Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szeretnél megmutatni?

Csak tipp....
Megkeresed......
Jobb klikk - útvonal innen
bal oldalon a nyomtatóikon lettei "gémkapocs gomb (link)
Rövid URL bepipál
Kis link kék lesz - CTRL+C

Bejösz ide és nyomsz egy CTR+V-t
http://goo.gl/maps/e0gWZ

Ennyi
Igaz! Dobogókő:-))))
Kő - kő.....sz@arnom kő:-))))
v. ?
doki ! nagon lassú nálad a metamorphosis , vagy már csak az" imidzsedet"
ápolod ? mikor leszel Ghost Rider ?
Nekem jó a 90-110 közötti tartomány, a rezonálás nem tűnik fel annyira. A többit, amit említettél, na azt nemigen ismerem, szóval van még hová fejlődnöm Ha eljutok valaha is oda, majd beszámolok.
Én most is úgy hegesztek... úgy is néz ki
Megyek a motorhoz a garázsban.. lámpát kapcsolni persze luxus, mondom a félhomályban is tudom mi merre van. Erre nem beleestem a szervizaknába? Az egyik deszka rosszul, vagy talán nem is volt visszatéve a helyére (hárman használjuk a garázst).
Ahhoz képest mi lehetett volna belőle, egy jó hangos "baszdmeggel" megúsztam.. még jó hogy a legkisebb városi távra is felöltözök rendesen.
azért sem kérdezem meg, hogy mi történt...
Jól indul ez a reggel is... Csak a seggem sajog, viszont a gerincvédő meg a protektoros bőrkabát jól szerepelt
Üdv! Ha minden jól megy nekem is GS500E-m lesz. Honda hornetröl adtam picit lejjebb. Érdemes odafigyelnem valamire? 2003-as példány.
Azt pedig én is szívesen megtanulnék!
Az kimaradt hegeszteni meg nem engedtek.
És végtelen sok fenéklemezgyártás...
Egyébként úgy hegesztek mit állllat...vagyis 16-18 éve úgy hegesztettem.
Így állítja be magát a neten, pedig jelenleg csak egy kontár.
Kalapács reszelés,csőbilincs készítés,párhuzam szorító?
Te mondtad hogy profi.
Az tuti hogy szépnek nem szép, de ha a tövénél van visszavéve, akkor nincs annyira szem előtt. A jó hegesztés meg erősebb mint alapból a munkadarab...tanultam fémipari alapképzést.
lehet... aztán majd másokat is ugyan így lehúz, veszélyeztet, és vígan éldegél.
Az úgy már nem az amit szeretnék. Félmegoldásokból meg nem kérek. A gyári is egy csőből van hegesztve, szóval nem veszünk ki belőle semmit, hogy utána toldozzunk foldozzunk.
Nem vagy konstruktí és zen.

Ez inkább olyan bosszúállós hozzállás.

Szal...................ssssssszzzzzzzzúúúúúúússs
sssszzzzzzááááááá.
Nem lehet ki flexelni belőle pár centit és újrahegeszteni?
Annyit hogy csak akkor érjen le amikor már csúszik?
Inkább ölök energiát abba hogy az alkotón behajtsam a károm, minthogy azt a csövet valakivel tovább mókoltassam kemény pénzekért.

..hogy nekem mekkora károm lesz a végén, az nem érdekes, de nehogy már ő "nyerjen"
Lehet most is ez a helyzet!
A saját szerszámaimmal az is volt.
Így igaz! Csavarra is azt mondtad, hogy kivehetetlen...