Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem haverod?

Nem mondom, hogy egyezzen a véleményünk, de itt bekóstolt már Téged is, nagyon nem reagáltad túl, más fórumon "csacsogtok", mintha összejárnátok, nekem meg kórházat ígérgetsz, csak mert unom már a 650-ezést...

Van az a mondás, hogy "mindenki barátja, senki barátja"...

Lehet Ganja sokszor túlreagál dolgokat, vagy alpárian fejezi ki magát, de egyenes, példát vehetnél róla! És nem, nem vagyok beszólós kedvemben, csak kevésbé vagyok ma türelmes, mint egyébként, és nehezebben viselem az okoskodást
Azért ha belegondolsz:

Alap háttér: 7 évig szeretgetsz egy vasat, vigyázol rá, óvod, félted, minden papírját elteszed...stb, majd nagy nehezen rászánod magad és megválsz tőle, beszámíttatod egy kereskedésben, ahol full korrektek veled, ill. azóta is csak jó tapasztalataid vannak a személyzettel, másoktól is korábban és azóta is pozitív visszajelzéseket kapsz, szóval bejön a hely, és ajánlod másoknak, azaz a neved adod hozzá

1. Ganja eladja az Övét, sír-rí-sajnálkozik, én meg együtt érzek, mert tudom milyen, így belinkelem a búcsúfotót, amit nyomtam a gépről.

2. Jön valaki, akinek a nick-jét ismerem csak a fórumról, macskát rak föl profilképnek, én meg nem vagyok liberális, és a hsz-eiből, ill. a leírásaiból sem derül ki egyértelműen, hogy van-e motorja, vagy csak 2 idomdarabot hív így, mindenesetre el nem mondta, kvázi még haver státuszban sincs, szóval jön és mondja, hogy a motoromat látta a szalonban.

3. Fellelkesülök, hisz dícséri, hogy milyen szép tiszta, azaz másnak is tetszik, tehát még mindig szép, erre a következő megnyilvánulás az, hogy elkezd f@szságokat írni a km állásról, meg gyanúba keverni a kereskedést, bár a hirdetésben ami fenn van, nem az általa írtat, hanem a valós többet írják, a fotón amit linkel, azon is a valós 30k fölötti km van az árcimkén (1 kattintás volt a képen ellenőrizni, hogy nagyítsam), de neki nem derogál írogatni a volt motorom értékét rontó m@rhaságokat, csak mert valahol valakinek már volt ilyen visszatekerős tapasztalata.

4. Kijavítom én is, más is, de nem hogy ellenőrizné magát, vagy hallgatna ránk, még nyomja tovább, ill. viccelődik, hogy milyen lenne már?! Kb. mintha azt kérdezné, hogy milyen szuper lenne, ha mondjuk mikor hazamész azon kapod a csajod akibe bele vagy zúgva, hogy más döngöli.

Na, nekem ez sértő...

Hab a tortán még, hogy jön a kedvenc kawásom, 1x sem kapott még hazugságon, egy kaptafa alá húz mindenkit, akinek nem olyan motorja van, mint neki, és bekóstol, hogy hazudok, azt sem lehet elhinni amit kérdezek és szegény ne is akarjon bizonygatni itt semmit (mármint, hogy néhány hsz után már tényként kezelve: az óra pedig vissza van tekerve), mert úgysem hisszük, és amúgy sem lehet igazunk, hisz nekünk csak GS-ünk van/volt, hol van az az ER-hez, meg egyáltalán a kawához...

Ezek után bocs, ha csöppet bepipulok (sértődni nem szoktam, csak csalódni, ha nincs kéznél az ember akit ütnék)...
Jöhetne már a jó idő.
ja?...akkor ne csodálkozz....
Minden a hangulatomtól függ.
Nem csak te..............meg ganja................lovi is fisit monnya haveromnak pedig nem az és még sorolhatnám.

Lehetne hogy csak motorozzununk a feszkót meg a valódi életbe tennénk át?
Ha békét akarsz nem írsz ilyeneket....én úgy értelmezem amit írtál ahogy Te, de értelmetlen vitába nem mennék bele.....és előbb-utóbb béke lesz...
Nevén nem nevezem az oldalt, de a ninja már ott nem létezne. Lenne egy felszólítás, pár alkalommal pihenő napokra, hetekre majd bann és az újrareget meg nézik (üldözik őket).
Én mindig tudtam, hogy másképp működök, de még most olvasva sem látok benne semmi kivetnivalót. Írásból akadtak már galibák más körökben is. Néha csak lesek, hogy mi van mit szűrtek le belőle? Másképp működök. Ennyi!
Kettő is.
Az egyik a vodka nagymértékű használata.
A másik a sokkoló.
Az univerzális.
nincs valami bevált nevelési módszered ide is ?
Hát srácok...nem tudom...biztos nekem túl érzékenyek a szenzoraim...

Kolondrum
[133355] tegnap 19:59
Azé durva lenne h meglátnád h óra szerint alig futott.

Kolondrum
[133350] tegnap 19:53
Nem mondom h elnéztem, de azt sem h nem. Lehet, hogy a GS500-ason láttam ezt, vagy a GSXR-en mellette.
(Pedig tisztán előttem van a KM óra és az vagy az F-é vagy az E-jé volt.)
Kolondrum
[133342] tegnap 19:36
Valós a Km? Alig 20k.
http://www.kephost.com/images4...
Ez is budakalászi munka! Borotválkozni lehet benne!
Elég fárasztó hogy mindenki ugrik mindenre mint a ninjaterminátor.
Hát, srácok....... nem tudom......vagy én nem tudok olvasni, vagy szövegértési gondjaim vannak - vagy itt másoknak -, de én semmi bántót nem olvastam, még burkoltan sem. Sacc kb Sanyival értek egyet ebben a témában.
személy szerint ne mérdekelnek a szándékaid, de gondolj bele, pl idetéved egy potenciális GS vásárló és mit olvas ...
legjoobb emlékezetem szerint az itt bemutatott eladó GS-eket nem "fikázták" hanem tényszerűen elmondták a véleményüket róla. esetleg kérdésként merült fel ,ismeri e valaki a "múltjukat".
Nagyon korrekt a "srác"! Amit onnan elhozok az mindig jó és jó is marad! Az én gépemmel csodát művelt a szó szoros értelemben! Jobb volt menni vele a beavatkozás után, mint előtte.
Összességében elmondhatom, hogy eddigi itt létem alatt sikerült pár hozzászólást nyugodtan lezavarni, mindezt jellemzően tagnap.
Azért az szép, hogy egy kérdésre amiben semmi hátsó szándék nem volt az jön le, hogy fikázok.
Ez a tipikus esete, hogy ha én akkor az csak rossz lehet, ha más azt szabad. Hát tehettek egy szívességet! Tisztelet a kivételnek.
Gari miatt muszáj!

Eddig az üzembehelyezést és az első szervízt csinálta, de minden rendben, csak ajánlani tudom
Nekem is korrektnek tűnik a motorszervíz vezető srác. A gyári alkatrész meg mindig is drágább lesz. Te már szereltettél náluk?
Mondom én, hogy korrektek, ezért bosszant, ha fikázni próbálják...
Nekem is ilyen benzincsöveim vannak.....abban a szilikonnak csúfolt műanyagcsőben nem bízok...ugyanis ha kireped akkor szívás
Nyugodj már meg, vetkőzd le a kisebbségi komplexusodat..hisz már neked is központi rugóid vannak. Vannak akik szeretik alakítgatni a gépüket akár más rugózással vagy bármi mással...ez nem azt jelenti, eredeti állapotában szar. Jelen esetben tudtommal senki nem fikázta az Er-t....neked mégis meg kellett szólalnod.....Hány éves vagy?
A gyári akkor nagyon drága. Most ilyen frankó szövet borítású van rajta. Nézegettem már több webshopban, van szövet és pl. ilyen is fém szövet: http://racing-shop.hu/Item.asp.... Még le kell mérnem mennyi és mekkora kell.