Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Galambházat? Azt fél perc alatt elrúgom, mint Tong Po.
Amúgy ha összeszámolom ÉN nem estem pofára 2012 tavasz óta.
És addig is csak 2x.Lassan 4 év alatt 3-4 ha a garázsban motor allá szorulást nem nézzük.
És azok is csak lépésben történtek.
Ha kicsit gyorsabban megyek tévedhetetlen vagyok.
Én komoly vagyok mióta megszülettem.
Mint az ebola.
Látom te is komolyra fordítottad a szót.
Én a Komárom-Esztergom megyei bagolybaszó tréningen szoktam részt venni minden tavasszal. Eddig bevált.
Ha segítetek lebontani a galambházat akár hétvégén itt is lehet.
Kis bográcsolás-szalonnasütés.
Persze a kaját ti hozzátok.
Nekem már mindegy hogy hol csak jönne össze
Várj kitalálom............................M0 Gasthaus?
Na srácok!

Ha már ilyen szépen vagyogatunk, új hónap új meeting felvetés!
Hogyan nézzünk be egy autó alá alacsony sebességgel.
DE nálad ez szó szórósan értendő, és te vagy az ügyvezető igazgató!
Köszi az infót! Van neki minden ami kell.
A mindígpofáraesek KFT-nél.
Sziasztok!

ÜDV az újoncoknak!

TAVASZI körkérdés:
Ki és milyen vezetés technikai tréningen volt már? Melyik cég, milyen szintű, mennyire érezte hasznosnak?
KÖSZI!
Én mentem ilyennel... és undorító, csak azért írom. Ahogy írod, hozzá kell igazítani elől, és akkor minden oké.
Óóóóó....
Lehet, hogy elvileg/műszakilag igazad van. Én ültem megültetett, elől nem utána állított GS-en, semmi ilyet nem tapasztaltam. Az egész annyiból állt, hogy kicsit furcsa volt. Még csak nem is nagyon! Ha hátul 2 centit lemegy, az a blokknál kb mm-eket jelenthet - és lássuk be, a GS nem egy Forma1-es osztály, ahol ez számít. Amúgy meg kb 2 perc az elejét is utánaigazítani.
No persze ez csak az én véleményem.
Ha csak hátul ülteted meg,lejjebb kerül a súlypont, de hátrébb is. Emiatt pedig elkönnyül az eleje. Gyakorlatilag lesz egy egykerekű biciklid kormány nélkül.
Ha hátul megülteti, de az első teló nincs hozzáigazítva, akkor megváltozik a súlypont, elkönnyül az eleje... nagyon instabillá teszi a motort. Menj egy kört hátsókerék-defektes motorral.. na valami olyasmi. Szóval megültetés csak akkor okés, ha az első telón is módosítanak. Sztem.
Ezek szerint ő kivette a gyárit?
Szia. Hát szerintem ha megülteti akkor stabilabb lesz inkább mivel lejebb kerül a súlypont. Azért köszönöm hogy megkérdezted.
0670 427 5150 Hívd fel lehet meg van még neki a kutyacsont
Gninja!
Lemaradtam valamiről? Már van új, nagyx@rod?
Mit mondjak erre, hogy ne legyen bántó..... a haverod nem egy műszaki zseni.
Mol83vik
Megkérdeztem, azt mondja attól fél, hogy instabil lesz a motor, ha megülteti....
Nyugodtan járd le.