Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De paraszt azért maradhatok, ugye?
mé, az nem falu? Nekem azt mondták
Erd mikorvidek?
Az biz vadul post ma.
Engem te ne Pöstizzé le, he... büdös paraszt vidéki vagyok, na...!
A new yorki árakat nézted már? Csak a taxiengedély 100k dollár.. még ha ott több fuvar is lehet, valószínűleg ott se könnyebb a taxis élete..pláne hogy a TB se úgy megy mint itt

A cikk interjú része érdekes: Beszélgetés Ahmad Mushtaq new yorki taxisofőrrel Mondjuk ez 2008-as cikk, de a lényeges változás nem hiszem hogy volt azóta.
A fehér rendszámos fos sárgítása...tehát mire taxi lesz belőle és hivatalosan dolgozhatsz...az 6 killa (illetékek,vizsga,sárgítás,stb.stb.) és három hét aktív hivatali szopatás
Krissal jól írta! Régen árverseny volt..egy csomó taxis szó szerint felélte a munkaeszközét (hülyén hangzik de a kényelmi szolgáltatás sok esetben olcsóbb volt a fos BKV-nál.) Más kérdés a hiénák és a hotelesek esete. Sokan nem is gondolnak bele ,hogy mennyibe kerül a taxisoknak csak az ,hogy Büdöspesten dolgoznak.
Csak egy példa: Szimpla autó két évente vizsgáztatása 20-25 ezer ft. a taxi évente vizsga 100 ezer. Cégeknél az alvállalkozói díj mintegy 7-9 százezer évente...stb.
Kifizetett autóval mintegy 215 ezer mínuszról indulsz minden hónapban...feltéve ha normálisan fizeted a járulékokat is..
...azért melós dolog taxikázni..
..és a stressz faktort még nem is említettem
Árverseny? Nem egyen díjszabás van? És 20 éves Opellel már nem sokáig lehet taxizni. Nem tudod büdöspesti létedre?
Gonosz vagy.

Amióta drágábbak a taxik, kevesebbet mennek és nem fognak lerohadni 3 év alatt, mert árverseny van, továbbá a kicsi droidok képesek sétálni 500 métert esőben is, nem fognak kihívni egy taxit, mert nincs alapdíj és szopatni a taxist. Akinek nincs pénze, ne taxizzon, akinek szar taxija van, ne kapjon megrendelést. Szerintem a Ganjat lehet legutoljára baszogatni, vett új autót, nem egy 20 éves opellel jár, szerintem megérdemel 10 évente egy 5-10 éves motort.
Hát amióta sárgák a taxik azóta drágábbak is
Akkor nem csak 3 motorja lenne
Törlesztettek az adósaid?
Nem!
..ennél bonyolultabb
650 a fekete..1100 az ezüst
A motor szenvedély, bármi megtörténhet. Nálam előfordult, hogy egyszerre volt 5 db ugyanolyan csepptankos Jawam. Teljesen hülyének néztek... és valójában én sem értettem igazán a dolgot. Ez van.

Ismerőseidnek tárolod télire az első két vasat, vagy így bevásároltál motorokból?
Mekkora Drag?
Gratulálok! Illik hozzád, fasza!
Most a németeket vettem célba GS500 ügyben. Ott rengeteg alkatrész van. Egy lábtartó újonnan 15k, tőlük 95%-os állapotban postával 7800ft. Sztem megéri.
inkább a Pavlovét. Te annyiban vagy sáros, hogy demonstráltad a humán verziót.
Öreg vagyok...nő a hasam...
Drag Star immár az új vasam

..de ha megmarad a liba akkor veletek azzal megyek...
...a drag másra való
Basszus...az enyémet is vihetné már vki
Garázssöprés!
Egyet fizet..és a leghátsót viheti...
..dósan dósan mert már belefulladok a motorokba
Egyébként szerintem az én kurva anyámat!