Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó rendben :).
Ettől időről időre mindenki szabadulni akar. Egyszer még a Móricon láttam, akkor még nem volt olyan vészes, egyszer, aki csinálta, szépen megcsinálta, de azóta sztem rohadt sokat pusztult.
A jelenlegi cél az volt, hogy föl lehessen valamihez csavarozni a konzolt, és elhozható legyen a két oldaldoboz. Arra megfelel
A többi lépés későbbre marad.
Egy eredetiségmániásnak...................de van egy szűk réteg akinek sokat ér az előző gej vegyesen igénytelen és még igénytelenebb hentesmunka.
Mondjuk ez az ordenáré cucc, ami minden évben felbukkan eladóként pont rossz példa arra, hogy miért érhet egy 30-40 éves motor annyit amennyit..

De például ezért a CB250-ért egyáltalán nem tűnik a valóságtól elrugaszkodottnak a 450-es árcédula
Na ezt most igazán nem értem:
Egy 35 éves motor 300, de egy 9 éves max. 550?
Nagyon nincs itt rend a fejekben...
Ganja után szabadon.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e_fris
s_muszaki-6965976
De ugye ez még csak művelet közbeni kép, és a sarkok letörése stbstb jön még. Ugye?
Azt hiszem már ketten vagyunk...
Tudom, és teljesen igazad van. Akkor voltam hülye, amikor elmentem kipróbálni egy Viffert. Megbabonázott a mocsok. A hangja, a karaktere, az ereje, a hangja, a szépsége, a hangja... Nem tudom, mondtam már a hangját? Kurva jó. Na azóta nem bírok a véremmel. És meg is tartanám, csak akkor már a Szuzi lenne a kettes számú megtartós, + a menős, ami mind helyigényileg, mint pénzügyileg megoldhatatlan problémák oka lenne. De mondom, nagyon könnyen lehet, hogy marad, mert sokkalsokkalsokkal olcsóbban nem szeretném adni az állapota miatt, viszont azt is látom, hogy nem sokkal többért már jóval fiatalabb is van. Nehéz ügy.
Az sem rossz, de egészen más a kettő
Gyros-t ettünk.
Én tudok is itt a megyében 1 eladó piros SV-t!
hmmm...és milyen finom is ott a rétes
múltkor volt szerencsém megkóstolni
Nem, ez az.
Most már kedvezményt fogok kérni reklámtevékenységem végett.
A váz menthetetlen? Mekkorát kapott az a gép? Lehetne róla képeket látni? Ha az acélváz elmegy, akkor már jó eséllyel a pilóta se úszta meg olcsón...
Ez a kedvenc réteses? Ma az Emcsivel meglátogattuk.
Tessék, tudok fúrni 4 lyukat
Nem egy precíziós műszer, de talán a konzolokat megtartja.
50 centi nekem is megy szerintem.A 30 fok azt fingom sincs mekkora.
Hali!

Skacok! Valaki cserélt már vezérmű láncot?
kb. 50cm-ig uszik, meg 30 fokig maszik.
Jó kis "kancasegg"....én már csak az ilyeneket szeretem
Úszik és hegyetmászik?
Függőlegesen?
Erről én is sokat álmodoztam.
A kaland ott kezdődik ahol az aszfalt véget ér....
Pl ide is feljöttem utassal.
http://www.sarospatak.hu/tenge...