Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Kopogo hang hiba elharitva !
Mechanikus hiba !
Generator magnes forgo reszre van rogzitve a azabdonfuto 3 csvarral.
Hiba :
Csavar mentek elnyalva , csavarok lotyogtek .... Agyrem ...
Uj csavar csavarrogzito osszerak s lass csodát ... Olyan a hangja mint meg soha ..

Sziasztok
nem biza...
megyek én mögötted...
szintén, szerintem mi Isti ezen nem fogunk összeveszni, nem de
én azt szeretem, ha "dobogós" v. közeli helyen nyugizhatok !
ahogy bölcs barátom Teddy mondta volt: beakasztottam a kampót, és csak vonatozok"
Bakker..én vagy az elején szoktam menni....vagy a végén......
...de én stoppoltam elsőnek a végét

...mindegy...majd megoldjuk
Akkor esélyem sincs a végén kullogni?
Ebből nagy helyezkedés lesz.
Vagyunk vagy tízen, akik zárni szeretünk. De azért vita nem lesz belőle.
Nincs ebből semmi gondom, és amint írtam is (meg más is), nem valószínű, hogy az én tötymörgésem miatt lennénk képtelenek abszolválni 9:15 és 11:00-11:30 között azt a kb. 95 km, egyenletes szakaszt. Csak úgy általában, megállapítottuk korábban, hogy én nem vagyok "túraképes" (antiszocializmus, motor- és sebességfóbia, ilyesmik ). Ettől függetlenül volt már olyan, hogy képes voltam a gugli útvonaltervezője által kiszámolt menetidőn belül teljesíteni az aznapi 300 km-t, és ebben volt 110-120-as M0 is fél óráig Szóval egyenesen azért tudok menni. Előzni is.
..van a környéken egy...mindig azt hiszem Krissal....és néha bejön
..teljesen korrekt a kőbe vésett szabály!
Stipi stopi...én megyek hátul!
Krissal! Létezik hogy ma a Budafoki úton (MOL székház körül) a kis piros GS-ed láttam parkolni?

Csak azért a bizonytalanság, mert nem nézett ki olyan szarul mint ahogy itt hivatkozni szoktatok rá
Stresszes meló ez a túravezetés?
Doki!
ez nem személyednek szólt! Isti belinkelye a "szabályokat" amit nem a magam kedve miatt irtam le.
sajna viszont tapasztaltam eleget, hogy igazat tudjak adni az irásoknak.
kezdve a tankolassal.......mindig(75%) van olyan aki kapkod es inkabb elmegy egy pihenonel tankolni , mert reggel figyelmetlen volt, sietett.stb.
ebbol vannak a varakozasok, elkavarodasok.
a sebesseg ugyan ez. Van aki nem szól es valoban 70-80al totyog..nem mer elözni....szóval órákig tudnék mesélni az eddigi kb. 80.000kmröl amit turavezetöként megéltem.
Másrészt viszont, ha olyat veszel, amelyiken már ki van cserélve, egy gonddal máris kevesebb
Naná, az enyém is olyan
Kell egy kormánybefogó (olcsóbb a bontott), egy kormánycső vagy mi az, meg valaki, aki kicseréli
Gyárilag nincs, de tetettem rá!
A régebbi csutkakormányos GS500-asok átalakíthatók normál kormányossá?
GSS olyan motoremelőt csinál hogy kétujjal megforgatod azt a gépet.

link
van középsztrendere?
de ha eladod az órát nem kell piszkálnod....max. egy picit előre, hogy hitelesnek tűnjön
Előbb meg kell tanuljam helyben forgatni, mindenesetre gyúrnom kell megint!

Van esetleg valami trükköd kis helyes fordításra?
8,5 gázolaj.Drágább.
akkor a te fogyasztásod a legjobb
Dehogynem.............úgy hasított százzal a platón mint a vöcsök.
Így van ez a végleges időpont....teli tankkal