb 5mp alatet...
Sziasztok!
Valaki használ elől 100/80 R17-es gumit?
Az alkoholos filc szerinted meddig fog rajta maradni a 120 fokos olajban?
Jaja......én is meggondoltam, mert közben eszembe jutott hogy talán olaj vagy valamilyen folyadék lehet benne ami közli a hőt.......inkább megpróbálom filcel, aztán ha lejön róla akkor így jártam......végül is a gyári kupakkal meg lehet nézni a szintet, csak azért gondoltam, hogy ha ne adj isten úgy alakul hogy meg kell néznem x+100kmre itthonról akkor is megtudjam lesni mennyi van benne.
Én azért csak nem tenném..... alkoholos filc?
huh,nemtom,nem emléxem...ugyrémlik van rajta L meg F jelzés...
énisss... !
Ma fél 3 körül indulunk Zalaegerszegről Tihanyba... Valaki csatlakozik?
Jól van. Akkor délután nekiugrok a reszelővel Sok nem kell igazából csak két halvány vonal.
Én ebayről rendeltem németből.......
A gyárin sincs jelezve a szint?
szerintem igen...mert csak hővezetö funkciós...
nekem is van egy ilyen hőméröm...gyári suzi.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy jól gondolom e azt hogy az olajhőmérő szárában nincs bimetál, vagy bármi más, csak gyakorlatilag a hőközlés a funkciója? Azért kérdezem mert tegnap jött meg amit rendeltem hozzá (nem volt benne) és arra gondoltam hogy vékonyan reszelővel meghúznám rajta a min és max olajszintet. Nem lenne semmi baja igaz? Rendesen mérne akkor is?
Üdv.
mostmár csak az sv maradt...meg egy rom etz...
a gsr is elment decemberben...
Már nagyon várom
levettem...
majd este ha hazaértem...
Akkor igazán levehetnéd a hirdetést a HaHu-ról: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-9935689
tegnap eladtam...
Muti! :) :)
Simán kifér.
Köszi! Legközelebb megpróbálom így.....csak nem akartam annyira feszegetni, mondom nem biztos hogy kifér, de ha ti mondjátok......legközelebb megpróbálom.
Levszűrő csere, mint írták, hátsó csavarok ki, megemeled óvatosan, annyira, h kiférjen a szűrő, nem kő leszedni a tankot. Pikk-pakk megy.
Semmi gond. A vas megy, problem megoldva. Nekem ez a lényeg.
üdv
minnnnyá jön az olaj a tűzre
Szia ! Kioktatásról szó sincs,csak elmondták a saját tapasztalatokat. Oktatás az van ha kéred a segítséget, ezért is van a topik többek közt.Kötözködés (inkább vérszívás) az van. Üdv minálunk!