Persze! Nem probléma az átfestés, csak kérdeztem.
De pl amit jófogáson láttam az piros volt. Az is jó lenne egyébként csak nem tudom miért nem hajlandó postázni aki hirdeti.
4 ponton van rögzítve a konzol és ebből 2 a kapaszkodó helyére. Képen látszik amit felraktam, meg a jobb oldalán maga doboz is, de ennél most hirtelen jobb képet nem tudok felrakni, mert melóhelyen vagyok és csak ezt a képet csináltam róla.
Egyébként úgy masszívnak tűnik, meg már egy ideje ez van rajta, mert akitől vettem már hozzá is így került. Sajna ezért is nincs meg a kapaszkodó.
Köszönöm szépen. Eddig nagyon jó kis gépnek tűnik, szerintem sokáig nálam lesz még. Ma megyek átíratni.
Üdv.
Dobj már fel egy képet, hogy milyen az a doboztartó konzol!
Ha jól értem, a kapaszkodó helyére lett téve. Ha így van, arra ne rakj dobozt, mert gyorsan megadja magát! Az a rész ahhoz gyenge, nem arra való. Hogy kapaszkodót honnan szerezz azt most nem tudom, de szoktak itt hirdetni bontott GS-eket.
Amúgy gratulálok az új géphez!
Sziaztok!
A hétvégén beálltam a GS500 birtokosok büszke sorába és remélem, hogy sokáig ide is fogok tartozni.
Azért írok, mert érdeklődni szeretnék, hogy nincs e véletlenül valakinek elfekvőben egy felesleges utas kapaszkodó? Doboz tartó konzol van rajta és nincs meg hozzá a kapaszkodó, de én az átlag használathoz szeretném levenni a konzolt róla mert azért szépnek nem mondanám. Hasznosnak hasznos, de csak ha muszáj akkor szeretném használni.
Tudna valaki segíteni szerezni egyet? Pomázon van egy, pár napja rakták fel jófogásra, de nem postázza nekem meg egy kicsit messze van egy 5000-es tételért.
Köszi előre is.
Üdv.
Ataaa 270-30el elozi a 180-al meno cruiseres part,akik kanyarban sem nagyon lassitanak,eszmeletlen ahogy megy az a hosszu vonat,ex rendesen lehet donteni.
Jo kezdes volt nekem.
Nennleistung 108,8 kW (148 PS) bei 5750/min
Max. Drehmoment 221 Nm bei 3250/min
Viszont 370 kiló,kanyar előtt bele kellett fékeznie.