Én a BMW Wallisnál ráböktem hogy ez kell, nekem már csak biztosítást kellett hozzá intéznem. Egy héten belül csináltak rá friss műszakit, átírták a nevemre, kaptam egy tank benzint, meg egy szett zsír új gumit pluszban. Ez mind benne volt az árban (amiből még alkudtam is), nekem már csak el kellett hoznom.
Egy próbát megér. Mosd le jól, polírozd ki, és gurulj át ha van egy szabad hétköznapod. Ha szólsz még én is veszek ki szabit, mert sok van, és nem fogom tudni ellőni év végéig, mert egy helyettes kollégával váltogatjuk egymást, és az ünnepek környéke már be van táblázva.
Drága Móni, meg is vagyunk öten. Arra gondoltam hogy az 5-ös garzont már le is lehet foglalni, ha meg még jön valaki pluszban ott marad a kettes.
Ugye megteszed ezt nekünk, téged már úgyis ismernek?
Jó szemed van.
A fejidom cseréltnek tűnik, ráadásul a balos képen olyan mintha az indexnél törött is lenne, vagy csak a kép szar. Kinagyítva úgy tűnik.
közben átnéztem a "Banditákhoz" is a részletekért, de így, itt is kaptunk infót.
néztem a fotókat , fáintosak ! látom INTRÚDER-ÉK is élvezték .
( amúgy meg télleg b....ák meg...)
Sziasztok! A kicsi Gs-m nem indul,csak tolásra... Az öníndító probléma van! Valakinek valami tapasztalata erről? mit nézzek meg rajta? Aksi tökéletes feltöltött,vezetékek jók,gomb nyomásra reagál,csak nem csinál semmit! :( Előre is köszönöm a segítséget!
Semmi különös, az ott lemotorozott 15000 km-ből most találkoztam először ilyennel. Kicsi volt rá az esély, de addíg jár a korsó...
Hazaküldik a rendszámot, bemutatom az új gumikat oszt kész.
Egyébként a hazaúton történ, nem maradtam le semmiről, csak azért a Qrva anyját
Hogy foglalni kell, különben esetleg szex lesz belőle, de az a féle, amit a csapat fiú része tudtommal, annyira nem kedvel, ha neki kell csinálni és leginkább börtön körülmények között dívik, fogak léte hátrány.
Tehát foglaljunk, majd hívlak Móni!
Egy próbát megér. Mosd le jól, polírozd ki, és gurulj át ha van egy szabad hétköznapod. Ha szólsz még én is veszek ki szabit, mert sok van, és nem fogom tudni ellőni év végéig, mert egy helyettes kollégával váltogatjuk egymást, és az ünnepek környéke már be van táblázva.
Ugye megteszed ezt nekünk, téged már úgyis ismernek?
A fejidom cseréltnek tűnik, ráadásul a balos képen olyan mintha az indexnél törött is lenne, vagy csak a kép szar. Kinagyítva úgy tűnik.
néztem a fotókat , fáintosak ! látom INTRÚDER-ÉK is élvezték .
( amúgy meg télleg b....ák meg...)
csak végül nem egy helyről vettük
Hazaküldik a rendszámot, bemutatom az új gumikat oszt kész.
Egyébként a hazaúton történ, nem maradtam le semmiről, csak azért a Qrva anyját
(4420Ft amúgy... )
Max nem tudsz róla hogy fizetsz.
Tehát foglaljunk, majd hívlak Móni!