Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor még nem voltam BMW-s
A láncban-szettben 2.500 km volt, szelephézag-állítás 5.000 km-rel eladás előtt, a fékek jók voltak. Lényegében költségmentes gépként adtam el. Apróságok közé számítom a tanktartó gumibak meg a benzintúlfolyó cső pótlását... a túrakormány, kicsi plexi és 2 doboz konzollal, ez volt az extra (meg még 1-2 dolog). Örülök, hogy sikerült megegyezni 2 héten belül.
Ja, semmi, értem, hogy miért lesznek olcsóbbak :D
Miért lesznek akkor olcsóbbak a gépek? Szerencsére ez a motor viszonylag közel is van hozzá, amiket eddig néztem mind 300kmre voltak
késő tavasszal olcsóbb lesznek a gépek, akkor már nagyon-nagyon akarná megvenni a másikat
alkudj keményen aztán aki elhajt a g...be az nem jó ember
ha a tulaj nem szimpi hagyd ott a fenébe, meg se nagyon nézd a motort
Ja, és egy BMW-s ne garasoskodjon!
Nem tudom milyen volt a tied. A tényleg jó állapotú, az olyan, hogy tényleg nem kell hozzányúlni az első 1-2 olajcsere alatt. Se fékhez, se lánchoz se semmi egyéb apró biszbaszhoz. Egyébként meg ha ilyen is volt se kótyavetyélted el, mert mint ahogy látod most már legalább megérkeztél..Ha meg kitartottad volna az árát, lehet hogy még mindig GS-eznél.
Akkor én elkótyavetyéltem az enyémet? Ehh, most már mindegy, megvagyok nélküle
Értem, köszi.
Tessék, ugyan az a minta.

Mondjuk ha újra van fényezve se gáz, mert legalább törekedett az eredetiségre. Sok újrafestett motor néz ki a felújítás után szarabbul mint előtte
Én úgy olyan 330-350 körülre tenném egy tényleg jó állapotú, extráktól mentes 89-95 közötti GS árát. Kb ez a reális.
Pedig benne van a hirdetés szövegében, hogy új a fényezés , meg új gumik, miegymás. Én sem szándékoztam ennyit adni érte, szerintetek mennyi a reális ára nagyjából? Sajnos nem nagy felbontásúak a képek így a részleteket annyira nem látom, főleg hogy telefonról vagyok.
Ez nincs újrafényezve... nem ez az első GS amit ezzel a mintával látok.

Az biztos hogy ebből az árból még jó sokat kellene alkudni, hogy jó vétel legyen. Az első gumi az egyből cserére szorul..enyhén nagy rá. Egyébként szerintem simán megvehető ez így hirdetés alapján, csak véletlenül sem ennyiért
Igen...és mi olyan vicces ezen
Ja, tényleg bocsi! Pedig akkor született a Fiam. :-)
400 at ér egy 90-es gép sztem.
24-et akartál írni gondolom. 400 körül nem igazán vannak újak és szépek, legalábbis én nem nagyon láttam. Több pénzem meg nincs rá.
Ha 90-es akkor nem 14 hanem 24 éves vagy nem?
Hát, azért mindjárt 14 éves.
Köszi all!
Móni eladó a GS?
Nekem jó. Szép fekete, 90-es GS. Az marha régi.
Az ezres Fazer azt csinálja mint egy sportmotor, 5000-ig semmi, utána meg kegyetlen.
Bocsi, hosszú a link és a fórum rosszul tördeli a hosszú szöveget úgy tűnik. Remélem így már jó lesz:

bit.ly/1l6RSFD
ja én sem tudom megnyitni, de figyi az én mocim is eladó!