Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcce
Persze! Megbeszéltük, nem?
ÁÁ! Kis hitű vagy! Próba cseresznye! Én is így voltam az első E-bay es vásárlásommal, és mégis csak van fej idom a mocin!
A lánc szemhossza adott, a szélességétől függetlenül.
Tökmidegy ha nem magyar.
Miért? Milyen nyelven kéne meg kérdezni?
MÁS!

Nemrég fel reppent a téma, az egy popsival megtehető távolságról. Ez nálam ugye úgy 60-80 Km . Arra gondoltam, hogy ha marad a GS akkor ki tömetem az ülést pufibbra, ill. magasabbra, és a kormányt is meg emelném kicsit. Zolival erről beszéltünk pár napja, és Ő azt mondja nem emelnem kéne rajta, hanem a kormány magasságon csökkenteni! Na már mosta KÉRDÉS: SZERINTETEK? Van-e esetleg valakinek hasonló dologból-okból tapasztalata?
Nekem a plusz szűrő vált be a karbi és a tank között, abban volt már minden sajnos. Ha már benyacső.
USB port, töltés visszajelző, tankpad stb stb... El lehet bohóckodni ebay-en GS ügyben is. A hétvégén remélem lesz lehetőségem összerakni és jövő héten belerakok mindent amit meghozott a posta. Az IC-s indexrelé ma tesztelődött töltés mellett, tökéletes.
Így van. Nekem amúgy is első komolyabb motor, de szeretném azért valamennyire rendbe rakni. De egyik dolog után jön a másik. Remélem még lánccsere, olajcsere, gumicsere(gumi már megvan), aztán csak a jó időt kell várni és lehet gurulni.
Ja még most rendeltem egy gyári benzincsövet is.
Nem tudok olyan nyelven.
Sziasztok!

Móni! Gratula a bóthóz!
Akkor már csak az enyém eladó?
Zoli! Kérdezd meg a videó készítőét, hol csinálta?
Sokat rá lehet költeni. Amit nem is bánnék, csak ne egy GS-re költeném. Mondjuk egy 600-as vagy 900-as Hornetre szívesebben szórnám ki ezeket a pénzeket. Valahol el kell kezdeni.
Küldtem emailt.
Mindkettőt Drága
Na mi lesz megyünk Andrettizni jövő szombaton?
Hát ja. Ezek ilyenek. És én még csak most kezdtem ismerkedni vele.
Ez vajon hol lehet?Dolomitok?

http://youtu.be/ojOLT2iszGM
http://www.kephost.com/images4...
Enyém a tiéd ellentéte ültetés témában. Már ha picivel is jobban ülne már nem lenne jó.
Mennyi baj tud lenni egy ilyen géppel is.
Köszi! Lehet hülye kérdés, de mi határozza meg a szemek hosszát vagy a csapok távolságát? Vagy ez szabvány adott szélességhez adott szemhossz?
Tényleg!
Móni!
tt van előttem egy pezsgő meg egy csomag PZS. Melyiket bontsam fel?
Kár!
520 a szélesség, a VM a did lánc tipusjele egy adott teljesítményig.
110 szemes. De ahogy mértem nagyon meg van nyúlva. Vagy az is lehet, hogy nem erre való. Mit jelent az 520 a láncoknál? És mit jelent a VM?
A képen látszódik az ültetett állapot. Az ültetés visszaállításával a kerék távolodott az üléstől és látszik, hogy akkor lazul a lánc. Szerintem. :)
Megszámoltad ez hány szemes?