Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a kép rövidesen bejárja a világhálót? Szerintem kérd meg Dipshitet, hogy kerüljön fel a motologon a nap képe rovatba!
Bocsi Zoli! Gyógyulást a vasnak!
Kúúúúravajól néz ki.
Nézd csak, frissült a profilom...
Behozta a lemaradást.
Hölgyem, Urak! Örülök a találkának, végre ábra is tartozik a nick nevekhez.
Esőmentes 510 km került ma a Freewind számlálójába.
Szívatsz, öcséd? Kétszer akkora mint te...
Öccse.
Ohhh...bocsánat, azt elfelejtettem mondani, hogy a csoportban a jobb szélső, aki az eredetin is nagyon röhög, az Zoli bátyja, egy pillanatig ne gondoljátok, hogy otthonról nem oltják
Akkor most nézzük meg ismét Zoli arcát
Ganja....már megen eeekéstél
Nekünk ez volt a mai túrácska: Pilis

11h-kor indultunk
12h-kor ebéd D.kőn (halászlé harcsával)
13:30h körül panorámázás Esztergomban
Dorog felé indulva átkéretszkedtünk egy lezárt részen, így közvetlen a homokzsákok mellett mentünk el, aminek a másik oldalán már ellepte volna a GS-t a Duna
117-esen, majd 10-esen Piliscsabáig, onnan a Tigris felé Zsámbékon át Törökbálintra
15h pihi a Mol-nál
Majd Nagykovácsit érintve (nem voltunk még, megnéztük milyen környék) irány haza...

Megállással mindennel 11-16h-ig 5 órásra sikerült, de ahhoz képest, hogy árvíz van, egész jó kis kanyart írtunk. Át akartunk menni Esztergomnál, de le volt zárva a híd, így a Börzsöny kimaradt, majd legközelebb...
Rendben...........nem hagyom, hogy elfelejtsd
...az ami ott Vecsés felé van?
Tökmindegy nekem valami pilis oszt annyi.

Amúgy meg kell hagyni még platón is kicseszett dönörű.
A hiba megvan már.Sejtettem.
Elhárításhoz kell pár nyugis óra így eltart egy ideig.
Gyujtáskapcsoló kábelköteg felöli oldal merve vezeték tört el a szigetelésben.
Barna tuti a zöldet még nem tom.
A másik oldalit megoldottam régen ezt gondoltam nem bántom.
Kellett volna.
Picit megmozgattam és volt élet.
Hazafelé akkora katasztrófatúrát mentem hogy csak na! Lementem Lepencéig, nem volt lezárva. Elindultam Egom felé, még jó hogy nem nagy lendülettel, mert egy idő után ott volt előttem az úton a Duna.
Aztán bekapcsolódtam egy motoros társasághoz és mindenféle földutakon, meg egy egész korrekt (bár nagyon kavicsos) erdészúton Pilisszentléleken át kimentünk a Dobogókői útra.
Nekem tetszett a mai nap, legalább jókat röhögtünk.
Remélem sikerül összelegózni Zolinak azt a gyújtáselektronikát mihamarabb!
De én legalább voltam a dobogó kőnél....de lehet ,hogy a nyamvadt Himalájával keverem? Amúgy Makóról látni a Szentendre táblát.. ..vagy az Bamakó?
Van egy eladó MEGBÍZHATÓ japán motorom....ha valakit érdekel..
Occó!
És én is örültem a szerencsének!
Most már megvagyunk heten? Vagy többen is? Nem baj, valakit kiebrudalunk.
Zoli ezeket a képeket tartsad meg, ha egyszer árulnád a vasat tuti dob rajta 3-4 százezer Ft-ot.
A faszt! pilisszentlászló volt az! a föld másik féltekén!
ataaa (törpe) örülök, hogy téged is megismerhettelek végre, remélem legközelebb motorozni is lesz alkalmunk
Tby, bocsika de nagyon siettem a csajszikért időre kellett mennem, ezért nem álltam már meg a kútnál elköszönni.
Kárpótlásul legközelebb dupla puszit kapsz