Most valami régi Africa Twin-es emberkével dumált.
Ide olyannal kell menni.
Kerül monnyuk 2-3 kilóba.Ráköltesz az üzembiztonságra mondjuk 60-100 rugót.Megpakolod és hajrá.
Ha gebasz van bármi nem fáj ha a sivatagban marad.
Az egészet akarod fordítva, vagy csak a 2-es utat? Egyébként nem véletlen az irány. A meredekebb szakaszokon megyünk felfelé, a gyorsabbakon meg lefelé. A Börzsöny körüli részt megfordíthatjuk, és akkor a "Naszály ringen" ráhangolódunk a kanyargásra.
Az egészet meg nem akarom megvariálni...
Pont én is azt néztem! Az állatja, a Világ legnagyobb motoros túrái autóval...
Az üzemanyagcső ment szét valahol, de szerintem ezt is csak onnan tudta, hogy elmondták neki! Persze úgy adta elő, mintha épp doktorálna! Kész vagyok a hapitól!
Aha, a kúton találkozzunk?
És a csaj tud tempózni ha kell? Azért gondolom tudod hogy tempóznunk kell ha világosban haza szeretnénk (már pedig szeretnénk) érni.
Amúgy szerintem haverom is párban jön, de ő 2 személlyel is gyors.
Ide olyannal kell menni.
Kerül monnyuk 2-3 kilóba.Ráköltesz az üzembiztonságra mondjuk 60-100 rugót.Megpakolod és hajrá.
Ha gebasz van bármi nem fáj ha a sivatagban marad.
Az egészet akarod fordítva, vagy csak a 2-es utat? Egyébként nem véletlen az irány. A meredekebb szakaszokon megyünk felfelé, a gyorsabbakon meg lefelé. A Börzsöny körüli részt megfordíthatjuk, és akkor a "Naszály ringen" ráhangolódunk a kanyargásra.
Az egészet meg nem akarom megvariálni...
Pont olyan mint én na.
De terepre tuti csak valami régi kotvánnyal mennék amiért nem kár.
Az üzemanyagcső ment szét valahol, de szerintem ezt is csak onnan tudta, hogy elmondták neki! Persze úgy adta elő, mintha épp doktorálna! Kész vagyok a hapitól!
Most ép egy Range Rover sporttal megy.
És a csaj tud tempózni ha kell? Azért gondolom tudod hogy tempóznunk kell ha világosban haza szeretnénk (már pedig szeretnénk) érni.
Amúgy szerintem haverom is párban jön, de ő 2 személlyel is gyors.
Mi ezen a javítás?
Esztergom Shell kút legyen az indulási pont?