Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Díjmentesen be lehet hajtani (legálisan), sőt a belső területre is. A sorompó kerülését nem úszod meg, de mindenüt el lehet férni mellette, persze szolid tempóban. Az önkormányzattól van az infó, mert rendszeresen járok oda úgy, hogy a motor nem oda tartozik.
Te meg ha a héten megjön a Bandid, azonnal tekerd bele azt az 1000-est! Hétvégén menni kéne valamerre, mert reménytelenül a vége felé tart a szezon.
Ez egy átalakított 400-as?
Kurva jól néz ki!
Ganja, kinn hagytad az esőn a GS-t?
Mindig az vagyok.
Komolyan, le kéne má lőni az ilyeneket! Annyira fel tud az ilyen bosszantani.
Mennyi sutyerák van a világban!
Azt nem is mondtam hogy ameddig a papirokra vártunk,az utcán álló(tréleren) Bömöskéről lenyúlták a hátsó jelvényt Csavarhúzónyom,miegymás a fényezésen.
Hmmm...de kíváncsi vki
MI az, csak nem magányos vagy?
Na, mesélj!
Na ja egyre több mindent tudok
Hát így tanul az ember.
Ja és persze köszönöm...
Ganja: Nem szép érzék kell a tolató radarhoz! Csak egy jó centi, filctoll, pontos fúró! Milyent szeretnél? Radart, vagy kamerát, csak hátra vagy előre is?
Na igen, világításom is volt, éget minden kijelzőm
Deeeeekkkkkááááárrrrrr.
neeem
Nekem simán megvolt ezis.
Mondjuk kicsit gyanús volt, h nem reggel kellett betolni, hanem már mentél vele és a benzinkútnál állt meg.
Fingom nincs hogy miért, de nagyon tetszik ez a gép. Gratula!
Miniszoknyábban?
Simán haza tudtam jönni, pöcre indult délután
Hiba már el is van hárítva, semmi baja az aksimnak.
A kuplung kapcsoló saruja lazult meg. (Na de mire erre rájöttem volna)
...mert jól hangzik!
Az elektronika nem probléma...van néhány papírom a sulikról...amiket elvégeztem...öööö szóval a helyesebb kifejezés..hogy látogaTTAM ŐKET....
A pontos méricskéléssel..a szépérzékkel van némi problémám...farigcsálással megfűszerezve