Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaérek 5 perc nem telik el és már megint süt a nap!
Hát hogy is van ez?
Reggel napsütés ...haza szakadó eső végig
Ha a papírján az volt akkor biztos......viszont ha nem volt kimondottan rajta akkor nem.....mert ha feltöltöd savval az akksit akkor azonnal van némi aktivitása, és elindítja a motort csak nem sokáig lesz jó...
Lassan én is érteni fogok már mindenhez
Pláne, ha minden egyes témát ennyire kiveséztek!
...látod-látod
Én amit vettem legutóbb, azt sav nélkül kaptam, viszont szárazon töltött volt.
Az akksi papírját mindenképp olvasd el, hogy szárazon töltött-e vagy sem. Amihez nem adnak savat annál még nem találkoztam szárazon töltöttel.....a banner-t pl. felsavazva töltötten árulják, de a varta-t viszont nem és azt formázni kell...ez is ilyen lehet.
Ettől függetlenül simán föl tudtam tölteni az új akksit fórum nélkül is Akitől vettem, két mondatban elmondta, meg papír is volt a dobozában...
Egyébként meg a téma meg sem közelíti a titinget. Eleve egy akksinak nincs túl sok hangja (a savazásnak is csak akkor, ha rossz helyre önti az ember), a titing meg hangutánzó szóból eredt... bár ha a túlragozásra gondoltatok, akkor lehet, hogy mégis.
Pénzt adnak érte.....MÉH telepeken 100huf/kg akksisok 150huf/kg-ot adnak érte...
Ki jött tegnap át este 9 felé a lánchídon fekete GS-el
....bár olyan ritka motor
legközelebb hozd el magaddal a mérőkédet...szerintem senki nem fog ellenállni...
...ööööö izééé Szóval a volt méréséről vaN SZÓ!
Basszus tegnap 10-kor lefeküdtem abban a reményben, h töviről-hegyire kibeszéltük az akksi témát. Erre ma reggel még 2 oldalnyit olvasok. Tuti rávertünk a titingre
Lovi, vegyél inkább zseléset oszt megoldódott a gond.

Mellesleg nem kell télen folyamatosan rajta hagyni. Havonta max. 1x rádugod 1 napra és csók.

Szegény Móni!
Akkor örülök.. Hurrrá hurrá
De azért kiváncsi lennék valaki másnak is a volt ertékekre ...
Hát ez beszarás!
Hogy ti mennyit tudtok szenvedni ezzel az akksi..sav..töltő témával..
..pfff
Nekem van itthon egy kb. 15 kilós autó akksi, meg egy (lassan két)
motoraksi. Az már lassan egy tálca sör, főleg ha viszem magammal az összegyűjtött és gondosan összelapított sörösdobozaimat is.
megérte fenn maradni ...jó éjt
100-150Ft/kg, nem számottevő...
Valahol még fizetnek is érte.
Te is jól bírod azért az ostromot! Mindent tudsz, úgyhogy megtartunk!

Nekem viszont holnap kelni kell, úgyhogy nagyon hálás köszi! Legközelebb én állom a gulyásod!
akkuboltok ingyen átveszik
O.K. Akkor holnap csak savat meg fecskendőt veszek, feltöltöm és kész.

Régi akksit hol lehet leadni?
nincs szükséged rá nem vagy te aksi gyártó vagy forgalmazó......ök meg komolyabbat használnak.
utána csak vizet szabad tölteni.......ugyanis a sav nem párolog...csak a víz.....CSAKIS DESZT. VÍZ SAV NEM
De később, ha utántöltögetem d.vízzel hígul, nem? Akkor gondolom egy idő után kuka lenne?! Vagy akkor mire jó az akkusav mérő? Mikor használják?