Este feltöltöttem az akksit! Ma reggel beraktam ,de akksiról nem tudta behúzni. Ráraktam a töltőt akkor úgy beindult. Nagyon jól esett egy kicsit motorozni. Fél ötkor végzek suliba , remélem nem ér ide addig az eső .
A szállás a pályától kb 40. km-re lenne, oda nyilván nem motorral mennénk. De azért kell akkor menni, mert meg akarom nézni az F1-et is és erre más időpontban elég kevés az esély.
Köszi. Idén az eddigi biztos pont az Bled. Jelenleg még kidolgozás és engedélyeztetés alatt van a Monza projekt is, ami nem más, mint egy forma 1-es hétvégével egybekötött túrázás. Ehhez persze sok mindennek össze kell jönnie, de ilyenkor van idő ezen gondolkodni. Áprilistól átteszem a székhelyem Németországba, így a többi túrát ennek fényében kell terveznem. Mostanában kezdtem nézegetni, milyen útvonalak, látványosságok vannak ott, ahova motorral érdemes ellátogatni. Az egyik kollégám Franciaországban, azon belül is Normandiaában volt nászúton, és a látott fotók alapján eldöntöttem, hogy arra is el kell mennem egyszer. Bámulatos, tényleg.
Amúgy mennék vissza a Balkánra is, főleg Albániába, de most máshogy alakul az élet.
Épp apám 80 éves szülinapi partijáról jövök. Kicsit fáradt vagyok, először azt hittem, hogy ezen a motoros kulcstartón dolgoztál ennyit. ... Semmi rosszra nem gondoltam, de kicsit azért meglepődtem. Szóval jó lett a fokozat kijelző. Hasznos és fontos dolog, nem is értem miért spórolják le annyi motorról.
Az AKMT oldal szolgált ötletként...egy kicsit saját szájízem szerint kivitelezve. A jeladó a legfontosabb alkatrész ...szerencsém volt és kaptam egyet ...ez adott lökést az elkészítéséhez.
Békéscsabán nem esik , remélem elkerül minket!
Amúgy reggel óta esik.
Egy kérdés: Gumikba mekkora nyomás legyen?
Amúgy mennék vissza a Balkánra is, főleg Albániába, de most máshogy alakul az élet.
Biztos a súlycsökkentés miatt hagyták le.
Tudnál írni kicsit a készítéséről, tapasztalatok, buktatók, tanácsok?