Csak azért írok mert most jutottam el odáig hogy beindítsam a motort. Ahogyan leírtátok úgy elsőre sikerült beindítanom még azzal a kis gyenge akksival is. Köszi !
Akkucsere lefújva!
Jóóúú az még csak nem kint levegőn kell tartani. Elég sokat cirkáltam az eső előtt és már rendben van a feszültsége is, terhelést is bírja és csak a gombra gondolok már indul.
Én úgy vagyok a dolgaimmal, hogy ha nem kerek akkor addig nem nyugszom még kerek nem lesz. A motorozás majd ezután következik. Addig csak valami guruló jármű ami számomra nem full.
Ma meglátogattam a motorom, garázsban áll, kb. a kinti hőmérsékletnél 5-10 fokkal jobb. Beraktam az aksit és ráindítottam, elsőre semmi, teker. Másodikra mintha elkapná, de nem. Harmadikra beröffent, 3 hónapja állt. Elégedett vagyok, ez egy GS, megbízható és kész. u.i.: én motorozni szeretek, nem szopni.
Igaz, de még nem "érzem" a dolgot. Ha meggondolom magam szólok.
Holnap felkerül a végleges töltés visszajelző és az USB port. Utóbbi már lóg, de nem volt több lelki erőm felette állni és bevezetékezni. Az lesz az utolsó tervezett módosítás. Akkut is néznem kéne, mert ez a mai nagyon hirtelen jött. Eddig tök jó volt ha napokat állt hidegben akkor is.
Csak azért írok mert most jutottam el odáig hogy beindítsam a motort. Ahogyan leírtátok úgy elsőre sikerült beindítanom még azzal a kis gyenge akksival is. Köszi !