Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most megyek és megmozgatom elgémberedett csontjait......kb 30 km-es átmozgató célnélküli
Sőt! Orosz- Amerikai mindegy, úgyis mindegyik made in taiwan!
Különben....minden ami nem kínai az hamisítvány
Na végre egy jó 5let
Abban a cikkben mennyi hozzá nemértő ostoba hozzászólás van......azt sem tudják hogy működik a töltés...a feltöltött aksi nyugalmi feszültsége 12.6-12.8v....a feltöltött és a rossz akksi gyorsan töltődik és merül...hamar eléri a 14.4V-ot ......az egyik azt írja ....lemerítette az aksit 12.6v-ra....közben csak annyit csinált hogy elérte a 14.4-et és lekapcsolt
Nekem is van lidlis csak töltésre használom hetekig rajta lehet..... a drága fajta is hetek hónapok alatt fejti ki hatását (kémia)
Jó neked!
...és még mindig aksi és savazás...
Nem úszom meg.
aha
Egész héten jártam vele.
Ki is fogyott a benya.
Sziasztók!

Hétvégére gurulási elképzelés valakinek? Valami kis unalmas, csak úgy megjáratni a vasat szinten? Két hete csak a garázsban áll!
még jó állapotúra a legjobb rátenni....fixen bekötve állandóan üzemel ,nemcsak gyujtáson....lassú kémiai folyamatot indít el......kb. félpercenként ad egy impulzust az aksinak....nem meríti le...pár hónap mulva lehet érezni a hatását.....csak egészséges nem zárlatos kapacitás csökkentre jó
Némelyik okos akkutöltő is tudja a szulfátmentesítést pl. ez.
Azonban vigyázni kell mert vannak klónok is, lásd ezen írást.
Sajnos 18000ft nál olcsóbban nem láttam.
És hogyan-mikor-mennyi ideig kell használni? Bár gondolom majd a papírjában le lesz írva.
24V-os szulfátos akksit mi pöcsben használnak? Gondolom itthoni használatra elég a 12V-os változat?
Azt az akksit amit az autóban 6 évig gyötörtem...a haverom még 2 évig használta..
..bár a gyári 55 ah helyett 72 ah-t használok...mert sok az elektronika..
Asszem elmegyek veszek egy ilyet. 3 ezer pénz hamar visszajön, ha tényleg évekkel meghosszabítja az akksi élettartamát.
Én megint megúsztam befelé és hazafelé is.
ganja.. az egy szuper dolog én is használtam autóhoz, tartós használatával csökkenti a szulfátos cellafelületet.....vagyis nagyobb aktív felület marad.....kevesebb a leváló ólomszulfát....ne zárja rövidre a lemezeket. A hétköznapi felhasználó csak annyit vesz észre, hogy évekkel tovább tudja használni az aksit.
Én tőlük vettem Yuasa akksit.
Ezen a helyen van egy profi akkubolt:
http://www.iranytu.info/akkumu...
Itt többször vettem motorhoz, autóhoz.....Utoljára motorhoz Bannert, kicsomagolta majd a mellékelt 6 cellás savval felsavazta...fél óra várakozás után motorba be, tölteni utána nem kellett .....pecsét 2-év gari és mentem.
ami persze nem azt jelenti hogy nem lesz eső.
...már megint nedves lettél?
Fasza..........így már ki is üthetem a kocsi futóművét az udvarban.
Néztem én is!
Sajnálom!
Hétvégén már nem ír esőt a Köpönyeg.