Amúgy ha összeszámolom ÉN nem estem pofára 2012 tavasz óta.
És addig is csak 2x.Lassan 4 év alatt 3-4 ha a garázsban motor allá szorulást nem nézzük.
És azok is csak lépésben történtek.
Ha kicsit gyorsabban megyek tévedhetetlen vagyok.
Óóóóó....
Lehet, hogy elvileg/műszakilag igazad van. Én ültem megültetett, elől nem utána állított GS-en, semmi ilyet nem tapasztaltam. Az egész annyiból állt, hogy kicsit furcsa volt. Még csak nem is nagyon! Ha hátul 2 centit lemegy, az a blokknál kb mm-eket jelenthet - és lássuk be, a GS nem egy Forma1-es osztály, ahol ez számít. Amúgy meg kb 2 perc az elejét is utánaigazítani.
No persze ez csak az én véleményem.
Ha csak hátul ülteted meg,lejjebb kerül a súlypont, de hátrébb is. Emiatt pedig elkönnyül az eleje. Gyakorlatilag lesz egy egykerekű biciklid kormány nélkül.
Ha hátul megülteti, de az első teló nincs hozzáigazítva, akkor megváltozik a súlypont, elkönnyül az eleje... nagyon instabillá teszi a motort. Menj egy kört hátsókerék-defektes motorral.. na valami olyasmi. Szóval megültetés csak akkor okés, ha az első telón is módosítanak. Sztem.
És addig is csak 2x.Lassan 4 év alatt 3-4 ha a garázsban motor allá szorulást nem nézzük.
És azok is csak lépésben történtek.
Ha kicsit gyorsabban megyek tévedhetetlen vagyok.
Mint az ebola.
Kis bográcsolás-szalonnasütés.
Persze a kaját ti hozzátok.
Ha már ilyen szépen vagyogatunk, új hónap új meeting felvetés!
ÜDV az újoncoknak!
TAVASZI körkérdés:
Ki és milyen vezetés technikai tréningen volt már? Melyik cég, milyen szintű, mennyire érezte hasznosnak?
KÖSZI!
Lehet, hogy elvileg/műszakilag igazad van. Én ültem megültetett, elől nem utána állított GS-en, semmi ilyet nem tapasztaltam. Az egész annyiból állt, hogy kicsit furcsa volt. Még csak nem is nagyon! Ha hátul 2 centit lemegy, az a blokknál kb mm-eket jelenthet - és lássuk be, a GS nem egy Forma1-es osztály, ahol ez számít. Amúgy meg kb 2 perc az elejét is utánaigazítani.
No persze ez csak az én véleményem.
Lemaradtam valamiről? Már van új, nagyx@rod?
Megkérdeztem, azt mondja attól fél, hogy instabil lesz a motor, ha megülteti....