Nincs ebből semmi gondom, és amint írtam is (meg más is), nem valószínű, hogy az én tötymörgésem miatt lennénk képtelenek abszolválni 9:15 és 11:00-11:30 között azt a kb. 95 km, egyenletes szakaszt. Csak úgy általában, megállapítottuk korábban, hogy én nem vagyok "túraképes" (antiszocializmus, motor- és sebességfóbia, ilyesmik ). Ettől függetlenül volt már olyan, hogy képes voltam a gugli útvonaltervezője által kiszámolt menetidőn belül teljesíteni az aznapi 300 km-t, és ebben volt 110-120-as M0 is fél óráig Szóval egyenesen azért tudok menni. Előzni is.
Doki!
ez nem személyednek szólt! Isti belinkelye a "szabályokat" amit nem a magam kedve miatt irtam le.
sajna viszont tapasztaltam eleget, hogy igazat tudjak adni az irásoknak.
kezdve a tankolassal.......mindig(75%) van olyan aki kapkod es inkabb elmegy egy pihenonel tankolni , mert reggel figyelmetlen volt, sietett.stb.
ebbol vannak a varakozasok, elkavarodasok.
a sebesseg ugyan ez. Van aki nem szól es valoban 70-80al totyog..nem mer elözni....szóval órákig tudnék mesélni az eddigi kb. 80.000kmröl amit turavezetöként megéltem.
Kopogo hang hiba elharitva !
Mechanikus hiba !
Generator magnes forgo reszre van rogzitve a azabdonfuto 3 csvarral.
Hiba :
Csavar mentek elnyalva , csavarok lotyogtek .... Agyrem ...
Uj csavar csavarrogzito osszerak s lass csodát ... Olyan a hangja mint meg soha ..
Sziasztok