Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor azzal tavaszig eljátszol.
Nem kaptam vissza és nem is fogom egy darabig.
Mindegy, majd újra megdolgozom érte.
Nagyobb gond hogy lehet nem lesz hol dolgoznom...
Nagy GSXF-et szerintem nem kap annyiért, mint amennyit rászánna. Persze ha kompromisszumot köt a Bandit küllemével és karakterével máris agyalhat az 1250-en, abból akad jó áron. Részemről én tartom a korábbi véleményem, miszerint a 650GSXF bejövősebb a nagynál.
Még darabokban...
Azért előbb kerülj egyet a naggyal is vagy ha kész lesz a sajátom azt is megpróbálhatod,bár az 1250-nek már a futóműve is jobb,picit feszesebb pont amennyire kell a magyar utakon.

Lassan itt az év vége, visszakaptad már a $-d? Szívesen elviszlek mustrára, főleg, ha hagysz kötözködni!
Hogy állsz a motor-legózással?
Vasárnap Mecsek?

Elég lenne a 650 is.
1250-en?
Egyébként ma megint a GSXF-en kezdtem agyalni.
Hogy mindenki megnyugodjon ataaa magasságának elégsége kapcsán, itt egy csaj véleménye a 81 millis ülésmagasságról , Neki nem volt vele gondja.
Ha az MT-09 túl hepciásnak tűnne, akkor ismét a GSXF-et, vagy az előbbi Hondát javaslom, amik kezesebbek, de ha tud valaki GS rutinnal lendületből motorozni, még meg is büntetheti a Yamahás versenyzőket
Az ár "problémára" szintén az előbbi 2-ben látom a megoldást, bár a nakeden a szélvédelem hiány szerintem inkább elrettentő, mint az ár, tekintve a tudását.
Ha meg spórolni akar valaki a következő lépcsőn, az új z1000sx-en van 80% körülire butító üzemmód, hogy szokhassa egy lámább tulaj is. Az 1l-es FZ-vel persze nem hasonlítottam össze (még).
Ma hazajött a motor, egész használható állapotba került. Szívócsonk tömítő gyűrű, karbiban az összes o-gyűrű, tűszelepfészkek és gyertya csere volt. Hétvégén megyek egy nagyobb (300-350km) körre vele, kíváncsi vagyok a fogyasztás rendbe jött-e.
ohh nekem mondod....sajtmániásnak? :)
Sajt + alma, nagyon jó borkorcsolya főleg rose mellé, majd próbáld ki.
Gyere.
...mondjuk elmegyek érte?
Csak hogy jut el hozzád.
Olyan fejidomot mint a fazeren inkabb ne :D A2. km utan azt mondtam hogy semmi penzert nem kene fejidomos fazer, olyan benan fuj rajta a szel hogy le sem thdom irni, hatulrol es felfujta a kabatomat fejidomos motor pff egy jo naked ott legalabb szembol kapom a szelet
Ha nem nagyon gáz...akkor pár palackot én is kérek....ugyanis csak azt iszom meg ha alkoholról van szó...és azt is csak akkor ha sajtot kajálok:)
Évi alkesz fogyasztásom max. 2-3 deci :)
Illa berek,nádak erek,dagadnak a verőerek!
Be ne dobd a konténerbe, inkább elviszem!
Rose borom van par kartonnal.
Nem ko?
Ha vóna, már nem vóna!
Ja.
Ihhoni lomokbol osszfercelve.
Lesz benne csurcsavar es bonyolitas rendesen.