Medve szintén le van derMedve... idefagyott az nagy irodai munk elé.
De hamarosan elege lészen belőle, és elmegy valahová... Mondjuk ebédelni. Aztán akkor jól elfelejti magával vinni az céges telefontot... Úgyhogy maszekon távrecsegős lehetőség adott.
Tudsz még szerezni sprayt? Mert akkor érdekelne engem 2 falkon......
Amugy!
Ki jön akkor a jövő héten?
Én akit betudtam lőnni az:
esSO - Gs500
Erik - Gs500
Teddy - Gs500
Dawntez - Gs500
Esély Nulla - Bandit
El Bandit Zsolt - Bandit
VTZ tomi - Honda VTZ
Nem figyeltem az órát. Azért vártam egy darabig, mert próbáltalak beazonosítani, meg a motort, meg megjegyezni a rendszámodat a későbbi beazonosításhoz, de csak kb. 5 percig sikerült megjegyezni.
Nem tudom, talán a testtartásból vagy alakból látszik (legtöbbször), hogy nő-e egy motoros, vagy a fene tudja. Először nem voltam biztos, de amikor intettél, akkor lett egyértelmű, hogy az egy női kéz.
A buksiba vegyél fel bankrablómaszkot. Több előnye is van, ugye. Jobban tele lesz a bukó, nem lötyög annyira, abba izzad a fejed, nem a bukóba (könnyebb kimosni), csillapítja a zajt is, bár én újabban már füldugóval megyek leginkább.
Nekünk is volt szombaton pár helyzet a kb. 420 km alatt. Pár ráelőzés vagy átjön szemből egy méternyit csak úgy. Már úgy mexoktam, hogy már számítok rá. Nem is anyázok csak hárítok. Eddig még sikerült.
Bizalmi elv sucks, defenzív vezetés (mindenki hülye) rulez.
nemisis pucsítok! nyuff
Ha te így, akkor én is... "lenyúlom" a nyuszibuxát egy kicsit!
Szoktam néha használni, most kaptam 2 új maszkot is!
Szal... horvátba nem megyek, Tecáékhoz igen...(vszeg)
Koma... nálam vannak a jegyek. Ne felejtsük el. Köss csomót a.... a.... a..... az akksidra!
Bocsi, Te a horvátországi túrát kérdezed, én meg a Tecapartyt válaszolom.
Most 2 db spré van otthon, de ebből SO-é az egyik. SOS kell mindkettő, vagy ráér a 2. flakon később is?
Elméletileg megyünk (Zsvel) Tecáékhoz szombaton, erről van szó, ugye?
Szerintem Goliat és Darázs is várható, bár erről a nevükben nem nyilatkoznék!
Meg Zsoké, Tibkin, HBali, MEzkéék, Technoid, Ratesz is jöhetnének!
A másik honlapon fel van íratkozva vagy 30 ember, nyuszi nélkül, pedig ő is jön.
A nő csak kb 2-3 helyre való, úgymint: ágy, konyha....
Viszont popsiforma árulkodós!
De hamarosan elege lészen belőle, és elmegy valahová... Mondjuk ebédelni. Aztán akkor jól elfelejti magával vinni az céges telefontot... Úgyhogy maszekon távrecsegős lehetőség adott.
Tudsz még szerezni sprayt? Mert akkor érdekelne engem 2 falkon......
Amugy!
Ki jön akkor a jövő héten?
Én akit betudtam lőnni az:
esSO - Gs500
Erik - Gs500
Teddy - Gs500
Dawntez - Gs500
Esély Nulla - Bandit
El Bandit Zsolt - Bandit
VTZ tomi - Honda VTZ
Na meg Én:-)
Érdekes kérdés, már én is gondolkoztam rajta.
Számos irányba elmehetnénk, vizsgálhatnánk a fizikai felépítést, a mozgáskultúrát, de az igazság az, hogy jobban pucsítanak.
Én lenni elhavazott prémes, de szeretni távrecsegni, amint kicsi idő engedi. Addig nézni postagalamb....
nyuffffff
Nem tudom, talán a testtartásból vagy alakból látszik (legtöbbször), hogy nő-e egy motoros, vagy a fene tudja. Először nem voltam biztos, de amikor intettél, akkor lett egyértelmű, hogy az egy női kéz.
A buksiba vegyél fel bankrablómaszkot. Több előnye is van, ugye. Jobban tele lesz a bukó, nem lötyög annyira, abba izzad a fejed, nem a bukóba (könnyebb kimosni), csillapítja a zajt is, bár én újabban már füldugóval megyek leginkább.
Nekünk is volt szombaton pár helyzet a kb. 420 km alatt. Pár ráelőzés vagy átjön szemből egy méternyit csak úgy. Már úgy mexoktam, hogy már számítok rá. Nem is anyázok csak hárítok. Eddig még sikerült.
Bizalmi elv sucks, defenzív vezetés (mindenki hülye) rulez.
Akkor ha jól következtetem nő nem való volán, és kormány mög?