Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát csütin a Transalpina tetején hó volt és 4 fok. Pádison reggel 2,5.
Nagyon nem volt meleg.
Ja-ja, Nála!
De tényleg ne kérj zajcsökkentést, azt nem Ő csinálja, és nem is éri meg!
A bélésed viszont profi lesz. Az enyémben gyakorlatilag már nem volt szivacs, és mégis olyan lett, mint az új.
A szigethalmi csajjal csináltattad? "Brigililla"-val? Mert akkor én is elvinném a régi kalapomat, tartaléknak még jó lenne. Amúgy én is sokszor használok füldugót.
Lőcse - vagy valami hasonló - sajna nem hiszem, hogy belefér már idén. Pestről túl hosszú lenne, reggel már hideg van, nem lehet 7-kor elindulni. De valami bakonyos cucc még beleférhet. Csak az a baj, hogy amikor Pesten verőfényes napsüti van, itt esőre hajlik és hűvös is az idő.
Jó motorok ezek! Én is idén vettem egy csupasz változatot 34000 km-rel. Eddig közel 5000 kilométert túráztam vele és minden ok. Szeretem. Sok jó kilométert!
Hát igen, aki csak lőcsére vágyik..... ..
Ott még júliusban is fáztam bakker!
hát most attólfügg hogy csak azért mész hogy szerpentinezz vagy a társaság miatt
Zakopáne kizárt. A hegyekbe már hideg van. max egy Horvátország.
Engem a Mecsek nem igazán vonz. Kifüstölsz egy tank naftát, mire leérsz, a 6-os dög unalom. Attól még a Mátra is közelebb van, ill. hamarabb kezdődik a kanyargós és valljuk be, ha a Bükköt is beleteszi az ember a karikába, a Mecsek a nyomába sem ér, de ha északnak indultok majd figyelek (577-nél sajna nem értem rá)
Tényleg, idén lesz még valami Zakopane-ból?
Okt 23-i héten végig ráérek
Szia,
Persze, kész, AU-ba már abban mentem jó lett
Annyi, hogy a zajcsökkentésre fölösleges áldozni, semmi hatása nincs. Viszont a bélést profin megcsinálta a csajszi, ráadásul gombokért, csak ajánlani tudom
Ha akarod összefuthatunk majd valamikor és megmutatom, Erik is meg akarja nézni az ülésem, szóval akár egy újabb Lőcse is jöhet, vagy valami hasonló, de leghamarabb 2 hét múlva hétvégén
A zajcsökkentésre egyébként valóban a füldugó a legjobb megoldás. Az Alpine nekem bevált, ráadásul a gyengébb szűrő is elég volt, csak tényleg figyelni kell rá, hogy hogyan teszed be. Ha megtanultad, egyszer beteszed és kivételig nincs vele gond, frankó cucc.
Bepunnyadtatok ....holnap motorozni?
Grat, sok balesetmentes km-t vele.
Sziasztok!

A tegnapi napon sikerült vásárolnom egy F verziót. 300km megtétele után az kell mondjam eléggé jó motor. Jelenleg 36.000km van benne.

Üdv
Mi van a sisakoddal? Megcsináltattad?
Ezért jó az állítható plexi
A szélvédelem nagy melegben hátrány is lehet nekem ki kell időnként bújni mögüle hogy érjen a szél.
A pontos útitervet bemásoltam az SV fórumba. [99131]
Itt a túra: link ....jöjjön kinek kedve van.
Köszi, megtaláltam a címét már írtam is neki!
Szia! Jól mondták, Tby csinált GS-re, contactolj Vele!
Akkor tuti aszály lenne.
Jövőre jetsky-t kene berelni.
460 lett nekünk a vége. A nagy esőzések alatt elszoktunk a hosszabb motorozástól.
Sziasztok,

egy 2000-es évjáratú N-es 650-es SV-n lehetne e vészvillogót kialakítani? Tudom hogy ki kéne építeni egy új kapcsolót stb... de vajon egy egyszerű átkötéssel, relével megoldható e, vagy kellene építeni valami modult hozzá? Csinált már valaki ilyet?

SV fórumról irányítottak ide hogy állítólag Tby már csinált ilyet.

Köszi.

Van hogy tita ideg vagyok.............csak jó színész is.