Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Csak azért írok mert most jutottam el odáig hogy beindítsam a motort. Ahogyan leírtátok úgy elsőre sikerült beindítanom még azzal a kis gyenge akksival is. Köszi !
jó ötlet! benyalnék egy fagyinak........csak nehogy visszanyaljon..
15-én jövőhét szombaton vmikor kora délután Andretti
A pontos időpontot még nem találtuk ki.
holmikormi?

Ha nem mocival megyek/megyünk akkor vigyem a cuccost?
Ha minden igaz én is ott leszek
Csak csapódik hozzánk még vki
Akkucsere lefújva!
Jóóúú az még csak nem kint levegőn kell tartani. Elég sokat cirkáltam az eső előtt és már rendben van a feszültsége is, terhelést is bírja és csak a gombra gondolok már indul.
Akkor már 4-en leszünk!
Nem vágom, hogy miért lenne ez baj?
Igeeen...szombaton is jön
Az a baj ,hogy ráéreztem....Nekem a klasszikus vackok jönnek be
Majd ráérzel, mikor jön el a drag"buzizásának" az ideje. Nem kell a dolgokat feltétlenül siettetni. Néha hagyni kell megérni.
Láttam odaát!
Komoly cucc. Rendes nyákos-paneles. Állítható minden, esőkapcsoló, üresben nem cseppentő, stb-stb.
Dobsz fel pár fotót? Csak hogy lássam az "előtte' állapotot!
Csíra! A háttérben az ott almapaprika?
Huhh...megnyugodtam.
Érdekes ,hogy a Gs-t szerettem buzizni....
..a draghoz még hozzá sem nyúltam.. ..pedig vannak ötleteim..
Én úgy vagyok a dolgaimmal, hogy ha nem kerek akkor addig nem nyugszom még kerek nem lesz. A motorozás majd ezután következik. Addig csak valami guruló jármű ami számomra nem full.
Ma meglátogattam a motorom, garázsban áll, kb. a kinti hőmérsékletnél 5-10 fokkal jobb. Beraktam az aksit és ráindítottam, elsőre semmi, teker. Másodikra mintha elkapná, de nem. Harmadikra beröffent, 3 hónapja állt. Elégedett vagyok, ez egy GS, megbízható és kész. u.i.: én motorozni szeretek, nem szopni.
Igaz, de még nem "érzem" a dolgot. Ha meggondolom magam szólok.

Holnap felkerül a végleges töltés visszajelző és az USB port. Utóbbi már lóg, de nem volt több lelki erőm felette állni és bevezetékezni. Az lesz az utolsó tervezett módosítás. Akkut is néznem kéne, mert ez a mai nagyon hirtelen jött. Eddig tök jó volt ha napokat állt hidegben akkor is.
6 csavar az egész...
Ha egy picit előbb szóba kerül ez akkor talán beleugrok, mert nem régen volt szétkapva a teljes eleje.
Ez bizony marad így.
Nekem 5e-ből kijött porszórással (matt fekete) és karbonmatricázással együtt, csak a le és felszerelést csináltam magam...
Áááá azért ennyire nem akarok elszaladni. Nem tervezem max 2 évig megtartani és most szépnek látom*, ez a lényeg.

*: nem agyalok azon, hogy mit kéne még kijavítani rajta.