Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13.29V 5000-en. 13.5V fölé nem megy akármit csinálok. Nem az a baj mert a hiba megvan, de nem tudom mi okozza. Nem kísérletezhetek vele, mert a generátor is meg a szab is nagyon drága játék. Jó lenne rámutatni arra, hogy igen az a baj és jöhet az új.
link
13,5-15,5 volt 5000 fordulaton.
Abban benne van a fesz szab kimérése. Köze nincs a valósághoz. Ez csak egy példa. Igazat megvallva semmi sem azt hozza amit kéne, pedig jól mérem mert nem lehet elbaszni.
Service manual?.....abban szerintem benne van...
Egyszerűen nem találok rendes infót a GS nyer generátorfeszültségéről vagy pl tekercs ellenállás értékéről. Írnak ezt is azt is.... gyááá!
Ata, tudom, hogy te nem vagy pite.
Én se pitéből, azt elhiheted...
Olyanból én is szeretném
Én meggyes mákos rétesből építem az úszógumit.
Szombatra az időkép napsütést és hawaii dizsit ígér úgyhogy keresem a naptejet és bekenem magam vele tetőtől talpig.
De csak neked!
Persze! A kerthelységben
A glicerin jó! Én anno azzaL KONZERVÁLTAM TÉLIRE (ahh caps)..
Ataa te az első kanyarokat is full gázon nyomod?
Srácok mi legyen foglaljak helyet szombatra, tuti ami tuti?
"beszívja"...a gazdája az első kanyarban.
Elvileg glicerinnel (patikában kapható) lehet kezelni és újra felpuhul.......motornál még nem használtam, egy darabig csúszósnak tűnik, de hamar "beszívja"...
Nem megrekedtem, hanem jól megalapozom a dolgokat.
Hajaj! Jó eséllyel indulhatnék is a Mr. piteevő Olympián.
Kössz az infót, de ahogy elnézem (DOT szám) ezek elég durván túltárolt gumik.
Nekem is van most egy 2007-es PilotPower elsőm. Van rajta minta bőven de tapintásra rohadt kemény. Van rá esély, hogy ha lekopik a felszíne, alul puhább maradt? Vagy borítékolható vele a tavaszi pofára esés?
Ne is mondd!
A testépítés tömegnöveléssel kezdődik. Csak vigyázni kell mert sokan itt megrekednek.
Anno egy motoros is dolgozott ott amikor megnyitották és így kezdődött.
Mi van Ataaa, túlgyúrtad magad?

Hétvégi síelésnél mi is beszartunk a röhögéstől, mert én se és a haverom se tudtuk begombolni a sígatyeszt. Én már rutinosan dobtam fel rá egy övet, de neki az utazós gatyámból szedtem ki, h ne a bokájáig lecsúszott gatyával síeljen.
Annyi, hogy odaszoktak - szoktatták a motorosokat.
Ha esik (vagy havazik) akkor nem megyek.....ha madárcsicsergős idő lesz...megyek az új...bár gondolatban érlelve ideiglenes szarommal