Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dupla fal miatt nem igen tud megtörni. Kis régi autósboltban vettem Dunaújvárasban. Biztos hogy a gyári ár töredèkéért de már nem emlékszem.
Mennyi volt métere és hol vetted? Menyiből jött ki az összes cső cseréje? Nem törik meg?
A budakalászi Suzukiba rendeltem meg. (Omszki tó mellett). Épp az előbb szóltak, hogy megjött. Nekem az ON cső kellett. Ez volt 4500,- körül, de a többi (RES és a kerbi felé menő) is ilyen ár kb. 4300-4800/db. Asszem hétfőn rendeltem és péntekre meg is jött.
Nekem nem volt még zselés ülésem, de hallottam már olyan élménybeszámolót róla, hogy kifejezetten kellemetlen rajta ücsörögni ha előtte tűző napon parkolt a motor (és nem csak annyira/annyi ideig, mint egy sima ülésnél).
... hogy ebből mi igaz mi nem, nem tudom. Mondjuk nekem soha nem volt ülésproblémám
Én a tavasszal kicseréltem dupla falu pirelli benzin csőre. Asszem komolyabb mint a gyári, bár kellet a felszereléshez egy kicsit ügyeskedni.
Hol és mennyi a benzincső? Le tudnád írni? Én is gondolkodok a cserén.
Köszi.
Azért most már sajnálom, hogy Kolondrum nem ERNŐT vett, mert jól ellennétek/ellenétek ti ott ketten...
Van még valami Trollkodni valód, amit mindenképpen megosztanál velünk? Te valami scriptet futtatsz az oldalon, ha feltűnik a Kawa szó, vagy a fisi kifejezés, akkor odateleportálsz, vagy tényleg folyamatosan olvasod? Na le is tesztelem hamarosan
Mert ne illeszkedne?
En egyszeruen oldottam meg az uleskerdest.
Csuszkalos huzata vot.
Lottelm egy 20-asert egy gyari R-es cuccot.
Problema megoldva
De amkor beneztem a kereskedesbe mndtak hogy 40ert van gyari zseles.
Ja rá kéne próbálni.
Akkor 35k-ért főleg megéri, tekintve, hogy komplett ülés, kérdés, hogy valóban jól illeszkedik-e?!

Én még mindig Tommot-ban gondolkodom...
Nem beszélni csak Magyar.
Eredetileg 419 dollár. Nem tudom, hogy zselés-e. http://www.sargentcycle.com/Se...
Pofás db, csak kérdés ennyiért milyen anyagok vannak benne (gondolom zselé tuti nincs)
Lovi! Ezt nézegettem, bár nekem a kényelemmel semmi bajom nem volt eddig, de ha lehet még jobb? Gondolkodom rajta.
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Biztos nem.
Ebben van valami főleg ha már hegyesek a fogak...
Szerintem nem Veled volt rosszmájú hanem először azt kérdezte, hogy tényleg 20 van-e benne mert annyira emlékszik és erre írtam én azt amit.....abban szerintem senki nem kételkedett, hogy amit Te mondtál az igaz és nagy eséllyel ő emlékezett rosszul mert ahogy valaki írta a hirdetésben is a 30 fölötti km volt.......viszont az nem ritka, hogy egy kereskedés visszateker.....4 éve eladtunk egy kis tgk-t kereskedésnek 346000km-rel......2 hónap múlva megláttam egy másikban 210000km-rel az órájában.......és nekem közöm sem volt hozzá...
Nem a barátom, de van itt egy két arc, akinek azt se lehet elhinni amit kérdez, nem hogy amit mond.
Ugye nemrég is, nem mintha a csúcs szuper osszeeso központi rugorol ment a diskura!?!
Kolondrum helyében én ugyan nem bizonygatnek én ítt semmit. Amit akar azt o is kiderítheti, a tobbinek meg úgysincs semmi értelme.
nem jő! teljes szettet csrélj, mert kúgy jársz mint én,
csak láncot cseréltek, és hamar hazavágta a láncot a jónak tűnő f.kerék.
Tök mindegy, a szalon is baromi korrekt, ez szimpla rosszmájúság volt...
Én már a harmadik h.sz-nél megmondtam ,hogy ez egy igazi csíra Az ilyen férgeket sokan "szerethetik"
Köszi.
Itt a válasz:
A few friends on Triumphs took a 9 day trip to the Alps from the UK riding these passes around the French, Swiss, Italian border

Col des Aravis

Col des Saisies

Col de Meraillet

Col de Pittite St Bernard

Col de l'Iseran

Col de la Madeleine

Col du Mont Cenis

Col de Montgenevre

Col du Lautaret

Col du Galibier

Col de la Croix de Fer

Alpe D'Huez.
Egyébként szerintem nem Lovy-ra gondolt hogy visszapörgette, hanem arra hogy a szalonban kicsit feljavították az értékét...