Ha átfordult az órája, akkor simán lehet benne ennyi.
A GS500 blokkja gyakorlatilag ugyanaz 1989-2008 közt. Motorbontós állítása szerint ezek a fekete blokkok a leginkább strapabírók, a legjobb anyagminőségűek. Nem tudom így van-e, de mivel még csak nem is ehhez a típushoz mentem cuccért, kár lett volna futtatnia....
Van itt valaki, aki az itteni aprón árulja a gs 500-át?
Konkrétan pl erre lennék kíváncsi, 2napja próbálom, de nem tudom elérni a hirdetőt. http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Bár amikor ilyen kevés km-t látok ilyen régi motorban, mindig feltámad bennem a gyanú, hogy valami nem klappol. Egyébként e között és a 2000 utáni verzió között van valami nagyobb különbség? Megbízhatóbb-e az egyik mint a másik, stb? Mert azok 100-150ezerrel többért mennek, de nem tudom, érnek-e annyival többet.
Hát túl sok fejlemény nincs
Meghallgatott a bírónő, az alperes megkérdőjelezte a kárértéket.
Mivel "kisértékű pernek " számít egész másképp zajlik mint egy hagyományos per.
Június 5-re írt ki újjab tárgyalást.Majd ott fog eldőlni szerintem.
Véleményeteket szeretném kérni kezdő motoros vagyok, eddig egy aprilia rs 125 volt , most szeretnék nagyobbat venni , munkába járni túrázgatni meg ilyenek , véleményetek szerint elbírok egy ilyen masinával nomeg nincs vele sok probléma ?
További szép napot!
Mi a Varasó háznál a kis faházakban lakoztunk. Glavoiban elég sokan táboroztak, a tömeget én nem nagyon szeretem. Meg a románoknál divat, h kinyitott kocsiajtónál üvöltetik a zenét, persze minden autóból mást és mást.
Azért most a sátor nem lett volna vmi fasza, mert szinte minden nap esett hol több, hol kevesebb, a 4. nap végére már úgy néztünk ki, mint a varacskos disznók.
...bár bontósként is ér hülyének lenni