Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motor csak akkor lesz műszaki TK, ha a váz sérült. Akkor viszont nincs értelme foglalkozni vele. Ugyan nem lehetetlen javítani, van is aki foglalkozik vele, de elég kényes dolog és drága is.
gazdasági, köszi a választ
Olyat mint ha hallottam volna, ha nem vázcserés akkor igen.
Milyen TK? Gazdasági vagy műszaki? Ha gazdasági, akkor minden további nélkül, ha műszaki, akkor kiemelt műszaki vizsga kell neki.
Szerintem igen.
Bár értelmét nem látom.
Ha TK akkor TK.
Srácok, kérdés!
Ha egy moci totál károsra tört utána azt forgalomba lehet ismét helyezni?
Akkor abba már én is bele esek. Amikor lemegyünk a Szársomlyóra ernyőzni, az ottani helyi májerek úgyis minden nem pécsire azt mondják, hogy "na megjöttek a pestiek."

Addigra simán Kistarcsának hívják majd az egészet.
2052-ben meg már új néven:budaújvárosi vasmű?
Szerencsére ha még tovább bővülne Buda, akkor se lenne gond.. új, meg mégújabb.. ki fog tudni akkor már ennél tovább számolni, úgyhogy a következő már Százhalombuda lesz
Picsába, lelomboztál
Mivel ez az ország a lehúzások országa, nem hinném hogy tudnál olyat mondani vagy olyan dolgot találni ami nem a pénzről szól, hanem arról hogy jól érezze magát az állampolgár-vállalkozó-lakos
Így fognak egymás után jönni... újbuda, budafok, mégújabbuda
Nyugi, pár évtized sztán Érd már csak egy kerület lesz.

No persze budai és nem pesti.
Akkor kicsit várok még, lehet átkerülök pestre is
Svájc és N.o nincs darab kérdés...ez konkrét.
Mint mindig
És nem is költöztél.
Tudom
Köszi, cuki vagy
Basszus...pesti lettem....
Nade mennyi ott a taxi meg németországban?

Minden gyártó a kedvezmény kérésére a legelső kérdése hogy hány darab?

Vannak magas házak.
hát perszeeee...
De ott cégek vannak..és mivel munkaeszköz a taxi...a beszerzési árnál már olyan kedvezményt kapnak a kimondottan taxinak gyártott és színezett autóra ,hogy attól a földi halandó is meglepődik.
..Svájc,Német o. bemutatod a vállalkozói kártyát és szintén horror kedvezmény a taxira.... M.O lószar...sőt