Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná!
Szerintem ez a leghálásabb állapot egy mindenes futkározós motornak. Tulajdonképpen nem néz ki rosszul, nincs komoly baja se piaci értéke..éppen ezért marha jól használható, mindenféle aggodalmaskodás nélkül, nem lebegi körül a motorozást a vigyázni kell rá, nehogy karcos legyen, vagy a miből veszek másikat ha ropira töröm érzés
Szipi... ...ezt elmentem, nehogy elfelejtsem.
Vállalom!
Szipi, Te nem szándékozol jönni vasárnap?
Sziasztok!

Elolvastam a szabályokat, csapatban is mentem már, akkor jöhetek én is? Bár úgy látom a GS-ek a legkisebb gépek itt.

SGS - GS500F
Csak nem feléledt a régi topic, az Őskövületekkel? Remélem Vasárnap találkozok néhány GS 500,as arccal! A Gs tulajok kedvéért Gs 500 fan club polóban nyomom az évadzárót!

Igen, ő volt az
Nem ramaty egyáltalán, csak nem is szép, viszont nagyon egyben van, XJ geci jó munkát végzett. Télen lesz egy szimmering cserém, villa polírozással, mert az egyiken van egy kis bibi és azért hagyta el magát, meg én okos a szelepfedéltömítésnél nem használtam pasztát, mert az úgy jó, de ezek az utángyártott szarok nem igazán tuti darabok...kellett volna, könnyezik drága, de majd ezt is javítom és kész. A többi meg szépészet, azt meg leszarom, így nem aggodalmaskodok legalább!
Világégés közeli állapot... ez így, ebben a formában.
Elég sokat gépeltem ma már, valószínű ennek tudható be, hogy az ujjaim már nem azt szeretnék amit én, nem engedelmeskednek
mennél, szeretnél...nem egy betű az elírás ! a centrifugán van a klaviatúrád , vagy "vakon" gépelsz ?
amúgy meg nem nyilatkozom . az ügyvédem válaszol .
mint a vak ló...
mondjad
szeretnél
Móni "dobozát" keresd a szemeddel... Ott lesz a helyed, ha már kérted.
Isti!

Te Bátor vagy... ez nem is kérdés...
majd lóberénynél a kereszteződésben mutassátok a sorszámomat, tudjam" hol a helyem" !
"mennél"=mernél ?
És onnan megyünk zárni, hogy egy kereszteződésben ne fél órán keresztül kelljen áthaladni... Hátul majd leosztjuk a "lapot" erőből... Ahogy szoktuk. És összeszedünk mindenkit, akinek bármi gondja támad.
Légy Te a második... Móni a harmadik, hogy Isti követhesse...
Isti, doboz nélkül mennél látni?
Van, és lehet hogy ott is lesz. Tegnap telefonoztam vele... és vakarászta a kobakját, hogy elő kellene venni a GSöcccát. A másik Kefalónián bikinizik. A harmadik talán befut az Üvegtigrishez. A negyedik pedig talán nem a Papi motorján jön, hanem külön... az ötödik még nem írta fel magát... továbbisvanmondjammég?
..és az igene képviseletében
áááá...dehogy is !
https://www.youtube.com/watch?...
duck tape a barátunk