Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

? a fekete festéktől belül nem kopik?
...bár bontósként is ér hülyének lenni
Én is elbírtam vele, biztos neked is menni fog!
Nagyon szerettem a kicsikét!
Ha átfordult az órája, akkor simán lehet benne ennyi.
A GS500 blokkja gyakorlatilag ugyanaz 1989-2008 közt. Motorbontós állítása szerint ezek a fekete blokkok a leginkább strapabírók, a legjobb anyagminőségűek. Nem tudom így van-e, de mivel még csak nem is ehhez a típushoz mentem cuccért, kár lett volna futtatnia....
Sziasztok!

Van itt valaki, aki az itteni aprón árulja a gs 500-át?
Konkrétan pl erre lennék kíváncsi, 2napja próbálom, de nem tudom elérni a hirdetőt.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Bár amikor ilyen kevés km-t látok ilyen régi motorban, mindig feltámad bennem a gyanú, hogy valami nem klappol. Egyébként e között és a 2000 utáni verzió között van valami nagyobb különbség? Megbízhatóbb-e az egyik mint a másik, stb? Mert azok 100-150ezerrel többért mennek, de nem tudom, érnek-e annyival többet.
Hát túl sok fejlemény nincs
Meghallgatott a bírónő, az alperes megkérdőjelezte a kárértéket.
Mivel "kisértékű pernek " számít egész másképp zajlik mint egy hagyományos per.
Június 5-re írt ki újjab tárgyalást.Majd ott fog eldőlni szerintem.
aprilia után ebbe szerelmes leszel
Elég barátságos szerkezet, ha nem vagy idióta (már ami a jobb kezed illeti) nem lesz vele gondod.
A megbízhatósága az RS 125 után meg áldás lesz...
Sziasztok !

Véleményeteket szeretném kérni kezdő motoros vagyok, eddig egy aprilia rs 125 volt , most szeretnék nagyobbat venni , munkába járni túrázgatni meg ilyenek , véleményetek szerint elbírok egy ilyen masinával nomeg nincs vele sok probléma ?
További szép napot!
Parafadugóval?
Nem fogom zavarni vele a haverod mert már tegnap megoldottuk csak kíváncsi voltam , h te hogy oldottad meg!
De jo neked.
Nem én tekertem be. Akkor nem lett volna gond, mint ahogy eddig soha nem is volt. Pedig nincs nyomatékkulcsom.
Ha előtte nyomatékkal húzod meg letekerésnél nem baxod el.
Szal nem.
Letekeréskor baxhatom a nyomatékkulcsot...
Nyomatékkulcsról hallottatok már?
Amúgy helicoil.
Kamuti motoros autószerelő cimbi pátyolgatja a menetet.
Hívd fel, örülni fog!
hetven/276-kilencvenkettő-95
Még jó , hogy mondtad , mert nekem is sikerült...
Te hogy oldottad meg?
Fejlemények?
Hát a tavalyi motorbalesetem amikor kicsit összetörtem magam.
Tárgyalás? No az nem jó.
Részletek?
Na az első tárgyalás letudva. Várjuk a következőt.
Mi a Varasó háznál a kis faházakban lakoztunk. Glavoiban elég sokan táboroztak, a tömeget én nem nagyon szeretem. Meg a románoknál divat, h kinyitott kocsiajtónál üvöltetik a zenét, persze minden autóból mást és mást.

Azért most a sátor nem lett volna vmi fasza, mert szinte minden nap esett hol több, hol kevesebb, a 4. nap végére már úgy néztünk ki, mint a varacskos disznók.
Törzshelyem. Glavoi-n szoktunk sátrazni.
A Pádis még mindig qrva szép. Aki szeret túrázni a motorozás mellett, annak melegen ajánlom.