Van néhány mostanában felkapott közösségi kifejezetten partnerkereső oldal, ahol kapsz plusz kreditet akkor, ha kinyitod a gmail-es fiókodat a site-nak. Ebben az esetben a site felnyalja az összes létező contact odat és mindenkinek küld meghívókat. ugyan ez van kb akkor ha facebook account-al jelentkezel be. Sajnos én is kaptam jó párat, ki tudja melyik ismerősöm ismerőse, vagy akár annak az ismerőse jelentkezett be. Egyszer megnéztem a céget aki üzemelteti a weboldalakat(nem kínai! pl. Belga). Komoly multik eszméletlen mértékű pénzt beleöltek ezen weboldalak fejlesztésébe. Szinte minden nyelvre lefordították, (200 ország 37 nyelv!) és több tíz millióan regisztráltak be az emberek. Azért el lehet képzelni ha csak 5 millióan online-ak egyszerre, és másodpercenként több millió kérés érkezik be egy szerverre (ami persze szétosztja a többire a kéréseket) oda már kell aparát hardver stb. kb. nekik köszönheted közvetetten a kéretlen email-eket.
Szerintem Isti arra próbált célozni, ha most nem hasogatja meg hordja be a fát, akkor később lehet meg kell küzdenie a természet viszontagságaival.
De lehet én értem rosszul...
Küld a halál.
Én is kapom.Megy a kukába az ilyen.
Még csak nem is jó írással van.Szar betűkészletet ad le.
Idegesít mint a tüske a köröm alatt de hülye vok hogy leállítsam.
Amúgy igen, arra az új jó útra gondoltam.
Saroktelekről lévén szó, egyik kapun kimentem a másikon meg be
Arra gondolsz ahol jöttünk az évadzáró guruláson az új útszakasz?
Hogy tudok-e menni az még kérdéses.
Megpörgetted a motort oldaltámaszon?
Vagy a sarkon eszedbe jutott hogy már beküldtél 3 sört, így jobb lenne visszafordulni?
De lehet én értem rosszul...
http://goo.gl/maps/hn0dD
olyan még nem volt
a hi5?
nekem is szórta mindig, de le lehet állítani
Én is kapom.Megy a kukába az ilyen.
Még csak nem is jó írással van.Szar betűkészletet ad le.
Idegesít mint a tüske a köröm alatt de hülye vok hogy leállítsam.