Hahóóó, ataaa engem érdekelne (mint ahogy már szó volt róla korábban is)! Csak időben kell tudnom mikorra tervezitek, hogy a gyerekeket le tudjam passzolni esetleg ha olyan hétvégére esne amikor velem lennének.
Motorozás szempontjából akkor már inkább ez az idő, mint a kb. egy hete levő kánikula. 20-25 fokban remekül el hetet lenni motorosruhában (is). Nem mondom, hogy tengerparton is ez lenne a véleményem...... :-)
Ne is mondd, nekem ugyanez...
Igaz, az időjárás sem kényeztette a motorosokat. Vagy olyan meleg volt, hogy még motoron is meg lehetett rohadni, vagy olyan, mint most... Ha így haladnak a dolgok, még az átlag 10ezret sem fogom beletenni, nem hogy fölötte...
Sokféle motorom volt már..és rengeteget volt alkaLMAM PRÓBÁLNI KORLÁTOK NÉLKÜL...AKÁR HUZAMOSAN.. (KIba laptop klavi..áá)
Jó ráülni egy más stílusra..jó dolog ha meg sem kottyan a 200 két személlyel...olykor tetszik tötyögni egy cruiserrel...aztán amikor visszaülök a sajátra..nekem mindig aZ AZ ÉRZÉS MINT AMIKOR BIRTOKBA VETTEM..
Persze megértem....amikor fiatal voltam...tényleg cseszegetett belülről valami a jobb,erősebb,szebb irányába...
..aztán valahogy elmúlt.
"Becsüld amid van,mert a sorsod a legtöbb esetben baszik a vágyaidra." (én)
J.Lo segge sem lesz meg..de 8 évig nyomtam az alteregóval
Szép az a motor...egy kicsit benne vagy te is...ne kótyavetyéld el egy vágyért.
(mostantól ha nagyra vált az nem kiabálás...hanem az "a"-ra beinduló caps)
Nekem részben ezért nincs benne sok km. Munkába járásra soha nem kellett használnom, mikor suliba mentem, átmentem a Petőfi híd másik oldalára és ennyi. 5 percre nem indítottam be soha, nem látom értelmét, csak ártok vele, ha be se melegszik rendesen. Ugyanez érvényes a kocsira is. Bár valaki csak a hétvégi kiruccanásokkal is sokszorosát teszi bele annak, amit én, de hát ez van.
Én laktam olyan helyen, nem volt rossz... csak messze volt nagyon az egyetem... mostani helyen garázs van, viszont olyan közel van az egyetem, hogy elő se veszem a motort, mert egyszerűen sajnálom beindítani 5-6 kilométerre.
Korábban, mikor albit kerestem, ez volt az egyik első számú szempont, de nem is olyan könnyű ilyet találni Bp-n, legalábbis bizonyos kerületekben, ahonnan viszont nem kell 1 órát utaznod, hogy beérj suliba, melóba.
Én is láttam még Bp-n egyet, amit gyakran használtak, nagyon szép formája van, élőben még jobb. Kéne egy, amit használ az ember, meg amiben este gyönyörködik lefekvés előtt.
Mert itt vagyunk egy páran akik még elmennénk.
Sanyi, te végleg letettél róla?
link
Igaz, az időjárás sem kényeztette a motorosokat. Vagy olyan meleg volt, hogy még motoron is meg lehetett rohadni, vagy olyan, mint most... Ha így haladnak a dolgok, még az átlag 10ezret sem fogom beletenni, nem hogy fölötte...
Jó ráülni egy más stílusra..jó dolog ha meg sem kottyan a 200 két személlyel...olykor tetszik tötyögni egy cruiserrel...aztán amikor visszaülök a sajátra..nekem mindig aZ AZ ÉRZÉS MINT AMIKOR BIRTOKBA VETTEM..
Persze megértem....amikor fiatal voltam...tényleg cseszegetett belülről valami a jobb,erősebb,szebb irányába...
..aztán valahogy elmúlt.
"Becsüld amid van,mert a sorsod a legtöbb esetben baszik a vágyaidra." (én)
J.Lo segge sem lesz meg..de 8 évig nyomtam az alteregóval
Szép az a motor...egy kicsit benne vagy te is...ne kótyavetyéld el egy vágyért.
(mostantól ha nagyra vált az nem kiabálás...hanem az "a"-ra beinduló caps)
juhhé !műkszi a 360' kép