Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110 szem, 16/39 lánckerék, de ha megnézted volna a motoralkatresz.eu-n, mint írtam, akkor láthatnád, h az összes évjáratnál egyforma.
eneosnak van racing olaja is...
110 et ír.
Na majd ha már nem bírok magammal akkor le ülök és megszámolom én is
A srác akitől vettem azt mondya hogy a moto gp-n asszem a Yamaha az eneos olajat használja (nem konkrétan ezt a citymaxot) minden adalék nélkül úgy ahogy a dobozban van a cucc,,.... Ha a moto gpre jó akkor szerintem a kis gsbe se csinálnl rosszat
Írnak összevissza mindent. Nem hiszem, hogy változtattak volna rajta az utóbbi 10-15 évben. Legjobb, ha megszámolod.
eneos nagyon jo,csak még nem ismerik sokan...
irja a könyve is...meg a motoralkatresz.eu is...
2007 esre hány szemes lánc kell meg hány fogas lánckerék? Mert úgy nézem évjáratonkènt más...
Én is city maxot raktam bele múlt héten repsol moto sport helyett.. Nincs bajom vele jó kis cucc
Ja baszki elfelejtettem a jelszavam de nagy nehezen meglett az új
annyi az 5100as motul is... pont mátol 2049ft...vagy a 20literes 34e ft... 1700ra jön ki per liter...
A Gs-be a racinget tettem 5w50...ha jól emlékszem....és szerette!
Én is ezzel járok évek óta. 2000 Ft körül mindig van valahol akcióban. Most asszem a Kovácsautónál 2100.
Repsol Moto Sintetico 10w40 full szintetikus......Próbáld ki és elfelejthetsz minden mást.
eneos is kiváló...csak kevesen ismerik még...
Inkább akkor énis maradok a Motulnál.
Az a tuti
jo az a motul...ma raktam épp olyat az svbe...
de jó még az eneos citymax 10w40 is... a gsben az van most nekem...
Sziasztok!
Lassan olajcsere előtt állok.
Eddig Motul 5100 10w40-est használtam.
Ajánlották 10w50-es olajat is Motulból.
Nektek melyik típus vált be olaj téren?
na,ugylátom meglett a jelszo...
nekem van egy eladó fogaskerékszettem gs-hez...
Nézd meg a motoralkatresz.eu -n, ott motorspecifikusan van, szerintem még olcsóbb is.
Lassan csere érett a láncszett is..
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Ezek jók hozzá?
Én nagyon lelkes voltam anno.....aztán ez lett belőle sajnos
Tudom, láttam. Csak Ganjának raktam be, sztem az ő stílusa ez a motor. Meg persze mindenkinek, akit érdekelt.
5 éves hír. A tulaj már azóta rég csődbe ment...