Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ataaa...nyugi nem tesz jót a vérnyomásodnak...
hol nézed ? amúgy az afrika twinek nagyon tartják az árukat
Így mostmár ha lehet én is fordítva kérném.
Most valami régi Africa Twin-es emberkével dumált.
Ide olyannal kell menni.
Kerül monnyuk 2-3 kilóba.Ráköltesz az üzembiztonságra mondjuk 60-100 rugót.Megpakolod és hajrá.
Ha gebasz van bármi nem fáj ha a sivatagban marad.

Az egészet akarod fordítva, vagy csak a 2-es utat? Egyébként nem véletlen az irány. A meredekebb szakaszokon megyünk felfelé, a gyorsabbakon meg lefelé. A Börzsöny körüli részt megfordíthatjuk, és akkor a "Naszály ringen" ráhangolódunk a kanyargásra.
Az egészet meg nem akarom megvariálni...
mi is annyiért ettünk a múltkor, nem messze a határ mellett a fő úton
Ő is erre hajazott, csak legyártatta a sajátját! Aztán mégis KTM lett belőle
Jó nézni.Csak lekéstem így felvenni az ismétlést fogom.

Pont olyan mint én na.

De terepre tuti csak valami régi kotvánnyal mennék amiért nem kár.
Pont én is azt néztem! Az állatja, a Világ legnagyobb motoros túrái autóval...

Az üzemanyagcső ment szét valahol, de szerintem ezt is csak onnan tudta, hogy elmondták neki! Persze úgy adta elő, mintha épp doktorálna! Kész vagyok a hapitól!
Nem tudja valaki hogy ez a szerencsétlen HC miaffenét csinált a KTM--el?

Most ép egy Range Rover sporttal megy.
Sokat válogatsz.
Nem lehetne fordítva menni?
Nem hagytam ki, hazafelé a 2-es úton jövünk le. Aztán mi Nagymaros felé megyünk, te meg eldöntheted hogy tovább a kettesen Pestig, vagy jössz velünk.
Vagy keverem a kanyarokat? Az is lehet!
Verőce és Szendehely között kihagytál egy tök jó részt...
Dobj már egy google map linket, lehet egyre gondolunk
Olyasmi is belefér, az van vagy 2.5€ ott, amúgy igen kulturált kis hely magyarul beszélő személyzettel a főút mellett.
Aha, a kúton találkozzunk?
És a csaj tud tempózni ha kell? Azért gondolom tudod hogy tempóznunk kell ha világosban haza szeretnénk (már pedig szeretnénk) érni.
Amúgy szerintem haverom is párban jön, de ő 2 személlyel is gyors.
Ugyanazt linkelted mint én.
Mi ezen a javítás?
És használtan nem jó?
3,9 milla.
Ha 10-kor indulnánk Esztergomból, akkor Szendehely környékén Ganja is be tudna csatlakozni, mire mi odaérünk, gondolom Ő is...
Ha megöregedtél már nem fogod annyira élvezni. Szóval szerintem vedd meg minél előbb!
Vaklami modellalkat az azt jelenti hogy közel a gebéhez.Ezé lesz power még most is.
Haver a barátnőjével jönne, ha jönne. Utasként vagy külön motorral gondolom azt is eldöntik holnapra...

Esztergom Shell kút legyen az indulási pont?