Ha a papírján az volt akkor biztos......viszont ha nem volt kimondottan rajta akkor nem.....mert ha feltöltöd savval az akksit akkor azonnal van némi aktivitása, és elindítja a motort csak nem sokáig lesz jó...
Az akksi papírját mindenképp olvasd el, hogy szárazon töltött-e vagy sem. Amihez nem adnak savat annál még nem találkoztam szárazon töltöttel.....a banner-t pl. felsavazva töltötten árulják, de a varta-t viszont nem és azt formázni kell...ez is ilyen lehet.
Ettől függetlenül simán föl tudtam tölteni az új akksit fórum nélkül is Akitől vettem, két mondatban elmondta, meg papír is volt a dobozában...
Egyébként meg a téma meg sem közelíti a titinget. Eleve egy akksinak nincs túl sok hangja (a savazásnak is csak akkor, ha rossz helyre önti az ember), a titing meg hangutánzó szóból eredt... bár ha a túlragozásra gondoltatok, akkor lehet, hogy mégis.
Basszus tegnap 10-kor lefeküdtem abban a reményben, h töviről-hegyire kibeszéltük az akksi témát. Erre ma reggel még 2 oldalnyit olvasok. Tuti rávertünk a titingre
Lovi, vegyél inkább zseléset oszt megoldódott a gond.
Mellesleg nem kell télen folyamatosan rajta hagyni. Havonta max. 1x rádugod 1 napra és csók.
Nekem van itthon egy kb. 15 kilós autó akksi, meg egy (lassan két)
motoraksi. Az már lassan egy tálca sör, főleg ha viszem magammal az összegyűjtött és gondosan összelapított sörösdobozaimat is.
Hát hogy is van ez?