Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan, a beszélgetések között megtaláltam. Montex van benne. Most néztem meg és a pálca low szintjét nem éri el éppen, de legalább érinti. 20km-t kibír még aztán kap valamit. Azért érdekel hova tűnt az olaj, mert amikor elhoztam megnéztem és pont maxig volt.
Tokmindegy mi csak legyen eleg.
ha nem csavarom be akkor se így se úgy nem éri el az olaj. Az a gond, h nem tudom mi van benne márkára. Csak azt, h 10w40es. Castrolból jó ha kap utántöltést?
Mennék én...de meló hegyekben..és most nagyon kell a pénz..
A becézés jó kezdet!
a közeljövőben nincs esély rá meg nincs is a suzinak olyan ami kéne sv1000de az meg ha már ilyen akkor vtr... na nem offolok
Eccer aze vegye ma legalabb egy sovenyvagot.

Nekem legalabb volt suzukim.
tiszteletbeli sv-s vagyok
Nem a hang, hanem a márka a gond!
ahhoz nem elég hangos a motorom
A mekdönci előtt a nyugati téren.
hova kell menni ahol vannak ilyen fiatalabb motoros lányok ?
Úgy ellenőrizd, hogy csavard ki annyira, hogy amikor ráülsz, már csak ki kelljen emelned. Vedd ki, töröld meg és helyezd vissza, miközben a motort vízszintben tartod (rajta ülsz). Ne csavart be, hanem csak helyezd vissza, és így nézd meg a szintet. Mindegy hogy hideg vagy meleg. Ha minimum alatt van akkor gyorsan tölts utána pár decit!
Én mindig "hideg" állapotban mértem...

Manuál szerint mondom:

1. Ráülsz, vízszintesbe hozod a vasat...
2. kicsavarod a nívópálcát, megtörlöd
3. visszateszed, de nem csavarod be, csak illeszkedjen
4. kiveszed és megnézed, hogy a két vonal között van-e
5. ha szükséges utántöltöd addig, hogy a felső vonalig érjen (ne tovább)...
6. Ellenőrzöd újra...

Akkor gebasz van.Háromnegyed de inkább teli tehát felső nívó kicsavarva de visszadugva.
Hogyan illik olajszintet ellenőrizni és mikor (meleg hideg)? Mert ha totál hidegen nézem akkor el sem éri a minimum szintet. Mivel nekem csak oldaltámasz van így pár percig ráültem, hogy vízszintbe kerüljön majd pálca kihúz, letöröl, becsavar megnéz. A pálca legalját érinti az olaj. Melegen kis állás után már a minimum és a maximum között mutat.
Ha megélem akkor fognak...mondjuk akkor is ha nem.
Vagy a kicsi.
Addig jó míg Dóri nem akar egyet.
Az a Dóri, Anitát még nem láttad.
Ja, azt hittem eddig csak robogón ült...
M800, az első meg 250 Intruder.....ez most a kettő közötti.
Asszem nagy gépe vót.Valami csopper.
De nagy vót az tuti.
Az első dolog amire megtanítod nagy gépen a vonatozás?
Majd Anita, Ő lesz hátul..